Horoscop Urania zilnic: miercuri, 8 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 8 aprilie 2015


Horoscop 8 aprilie 2015, Berbec:

Astrele sunt pregătite să vă ajute pe drumul pe care alegeţi să mergeţi; important este ca voi să luaţi o decizie şi să faceţi primul pas în această călătorie. Lăsaţi temerile deoparte şi îndrăzniţi să vă urmaţi visurile. Nu vă fie teamă de eşecuri, acestea vă vor face şi mai puternici.


Horoscop 8 aprilie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta este una dintre cele mai bune din an; totul vă merge mai mult decât perfect - şi asta se întâmplă pe toate planurile. Din fericire, reuşiţi să obţineţi un contract important, care vă va ajuta enorm în cariera profesională. Primiţi susţinere din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 8 aprilie 2015, Gemeni:

Ziua de miercuri este una foarte bună pentru schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; o discuţie cu o persoană de încredere vă poate convinge să luaţi o decizie importantă cât mai repede cu putinţă. Vor exista numeroase lucruri noi la care va trebui să vă adaptaţi, însă totul va fi pentru binele vostru.


Horoscop 8 aprilie 2015, Rac:

În comparaţie cu ziua de ieri, astăzi aveţi timp să vă trageţi sufletul; vor exista câteva probleme importante de care va trebui să vă ocupaţi, însă nimic care să nu poată fi rezolvat. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou neaşteptat; este vorba despre ceva ce vă doriţi de foarte mult timp.


Horoscop 8 aprilie 2015, Leu:

Relaţia cu colegii de muncă începe să se răcească, iar acest lucru nu este unul tocmai bun în domeniul în care lucraţi. Vă recomand să acordaţi mai multă atenţie acestora şi să încercaţi să refaceţi legăturile pe care le aveaţi cu ei. O seară în oraş vă poate ajuta să le recâştigaţi încrederea.


Horoscop 8 aprilie 2015, Fecioară:

Astrele sunt în favoarea voastră astăzi, însă starea de spirit nu prea vă ajută să vă rezolvaţi problemele. Nu reuşiţi să vă concentraţi şi vă este tot mai dificil să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Vă recomand ca decât să faceţi o greşeală majoră, mai degrabă să cereţi ajutor unui coleg.


Horoscop 8 aprilie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi ocupaţi cu problemele de la locul de muncă; în scurt timp se va produce o schimbare în departamentul vostru şi este necesar ca până atunci toate sarcinile voastre să fie rezolvate. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi în compania persoanelor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 8 aprilie 2015, Scorpion:

Astăzi este ziua oportunităţilor pentru persoanele născute în semnul Scorpionului; sunteţi foarte concentraţi asupra proiectelor pe care vreţi să le începeţi şi sunteţi pe ultima sută de metri cu planurile pe care le faceţi. Din fericire, primiţi ajutor şi din partea astrelor; această săptămână este una foarte bună pentru a vă pune în aplicare ideile.


Horoscop 8 aprilie 2015, Săgetător:

După o perioadă mai agitată, iată că astăzi începeţi să vedeţi rezultatele muncii voastre; primiţi feedback pozitiv din partea superiorilor şi a partenerilor de afaceri, iar asta vă face să vă doriţi să mergeţi mai departe cu proiectele voastre. În scurt timp veţi avea parte de o veste frumoasă.


Horoscop 8 aprilie 2015, Capricorn:

Astăzi totul va merge strună; fiecare lucru pe care îl faceţi vă va ajuta să aveţi un beneficiu major în următoarea perioadă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, astrele vă pregătesc o surpriză. Dacă sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană care vă va cuceri imediat.


Horoscop 8 aprilie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi nimic nu vă poate schimba această stare; din păcate, aveţi parte de o zi foarte aglomerată însă chiar şi aşa reuşiţi să vă descurcaţi de minune cu rezolvarea sarcinilor pe care le primiţi. Seara va fi foarte relaxantă.


Horoscop 8 aprilie 2015, Peşti:

Relaţia pe care o aveţi cu colegii de muncă este una strict profesională şi destul de rece; trebuie să faceţi ceva în această privinţă deoarece partenerii de afaceri şi superiorii nu sunt mulţumiţi de modul în care interacţionaţi. O persoană apropiată vă oferă un sfat foarte bun, pe care ar trebui să îl luaţi în considerare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS