Horoscop Urania zilnic: vineri, 14 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 14 august 2015


Horoscop 14 august 2015, Berbec:

Este posibil să treceţi prin multe probleme şi să întâmpinaţi numeroase obstacole în drumul către succes, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunţaţi la planurile voastre sau să fiţi demoralizaţi. Din contră, asiguraţi-vă că mergeţi până în pânzele albe pentru a vă vedea visele împlinite.


Horoscop 14 august 2015, Taur:

În prima parte a zilei de vineri este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o problemă personală; nu este nimic grav, însă nu trebuie să mai aşteptaţi deoarece lucrurile pot evolua în defavoarea voastră. Seara revedeţi o persoană dragă.


Horoscop 14 august 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei aveţi pare de câteva momente mai tensionate; relaţia cu superiorii se poate deteriora dacă nu ştiţi cum să vă expuneţi punctul de vedere. După orele prânzului aveţi ocazia de a întâlni un om important, de la care primiţi un sfat foarte bun.


Horoscop 14 august 2015, Rac:

Ziua de astăzi este una frumoasă, cu multe surprize pentru voi. Pe plan sentimental, totul merge foarte bine în relaţia cu partenerul de cuplu, iar asta nu face decât să vă bucure. Seara vă poate aduce o veste frumoasă de la o persoană de departe.


Horoscop 14 august 2015, Leu:

Dimineaţa pare să vină cu multe schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi parte de mici neînţelegeri în discuţiile cu colegii de muncă, însă dacă vă păstraţi calmul reuşiţi să lămuriţi destul de repede această situaţie neplăcută.


Horoscop 14 august 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să vină la pachet cu multe schimbări neaşteptate; nu sunteţi persoane care se adaptează cu uşurinţă modificărilor, însă trebuie să faceţi câteva compromisuri majore. Din fericire, persoanele din jurul vostru vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 14 august 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii faceţi planuri şi puneţi cap la cap idei pentru un proiect important. Sunteţi atenţi la detalii şi asta vă diferenţiază de colegii de muncă. Spre seară sunteţi foarte obosiţi; petreceţi clipe frumoase înconjuraţi de familie.


Horoscop 14 august 2015, Scorpion:

Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun; după o perioadă mai urâtă, iată că soarele a răsărit şi pe strada voastră. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii financiare şi încercaţi să vă ocupaţi de un proiect cu mari şanse de câştig.


Horoscop 14 august 2015, Săgetător:

Sunteţi tot mai obosiţi, însă aveţi foarte multe de rezolvat pe plan profesional şi nu vă permiteţi luxul de a vă odihni şi relaxa. Încercaţi să vă programaţi mai bine timpul astfel încât să nu fie nevoie să rămâneţi şi peste program pentru a vă termina sarcinile.


Horoscop 14 august 2015, Capricorn:

Astăzi astrele sunt de partea voastră şi favorizează viaţa profesională. În cazul în care aveţi o idee de proiect, acesta este cel mai bun moment pentru a o pune în practică. Nu trebuie să vă fie teamă să vă asumaţi riscuri, doar aşa veţi putea evolua în carieră.


Horoscop 14 august 2015, Vărsător:

Sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile pe care le-aţi făcut cu partenerul de cuplu; superiorii vă pot trimite la o şedinţă importantă sau chiar într-o călătorie de afaceri pentru a vă ocupa de o negociere cu partenerii firmei. Seara primiţi o veste frumoasă, care vă face să visaţi cu ochii deschişi.


Horoscop 14 august 2015, Peşti:

Nu lăsaţi ca timpul să treacă fără a nu face nimic în privinţa problemelor financiare; aveţi foarte multe idei bune, trebuie doar să aveţi mai multă încredere în voi şi să fiţi dispuşi să riscaţi când vine vorba de investiţiile pe care trebuie să le faceţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS