Horoscop Urania zilnic: joi, 16 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 16 aprilie 2015


Horoscop 16 aprilie 2015, Berbec:

Este posibil ca şefii să vă promită foarte multe, însă nu vă entuziasmaţi prea mult. Contează foarte mult să rămâneţi optimişti, însă dacă aveţi aşteptări mult prea mari, la finalul proiectului de care vă ocupaţi veţi fi dezamăgiţi. De aceea, vă recomand să vă ocupaţi de sarcinile voastre ca şi până acum.


Horoscop 16 aprilie 2015, Taur:

Ziua de azi este foarte bună pentru a dezvolta relaţii cu persoanele din jurul vostru; aveţi posibilitatea de a vă face cunoştinţe noi sau chiar de a întâlni posibili parteneri de afaceri, care îşi vor dori să investească în proiectele voastre. Seara va fi una foarte liniştită pentru voi.


Horoscop 16 aprilie 2015, Gemeni:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional şi vă gândiţi serios că este timpul pentru o schimbare. Acesta este un moment foarte bun pentru a căuta noi proiecte şi colaborări sau chiar a depune CV-ul pentru alte joburi.


Horoscop 16 aprilie 2015, Rac:

Este posibil ca astăzi să existe câteva probleme în discuţiile cu anumite persoane din jurul vostru; relaţia cu aceşti oameni se va răci considerabil în următoarea perioadă şi asta deoarece nu vă doriţi să ţineţi lângă voi pe cei care vă trag în jos sau nu vă sunt alături atunci când aveţi nevoie de ajutor.


Horoscop 16 aprilie 2015, Leu:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; vă aşteptaţi la schimbări majore din partea superiorilor şi abia aşteptaţi să vedeţi ce au pregătit pentru voi. Spre seară aveţi şansa să revedeţi o persoană foarte dragă din trecut, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp.


Horoscop 16 aprilie 2015, Fecioară:

Începeţi dimineaţa cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi la fel pe parcursul întregii zile. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă ocupa de viaţa personală. Sunteţi foarte atenţi la nevoile celor din jurul vostru; de asemenea, reuşiţi să vă faceţi ordine în gânduri şi în sentimente.


Horoscop 16 aprilie 2015, Balanţă:

După o perioadă foarte relaxantă, este timpul să vă întoarceţi la rutină şi la problemele rămase nerezolvate. Cel mai probabil, ziua de joi va fi una extrem de încărcată şi aglomerată deoarece toţi vor trage de voi din toate părţile; cel mai bine este să rămâneţi liniştiţi şi calmi deoarece doar aşa veţi trece cu brio peste ziua de foc.


Horoscop 16 aprilie 2015, Scorpion:

Întâmplările din ultima perioadă nu vă permit să lăsaţi garda jos; trebuie să fiţi atenţi la tot ce se întâmplă, să încercaţi să vă adaptaţi acestor schimbări şi, în acelaşi timp, să încercaţi să vă vedeţi de viaţa voastră. Sunt foarte multe lucruri de care trebuie să vă ocupaţi, însă este recomandat să le luaţi pe rând.


Horoscop 16 aprilie 2015, Săgetător:

O întâlnire neaşteptată cu o persoană importantă se poate transforma într-o discuţie profesională în ceea ce priveşte proiectele voastre de viitor. Este posibil ca ideile şi planurile voastre să vă ajute să îl impresionaţi pe acest om, care vrea să investească în voi.


Horoscop 16 aprilie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale; din fericire, sunteţi foarte atenţi la detalii şi vă este uşor să găsiţi soluţii eficiente pentru aceste situaţii complicate. După orele prânzului, veţi primi o veste extrem de frumoasă de la o persoană de departe.


Horoscop 16 aprilie 2015, Vărsător:

O neînţelegere cu colegii de muncă se poate transforma într-un adevărat conflict dacă nu ştiţi cum să aplanaţi situaţia. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi să încercaţi să treceţi cu vederea această ceartă; seara va fi una liniştită şi frumoasă, petrecută în compania prietenilor.


Horoscop 16 aprilie 2015, Peşti:

Vă gândiţi serios să faceţi o schimbare importantă în viaţa profesională, însă vă este teamă să nu o luaţi pe un drum greşit. O discuţie sinceră cu o persoană mai în vârstă vă poate ajuta să înţelegeţi ce vă doriţi de la viaţă şi ce trebuie să faceţi pentru a ajunge acolo unde vreţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS