Horoscop Urania zilnic: marţi, 7 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 7 aprilie 2015


Horoscop 7 aprilie 2015, Berbec:

Începutul zilei de marţi pare să fie unul foarte bun pentru Berbeci; vă îndreptaţi atenţia asupra problemelor profesionale şi sunteţi dispuşi să mergeţi până în pânzele albe pentru a vă asigura că le-aţi rezolvat. Din fericire, spre seară aveţi posibilitatea de a vă relaxa.


Horoscop 7 aprilie 2015, Taur:

Astăzi vă faceţi curaj şi hotărâţi că este timpul pentru o schimbare în ceea ce priveşte cariera voastră profesională; aveţi o discuţie foarte interesantă cu unul dintre superiori, care vă face să înţelegeţi că jucaţi un rol important în cadrul companiei. Este posibil să primiţi un bonus substanţial ca răsplată pentru munca depusă.


Horoscop 7 aprilie 2015, Gemeni:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă schimba complet viaţa profesională; întâlniţi o persoană interesantă, care poate juca un rol important în cariera voastră. Aceasta vă va deschide numeroase uşi în viitorul apropiat, oferindu-vă posibilitatea de a avansa şi a începe noi colaborări.


Horoscop 7 aprilie 2015, Rac:

Este a doua zi a săptămânii, iar voi deja vă simţiţi obosiţi şi asta din cauza volumului mult prea mare de muncă. Din fericire, câţiva colegi vă vin în ajutor; împreună reuşiţi să găsiţi soluţii extrem de eficiente pentru problemele pe care le aveţi şi chiar să avansaţi în rezolvarea proiectelor.


Horoscop 7 aprilie 2015, Leu:

Este posibil ca începutul zilei de marţi să vină cu o schimbare majoră pentru Lei; unul dintre superiori vă dă o veste neaşteptată. Primiţi un proiect important sau sunteţi mutaţi într-un alt departament. Nu vă plac schimbările, însă vă asigur că tot răul merge către bine.


Horoscop 7 aprilie 2015, Fecioară:

Astăzi primiţi o propunere de colaborare din partea unui superior, coleg de muncă sau partener de afaceri; această ofertă sună foarte tentant, însă compromisurile pe care trebuie să le faceţi sunt destul de mari. Discutaţi cu o persoană de încredere şi cereţi-i sfatul înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 7 aprilie 2015, Balanţă:

După o perioadă mai dificilă pe plan sentimental, iată că în sfârşit aţi reuşit să rezolvaţi toate neînţelegerile dintre voi şi partenerul de cuplu. Începeţi ziua de marţi cu dreptul şi aşa vă va merge în toate celelalte zile. În ceea ce priveşte viaţa profesională, vă ajutaţi un coleg de muncă să obţină un bonus sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 7 aprilie 2015, Scorpion:

Chiar dacă este marţi, sunteţi foarte veseli şi rămâneţi aşa până la finalul zilei. Starea voastră de spirit este contagioasă şi reuşiţi să înveseliţi atmosfera la locul de muncă. Spre seară, astrele vă ajută să faceţi o schimbare majoră în viaţa sentimentală. Dacă sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni pe cineva.


Horoscop 7 aprilie 2015, Săgetător:

Ziua de marţi este foarte bună pentru a vă ocupa de ceea ce aţi început, însă aţi lăsat nerezolvat. În cazul în care aveţi sarcini neterminate, este timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra lor. Nu lăsaţi să treacă timpul deoarece totul se va aglomera şi atunci vă va fi şi mai dificil să rezolvaţi totul.


Horoscop 7 aprilie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de problemele profesionale; sunteţi foarte concentraţi şi reuşiţi să avansaţi în proiectele importante. După orele prânzului, o problemă de familie vă poate schimba radical starea de spirit. Din păcate, nu puteţi face nimic, trebuie doar să aşteptaţi.


Horoscop 7 aprilie 2015, Vărsător:

A doua zi a săptămânii vine cu multe noutăţi pentru Vărsători; chiar dacă sunteţi copleşiţi de aceste schimbări majore, faceţi tot posibilul să vă adaptaţi noului şi să reveniţi la munca voastră. Nu vreţi să pierdeţi niciun moment stând degeaba deoarece aveţi nevoie să vedeţi rezultate cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 7 aprilie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva sarcini importante; acesta este un moment bun pentru întâlniri sau negocieri importante. Spre seară, întâlniţi o persoană din trecut, cu care aţi avut o relaţie extrem de specială. Nu vă aventuraţi prea mult deoarece este posibil să regretaţi aceste momente.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS