Horoscop Urania zilnic: vineri, 17 aprilie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 17 aprilie 2015


Horoscop 17 aprilie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii reuşiţi să vă ocupaţi de numeroase sarcini importante; din fericire, azi aveţi posibilitatea de a rezolva foarte multe probleme la care nu aţi găsit răspuns până acum. Vă puteţi trezi în faţa unei uşi deschise, care anunţă o schimbare majoră în viaţa voastră.


Horoscop 17 aprilie 2015, Taur:

Sunteţi tot mai hotărâţi să începeţi un proiect personal, pe care să îl transformaţi într-o afacere de succes. Drumul va fi unul lung, cu foarte multe suişuri şi coborâşuri, însă numai gândul că veţi reuşi să creşteţi în carieră vă ajută să aveţi încredere în voi şi să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 17 aprilie 2015, Gemeni:

Astăzi este ziua schimbărilor pentru Gemeni; este un moment foarte bun pentru a vă îmbărbăta şi a lua decizii importante. De asemenea, aveţi posibilitatea de a rezolva numeroase probleme sau chiar de a vă ocupa de proiecte uitate. Seara va fi una foarte liniştită pentru voi.


Horoscop 17 aprilie 2015, Rac:

Dacă până acum săptămâna a fost cât de cât uşoară, ei bine iată că fix spre sfârşitul ei lucrurile se schimbă radical. Astăzi trebuie să fiţi foarte concentraţi deoarece sarcinile şi problemele de care trebuie să vă ocupaţi sunt extrem de importante. Este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program pentru a vă termina toată treaba.


Horoscop 17 aprilie 2015, Leu:

În prima parte a zilei de vineri aveţi posibilitatea de a încerca o schimbare în ceea ce priveşte viaţa financiară; acum vi se oferă şansa de a începe o colaborare sau de a accepta un proiect complicat, însă cu numeroase beneficii. Spre seară veţi face un drum mai scurt pentru a rezolva o problemă personală.


Horoscop 17 aprilie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi ar trebui să fie una frumoasă pentru voi, însă din păcate nu reuşiţi să interacţionaţi foarte bine cu persoanele din jurul vostru. De aceea vă recomand să încercaţi să vă limitaţi la sarcinile obişnuite, care nu necesită muncă în echipă. Seara va fi una liniştită dacă va fi petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 17 aprilie 2015, Balanţă:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva situaţii neaşteptate; chiar şi aşa, nu trebuie să vă pierdeţi răbdarea deoarece totul va fi rezolvat destul de uşor. Problemele importante pot fi preluate de partenerii de afaceri care au mai multă experienţă decât voi.


Horoscop 17 aprilie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte sociabili cu persoanele din jurul vostru. Acesta este un moment excelent pentru a încerca să legaţi prietenii sau chiar să găsiţi persoane interesate care să vă ajute cu proiectele voastre. Aveţi posibilitatea de a consolida alianţe sau de a începe noi colaborări.


Horoscop 17 aprilie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei trebuie să fiţi foarte atenţi la relaţia pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru; colegii de muncă nu vor fi foarte mulţumiţi de faptul că primiţi foarte multă atenţie din partea superiorilor şi vor încerca să vă pună beţe în roate. Spre seară primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 17 aprilie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de problemele profesionale; sunteţi foarte activi şi faceţi tot posibilul să vă rezolvaţi treaba fără a fi nevoiţi să rămâneţi peste program. După orele prânzului, primiţi o veste neaşteptată care vă va face să luaţi o decizie importantă cu privire la viaţa voastră personală.


Horoscop 17 aprilie 2015, Vărsător:

Astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni persoane noi; este un moment excelent pentru a începe parteneriate sau pentru a găsi investitori pentru proiectele voastre. Cu toate acestea, sunteţi foarte ambiţioşi şi sunteţi în căutarea unei înţelegeri ideale reciproce.


Horoscop 17 aprilie 2015, Peşti:

Problemele financiare par să fie din ce în ce mai dificile; sunteţi nevoiţi să luaţi câteva decizii neaşteptate pentru a rezolva aceste situaţii complicate. Totuşi, astrele par să îşi întoarcă atenţia asupra voastră; o persoană foarte apropiată vouă vă ajută cu o sumă de bani destul de mare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS