Horoscop Urania zilnic: joi, 13 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 13 august 2015


Horoscop 13 august 2015, Berbec:

Sunteţi obişnuiţi ca voi să preluaţi controlul, însă astăzi trebuie să predaţi frâiele unei alte persoane. Vă va fi destul de dificil la început, însă apoi vă veţi obişnui. Spre seară aveţi şansa de a vă rezolva problemele şi neînţelegerile pe care le aveţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 13 august 2015, Taur:

Această zi pare să fie una dintre cele mai frumoase zile pentru voi; nu aveţi nicio grijă şi petreceţi momente extrem de frumoase alături de partenerul de cuplu sau de persoanele care înseamnă foarte mult pentru voi. Seara vine cu surprize minunate.


Horoscop 13 august 2015, Gemeni:

La primele ore ale dimineţii primiţi o veste neaşteptată pentru care trebuie să vă amânaţi planurile; partenerul de cuplu va fi dezamăgit, însă dacă îi veţi explica motivul pentru care sunteţi nevoiţi să faceţi asta, va înţelege şi vă va oferi spaţiul de care aveţi nevoie pentru a vă rezolva problemele.


Horoscop 13 august 2015, Rac:

În prima parte a zilei de joi primiţi o veste frumoasă de la o persoană de departe; sunteţi foarte veseli şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. Seara se anunţă a fi una minunată, petrecută alături de partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa de a întâlni un om special.


Horoscop 13 august 2015, Leu:

În ceea ce priveşte viaţa profesională, treceţi printr-o perioadă favorabilă; astrele vă oferă posibilitatea de a experimenta şi de a vă pune în practică ideile şi planurile. Spre seară, mergeţi la o petrecere sau un eveniment unde reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă distraţi.


Horoscop 13 august 2015, Fecioară:

Relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă şi asta nu face decât să vă bucure. Nu există certuri sau neînţelegeri şi comunicaţi cu uşurinţă în orice situaţie. În ceea ce priveşte viaţa financiară, vă gândiţi să riscaţi şi să faceţi o investiţie majoră într-un proiect cu potenţial.


Horoscop 13 august 2015, Balanţă:

Încă de la prima oră a dimineţii sunteţi foarte veseli şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga zi. Acum aveţi posibilitatea de a rezolva problemele cu persoanele din jurul vostru. Sunteţi foarte maturi şi vă este uşor să vă asumaţi greşelile şi să vă ocupaţi de acestea fără a mai sta pe gânduri.


Horoscop 13 august 2015, Scorpion:

Din cauza unei probleme profesionale, sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi pregătite cu partenerul de cuplu. Din fericire, acesta vă înţelege situaţia şi chiar vă oferă sprijinul necesar pentru a trece peste această perioadă urâtă.


Horoscop 13 august 2015, Săgetător:

Sunteţi destul de agitaţi şi vă este extrem de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de probleme. Ziua de astăzi nu este una tocmai bună pentru viaţa profesională. Încercaţi să evitaţi întâlnirile importante sau să le reprogramaţi pentru a doua parte a zilei, când lucrurile par să revină la normal.


Horoscop 13 august 2015, Capricorn:

Un proiect în care v-aţi pus mari speranţe pare să fie anulat; nu lăsaţi ca această situaţie neplăcută să vă demoralizeze şi încercaţi să aveţi în continuare încredere în voi. Partenerul de cuplu şi persoanele dragi din viaţa voastră vă sprijină în aceste momente.


Horoscop 13 august 2015, Vărsător:

Pe plan profesional totul merge de minune; planurile voastre par să dea rezultate, iar superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră. Veţi observa o schimbare de atitudine faţă de voi din partea colegilor de muncă, însă asta nu trebuie să vă demoralizeze.


Horoscop 13 august 2015, Peşti:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru viaţa sentimentală; vă recomand să petreceţi mai mult timp în compania partenerului de cuplu deoarece acum aveţi ocazia de a face o schimbare majoră în relaţia voastră. Seara vă poate aduce o surpriză neaşteptată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS