Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 aprilie 2015


Horoscop 15 aprilie 2015, Berbec:

Astăzi nu prea vă aflaţi în apele voastre şi nu veţi simţi nevoia să vă implicaţi în prea multe activităţi. Este momentul să luaţi unele decizii cu privire la viitorul vostru, în special atunci când vine vorba de viaţa profesională. Poate că un sfat primit din partea unei persoane mai în vârstă vă va ajuta să vă puneţi gândurile în ordine.


Horoscop 15 aprilie 2015, Taur:

Accentul cade pe relaţiile profesionale sau sociale. Este o zi bună pentru a lua unele decizii cu privire la activităţile pe care trebuie să le desfăşuraţi sau pentru a vă pune la punct cu situaţia financiară. Ziua este favorabilă şi plecărilor în afara oraşului, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să daţi cu piciorul unei posibile invitaţii venite din partea unui prieten.


Horoscop 15 aprilie 2015, Gemeni:

Trebuie să lucraţi mai mult la capitolul încredere. Deşi evenimentele de astăzi nu vor fi pe placul vostru, nu trebuie să cădeţi în depresie. Este important să ştiţi când şi cum să acţionaţi, mai ales când aveţi de-a face cu anumite persoane. Aveţi grijă ce documente semnaţi, nu este o zi bună pentru a umbla cu acte oficiale.


Horoscop 15 aprilie 2015, Rac:

Posibilităţile de progres sunt limitate, dar nu trebuie să vă îngrijoraţi. De această dată veţi găsi o portiţă de scăpare, trebuie doar să lucraţi la capitolul încredere şi să fiţi mai atenţi la detalii. O persoană apropiată va încerca să vă împingă de la spate. Aşadar, trebuie să încercaţi să credeţi mai mult în forţele proprii şi să începeţi să puneţi în aplicare câteva teorii.


Horoscop 15 aprilie 2015, Leu:

Ajutorul venit din partea unui coleg de muncă v-ar putea îmbunătăţi perspectivele. Este o zi bună pentru a pune la punct toate detaliile unei noi colaborări sau pentru a recupera o sumă de bani. Spre seară sunt şanse să primiţi câteva veşti care vă vor încânta şi în urma cărora veţi lua câteva decizii de viitor.


Horoscop 15 aprilie 2015, Fecioară:

Astăzi accentul cade pe bani. Atenţie la cheltuieli sau la datoriile mai vechi. Nu este o zi bună pentru a vă asuma noi responsabilităţi sau pentru a semna documente oficiale. Cu toate că aveţi unele dorinţe cam exagerate, nu ar fi rău dacă aţi asculta sfaturile primite din partea unei persoane mai în vârstă din familie.


Horoscop 15 aprilie 2015, Balanţă:

Persoana iubită v-ar putea pune într-o situaţie neplăcută. Cu toate că miercuri nu veţi fi în apele voastre şi nici nu vă va face plăcere să dezbateţi unele subiecte, va fi necesar să reveniţi cu picioarele pe pământ. În plus, deciziile pe care le veţi lua astăzi vor avea efect pe termen lung asupra relaţiei voastre. Aşadar, gândiţi-vă de două ori înainte să faceţi unele lucruri.


Horoscop 15 aprilie 2015, Scorpion:

Situaţia voastră este în general instabilă, motiv pentru care va fi necesar să găsiţi rapid câteva soluţii. Cu toate că nu vă face plăcere să vorbiţi cu unele persoane sau să apelaţi la ajutorul părinţilor, astăzi va fi necesar să lăsaţi garda jos şi să începeţi să urmaţi sfaturile primite. Veţi trece cu bine peste această zi, graţie tactului de care daţi dovadă.


Horoscop 15 aprilie 2015, Săgetător:

Câteva neînţelegeri ce apar la locul de muncă vă pun în dificultate şi va fi necesar să acţionaţi rapid. Deşi nu este o zi foarte bună pentru voi, nu trebuie să vă îngrijoraţi. Astrele vor fi de partea voastră şi vor încerca să vă creeze situaţii favorabile. În plus, o persoană mai în vârstă va insista să vă ajute să rezolvaţi unele probleme.


Horoscop 15 aprilie 2015, Capricorn:

Tonusul psihic şi fizic vor cunoaşte o curbă ascendentă. Este o zi bună pentru Capricorni, motiv pentru care veţi avea toate motivele să vă duceţi toate planurile la îndeplinire. Astrele vor fi de partea voastră şi vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii. Până la finalul zilei sunt şanse să primiţi şi câteva veşti pe care le aşteptaţi de ceva timp.


Horoscop 15 aprilie 2015, Vărsător:

Astăzi veţi trece peste orice tensiune şi veţi reuşi să vă rezolvaţi toate problemele de natură financiară sau profesională. Este o zi bună pentru voi, din toate punctele de vedere, motiv pentru care veţi zâmbi fără un motiv anume. Până la finalul zilei sunt şanse să primiţi un răspuns şi la o problemă mai veche.


Horoscop 15 aprilie 2015, Peşti:

Vă veţi confrunta cu unele probleme la locul de muncă şi vă va fi greu să vă concentraţi. Nu este o zi excelentă pentru Peşti şi nici nu este recomandat să vă grăbiţi să luaţi unele decizii. Apelaţi cu încredere la sfaturile unei persoane mature, în mod sigur vă vor fi de folos. În plus, o conversaţie plăcută vă poate ajuta oricând să vă simţiţi mai bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS