Horoscop Urania zilnic: luni, 6 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 6 aprilie 2015


Horoscop 6 aprilie 2015, Berbec:

Astăzi va fi o zi încărcată pentru Berbeci, ceea ce înseamnă că veţi avea foarte multe drumuri de făcut sau va fi necesar să rezolvaţi câteva probleme ce ţin de locul de muncă. Nu vă faceţi griji, energia şi optimismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să treceţi cu bine şi peste această zi. Astrele vor avea grijă să aveţi parte şi de puţin noroc în unele momente.


Horoscop 6 aprilie 2015, Taur:

S-ar putea să aveţi un moment de ezitare atunci când veţi fi nevoiţi să luaţi o decizie importantă, mai ales dacă are legătură cu locul de muncă. Deşi nu se anunţă o zi foarte bună pentru persoanele născute în zodia Taur, nu trebuie să lăsaţi totul la voia întâmplării şi nici să vă agitaţi fără rost. Mai bine, încercaţi să luaţi legătura cu acele persoane care vă pot îndruma să luaţi deciziile cele mai bune.


Horoscop 6 aprilie 2015, Gemeni:

Chiar dacă veştile pe care le primiţi astăzi nu sunt pe placul vostru, nu trebuie să vă întristaţi. Este o zi în care puteţi face foarte multe lucruri, începând chiar cu schimbarea locului de muncă. Veţi primi câteva oferte de colaborare, lucru care vă va încânta şi vă va determina să vă gândiţi mai bine la viitorul vostru.


Horoscop 6 aprilie 2015, Rac:

În sfârşit vi se oferă posibilitatea să câştigaţi mai mulţi bani! Primiţi o nouă ofertă de muncă, iar salariul este foarte bun. Vi se aduc în prim-plan unele lucruri, dar nu este o zi în care trebuie să vă faceţi griji. Din contră, aşteptaţi-vă doar la veşti bune şi la momente frumoase. În plus, vă bucuraţi şi de susţinere din partea persoanei iubite.


Horoscop 6 aprilie 2015, Leu:

Domeniul afacerilor nu vă este străin, iar astăzi veţi avea posibilitatea să atrageţi câteva persoane de partea voastră şi să obţineţi finanţare pentru proiectele pe care le desfăşuraţi. Este o zi foarte bună pentru voi, nu aveţi niciun motiv de stres, iar astrele vor acţiona în favoarea voastră. În plus, energia de care veţi da dovadă vă va ajuta să vă faceţi remarcaţi!


Horoscop 6 aprilie 2015, Fecioară:

Astăzi s-ar putea să încheiaţi cu succes o afacere. Este o zi bună pentru a vă pune la punct viaţa profesională, ceea ce înseamnă că veţi cunoaşte şi câteva persoane care vă pot ajuta să vă dezvoltaţi. Orice idee este binevenită, în special atunci când vreţi să puneţi bazele unui proiect important.


Horoscop 6 aprilie 2015, Balanţă:

Poziţia Soarelui vă influenţează pozitiv viaţa, în special zona relaţiilor. Este o zi bună pentru voi, motiv pentru care astrele vă îndeamnă să profitaţi la maximum de fiecare moment. În plus, persoana iubită vă va face o surpriză, lucru care vă va încânta şi care vă va face să vă simţiţi cu adevărat iubiţi.


Horoscop 6 aprilie 2015, Scorpion:

Accentul cade pe înţelegerea cu persoanele din familie sau pe responsabilităţile ce ţin de locul de muncă. Este o zi bună pentru persoanele născute în zodia Scorpion, motiv pentru care nu ar trebui să aveţi niciun motiv de stres. În plus, astrele vă vor ajuta să rezolvaţi câteva probleme ce ţin de bani sau de acte oficiale.


Horoscop 6 aprilie 2015, Săgetător:

Este important să evitaţi posibilele dispute şi să nu vă implicaţi în activităţi sau discuţii care nu îşi au rostul. Nu este o zi foarte bună, ceea ce înseamnă că există riscul ca unele lucruri să nu iasă cum vreţi voi. Totodată, unele demersuri legale ar putea crea dificultăţi, ceea ce înseamnă că trebuie să apelaţi la sfaturile unei persoane de încredere.


Horoscop 6 aprilie 2015, Capricorn:

Trebuie să profitaţi de orice ocazie care vi se oferă. Astăzi este o zi bună pentru a pune bazele unei noi afaceri sau pentru a rezolva unele probleme ce ţin de documente oficiale. În plus, câteva persoane din anturaj vor insista să vă ajute în unele situaţii, lucru care ar trebui să vă încânte.


Horoscop 6 aprilie 2015, Vărsător:

Cu banii nu staţi foarte bine, dar nu trebuie să vă faceţi griji. Evitaţi să faceţi cheltuieli inutile şi încercaţi să gândiţi un nou plan de afaceri. Investiţiile mai vechi nu încep să dea rezultate prea curând, iar împrumuturile pe termen lung în mod sigur nu reprezintă cea mai bună soluţie în momentul de faţă.


Horoscop 6 aprilie 2015, Peşti:

Un prieten sau o persoană din familie vă va comunica o informaţie importantă. Va fi necesar să luaţi câteva decizii şi să vă gândiţi la viitorul vostru. Deşi ziua de azi nu prea vă încântă, astrele vă sfătuiesc să fiţi mai deschişi şi să adoptaţi o atitudine optimistă. Spre finalul zilei sunt şanse să primiţi şi câteva veşti bune.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS