Horoscop Urania zilnic: marţi, 20 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 20 octombrie 2015


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Berbec:

Ziua de marţi poate începe cu multe schimbări destul de importante pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă concentraţi asupra proiectelor de care trebuie să vă ocupaţi, însă vă faceţi timp şi pentru negocieri cu privire la alte oportunităţi de afaceri.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Taur:

Sunteţi hotărâţi să creşteţi proiectele de suflet şi pentru asta faceţi tot ce este posibil, fiind dispuşi să mergeţi până în pânzele albe şi să vă asumaţi riscuri foarte mari. Aveţi încredere în voi şi asta vă ajută să fiţi concentraţi asupra ideilor şi să veniţi cu planuri bune pentru viitor.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Gemeni:

Din fericire pentru voi, a doua zi a săptămânii pare să fie una mai liniştită decât cele cu care sunteţi obişnuiţi. Profitaţi de acest timp liber pentru a vă planifica săptămâna astfel încât să nu vă aglomeraţi într-una din zile. Spre seară petreceţi clipe frumoase alături de o persoană dragă.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Rac:

Sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă oferă această săptămână; începeţi ziua de marţi cu forţe proaspete şi vă pregătiţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar asta vă bucură enorm.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Leu:

Astăzi interacţionaţi foarte bine cu persoanele din jurul vostru; reuşiţi să vă faceţi plăcuţi în orice situaţie, aşa că astrele vă recomandă să profitaţi de aceste momente pentru a obţine câteva proiecte profesionale. Viitorul sună bine în ceea ce priveşte viaţa financiară, lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile profesionale şi să vă concentraţi mai mult asupra vieţii sentimentale; partenerul de cuplu are nevoie de voi în aceste momente. Încercaţi să îi fiţi alături fără a îl mustra cu privire la greşelile pe care le-a făcut.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Balanţă:

Săptămâna aceasta va fi una de foc pentru voi; aţi rămas în urmă cu proiectele profesionale, aşa că profitaţi de ziua de azi pentru a vă face un plan detaliat al următoarelor zile. De asemenea, este posibil să aveţi nevoie de ajutorul colegilor cu privire la rezolvarea unor probleme mai delicate.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Scorpion:

Este marţi, iar voi sunteţi tot mai optimişti cu privire la proiectele de care vă ocupaţi. Astăzi aveţi posibilitatea de a face o ofertă de colaborare unei persoane importante în domeniul vostru de muncă; aveţi încredere în voi şi învăţaţi să fiţi perseverenţi.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; participaţi la întâlniri importante sau negocieri dificile cu partenerii de afaceri. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul vostru.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru schimbări profesionale; apar numeroase oportunităţi de colaborare din partea unor persoane destul de importante. Astrele sunt de partea voastră şi vă oferă posibilitatea de a face singuri alegerea potrivită.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Vărsător:

Ziua de marţi pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; sunteţi foarte optimişti cu privire la problemele personale. Aveţi încredere în voi şi vă daţi seama că trebuie să acordaţi puţin timp pentru ca lucrurile să se aşeze la locul lor. Seara va fi foarte frumoasă.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă păstraţi calmul indiferent de situaţie; este posibil să încercaţi să rezolvaţi o situaţie mai dificilă între doi colegi. Nu lăsaţi ca aceştia să vă tragă în jocul lor, rămâneţi pe poziţii şi susţineţi-vă părerea. Spre seară, întâlniţi un prieten drag.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS