Horoscop Urania zilnic: luni, 19 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 19 octombrie 2015


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Berbec:

Aveţi agenda încărcată astăzi, însă din fericire vă eliberaţi de multe dintre obligaţii, astfel încât pe parcursul săptămânii să aveţi parte de zile mult mai lejere. Fiţi atenţi la persoanele care vă înconjoară pentru că este posibil ca printre ele să se numere şi unele rău voitoare. În schimb, v-ar fi utilă mai multă îngăduinţă cu cei ai casei.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Taur:

Dimineaţă sunteţi foarte activi şi sociabili şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Reuşiţi să vă păstraţi optimismul, în ciuda problemelor sentimentale care vă frământă. În relaţia cu şefii vă copleşeşte timiditatea şi nu reuşiţi să vă susţineţi cauza aşa cum v-aţi propus. O persoană mai în vârstă va juca un rol important în viaţa voastră.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Gemeni:

Înregistraţi azi o serie de succese, popularitatea voastră este în creştere şi se simte o atmosferă de petrecere în jurul vostru. Aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii în jurul vostru. Aveţi suficientă energie pentru a începe noi activităţi pentru familie şi pentru casă. Fiţi încrezători şi aveţi numai de câştigat.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Rac:

Întâlniţi astăzi într-un cadru organizat mai multe persoane. Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de voi depinde cum profitaţi de ocazia care se iveşte. Lumea vă apreciază pentru entuziasmul de care daţi dovadă. Aţi putea câştiga nişte bani în plus, cu condiţia să le amintiţi voi şefilor să vă treacă pe lista de priorităţi.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Leu:

Este o zi perfectă în care să vă ocupaţi de probleme financiare. Puteţi învesti, dacă aveţi nişte bani puşi deoparte, sau puteţi doar să plătiţi facturi ori să semnaţi documentele pentru un credit. S-ar putea ca programul să vă fie dat peste cap de unele mici probleme apărute pe parcurs, dar vă repliaţi rapid şi găsiţi soluţii pentru orice.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Fecioară:

Unii dintre colegi ori dintre apropiaţi vă influenţează negativ cu atitudinea lor pesimistă. Lăsaţi-i să se vaite cât vor, pentru că voi aveţi cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Vizita cuiva la ceas de seară vă bucură foarte mult fiindcă este prilej de depanat amintiri.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Balanţă:

O persoană din anturaj care a trecut deja prin probleme similare cu ale voastre vă împărtăşeşte din experienţa sa, oferindu-vă sfaturi preţioase. Situaţia voastră financiară se îmbunătăţeşte începând de azi şi aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Veţi scăpa şi de toate frustrările financiare acumulate în ultima perioadă.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Scorpion:

Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Totuşi, nu riscaţi foarte mult. Lăsaţi o impresie bună în ochii se#ului opus şi atrageţi atenţia pe oriunde v-aţi duce. Aţi putea relua sau continua nişte investigaţii medicale prin intermediul cărora să vă asiguraţi că este totul în regulă cu sănătatea voastră.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Săgetător:

Vă extrageţi energia din iubirea celor dragi, din bucuria copiilor şi acelaşi lucru îl oferiţi şi voi înzecit înapoi. Faceţi planuri de viitor şi sunteţi dispuşi să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru binele familiei. Daţi dovadă de mult curaj în tot ceea ce întreprindeţi azi. Ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă şi cu mai multă experienţă.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Capricorn:

Sunteţi destul de obosiţi, dar totuşi ar fi bine dacă aţi putea să vă adunaţi forţele ca să duceţi la finalizare proiectele începute. În plan financiar, se pare că nu parcurgeţi o perioadă tocmai bună. Căutaţi noi surse de venituri! Cei din jur contează pe suportul vostru moral şi chiar material, aşa că fiţi pregătiţi să interveniţi dacă este cazul.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Vărsător:

Treceţi destul de uşor peste grijile cotidiene, graţie entuziasmului şi a optimismului cu care vă începeţi ziua. După-amiază, faceţi planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită. Totuşi, contaţi doar pe banii pe care îi aveţi, nu pe promisiuni. La serviciu, vă daţi tot interesul să iasă un lucru de calitate din mâinile voastre.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Peşti:

Atmosfera de la serviciu este cam apăsătoare, iar voi nu lucraţi cu plăcere într-un astfel de ambient, aşa că abia aşteptaţi să scăpaţi cât mai repede. Astăzi sunteţi predispuşi la greşeli şi există riscul să pierdeţi bani. Spre seară s-ar putea să aibă loc o întrevedere în scop de afaceri în urma căreia veţi vedea dacă puteţi obţine mai mulţi bani decât aţi stabilit iniţial.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS