Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 octombrie 2015


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Berbec:

Din fericire, ziua de azi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; reuşiţi să discutaţi cu uşurinţă cu persoanele cu care interacţionaţi. Acesta este un moment bun pentru a propune noi proiecte superiorilor sau de a participa la negocieri importante.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Taur:

Ziua de astăzi va fi mai aglomerată decât credeaţi; din cauza sarcinilor extrem de aglomerate nu aveţi timp nici să respiraţi. De aceea vă propun să profitaţi de primele ore ale dimineţii, care sunt mai lejere şi să faceţi un program pentru întreaga zi de muncă.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Gemeni:

Lucrurile din viaţa sentimentală nu stau aşa cum vă aşteptaţi; sunt foarte multe situaţii dificile pe care vreţi să le rezolvaţi. Partenerul de cuplu este tot mai distant; vă recomand să discutaţi cu el despre viitorul vostru înainte ca prăpastia dintre voi să fie şi mai mare.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Rac:

Primele ore ale dimineţii sunt unele de foc pentru voi; trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini profesionale destul de importante, însă sunteţi foarte obosiţi şi vă este greu să vă concentraţi. Din fericire, un coleg de muncă vă vine ajutor; împreună găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Leu:

Simţiţi nevoia să vă deconectaţi de la tot ce se întâmplă în jurul vostru. Din păcate, asta nu se poate întâmpla. Vă recomand să aveţi răbdare, lucrurile se vor schimba în favoarea voastră. Astrele se poziţionează astfel încât să obţineţi ce vă doriţi pe plan profesional.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; participaţi la şedinţe sau negocieri foarte importante, care vă aduc proiecte noi de pe urma cărora veţi avea beneficii financiare majore. Comunicaţi cu uşurinţă cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Balanţă:

Astăzi treceţi printr-o perioadă mai dificilă; nu vă simţiţi în elementul vostru şi aveţi nevoie de persoanele dragi în care aveţi încredere să vă ofere sprijinul necesar. Trebuie să aveţi încredere în voi şi să nu vă lăsaţi doborâţi de un mic obstacol; viitorul vă promite multe realizări frumoase.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi toată atenţia asupra vieţii profesionale; participaţi la câteva şedinţe sau discuţii extrem de importante, care vă garantează noi proiecte pe viitor. Pe plan personal, trebuie să aveţi răbdare cu persoanele dragi. Nu intraţi în conflicte cu partenerul de cuplu.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Săgetător:

Superiorii vă propun să mergeţi într-o călătorie de afaceri neaşteptată pentru a vă ocupa de un proiect major; aceasta este o oportunitate extrem de importantă pentru voi în carieră şi trebuie să profitaţi de ea. Partenerul de cuplu nu va fi încântat, însă va înţelege dacă aveţi timp să îi explicaţi care este situaţia.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei de miercuri va fi una destul de aglomerată, însă nu vă faceţi probleme. Aveţi suficiente idei pentru a vă ocupa de situaţiile dificile cu care vă confruntaţi la locul de muncă; din fericire, interacţionaţi bine cu colegii de echipă şi colaboraţi cu uşurinţă când vine vorba de a face o alegere importantă.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Vărsător:

Astăzi trebuie să aveţi multă răbdare în viaţa personală; în relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile sunt destul de complicate. Trebuie să vă faceţi timp pentru a rezolva această situaţie dificilă înainte ca prăpastia dintre voi să se adâncească şi mai mult. Aveţi răbdare şi încercaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Peşti:

Problemele profesionale devin tot mai complicate deoarece nu aveţi idei bune care să vă satisfacă. O discuţie cu colegii de muncă vă poate ajuta să găsiţi soluţiile de care aveţi nevoie. Pe plan personal, o persoană vă poate da o veste neplăcută cu privire la o situaţie dificilă în familie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS