Horoscop Urania zilnic: miercuri, 12 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 12 august 2015


Horoscop 12 august 2015, Berbec:

Astăzi este posibil să aveţi parte de o surpriză foarte plăcută. Un membru al familiei sau o persoană foarte dragă vă oferă un cadou minunat. Poate fi vorba despre un obiect pe care vi-l doriţi de mult timp, însă nu aţi avut bani pentru a îl achiziţiona.


Horoscop 12 august 2015, Taur:

Această perioadă a fost una foarte frumoasă pentru voi, aţi ieşit din zona de confort, aţi văzut lucruri noi, aţi întâlnit oameni minunaţi. Astăzi aveţi şansa de a pune în aplicare tot ce aţi învăţat până acum şi de a lua o decizie care să vă schimbe în bine viaţa.


Horoscop 12 august 2015, Gemeni:

Sunteţi foarte optimişti, iar acest lucru vă ajută să vă rezolvaţi cu uşurinţă problemele financiare. Găsiţi soluţii minunate care să vă scoată din impas. În a doua parte a zilei, primiţi un sfat foarte bun de la un om de încredere; hotărâţi să puneţi în aplicare această lecţie.


Horoscop 12 august 2015, Rac:

Astăzi totul vă merge foarte bine; astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, în relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile par să devină tot mai serioase; sunteţi mai apropiaţi ca niciodată.


Horoscop 12 august 2015, Leu:

Aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu o persoană în vârstă; primiţi un sfat care vă ajută să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru. Sunteţi hotărâţi să fiţi fericiţi şi să lăsaţi în spate trecutul. De asemenea, vreţi să acordaţi mai multă atenţie celor dragi.


Horoscop 12 august 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi este momentul mult aşteptat de voi; acum aveţi ocazia de a vă pune în aplicare planurile şi ideile pentru viitoarele proiecte. Puteţi întâmpina mici dificultăţi, însă acestea vor fi rezolvate într-o clipă. Investiţiile pe care le faceţi azi vă vor aduce câştiguri substanţiale.


Horoscop 12 august 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte agitaţi; astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă, însă vă este teamă de consecinţele acesteia. Relaţia cu persoanele din jurul vostru se poate schimba în mod considerabil, însă chiar şi aşa trebuie să ţineţi cont de ce vă dictează inima.


Horoscop 12 august 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una mai complicată pentru voi; sunteţi destul de agitaţi şi vă este greu să vă concentraţi pe treburile pe care le aveţi de rezolvat. De asemenea, evitaţi discuţiile complicate cu persoanele din jurul vostru deoarece puteţi răni oameni dragi prin vorbele pe care le spuneţi.


Horoscop 12 august 2015, Săgetător:

Astrele par să vă aducă o surpriză neaşteptată astăzi; trecutul vă dă târcoale, iar o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp ia legătura cu voi. Este un moment dificil, însă trebuie să vă îmbărbătaţi şi să îi faceţi faţă. Vă recomand să vă bazaţi pe intuiţie, aceasta nu dă greş niciodată.


Horoscop 12 august 2015, Capricorn:

În cursul dimineţii aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu un om în vârstă; sfatul pe care îl primiţi vă poate readuce liniştea în viaţa personală. Vă gândiţi să luaţi o decizie importantă, însă încă sunteţi nehotărâţi, aşa că aşteptaţi ca timpul să vă convingă.


Horoscop 12 august 2015, Vărsător:

Vă este foarte uşor să vă ocupaţi de problemele de astăzi; colegii de muncă vă vin în ajutor şi împreună găsiţi soluţii eficiente pentru cele mai delicate situaţii. De asemenea, pe plan personal astăzi vă este uşor să comunicaţi cu persoanele dragi, în special cu partenerul de cuplu.


Horoscop 12 august 2015, Peşti:

În cazul în care aveţi planuri sau idei de proiecte profesionale, acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de ele şi a le pune în aplicare; investiţiile pe care le faceţi în această perioadă vă vor aduce câştiguri mari. Spre seară primiţi o invitaţie la un eveniment.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS