Horoscop Urania zilnic: joi, 26 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 26 februarie 2015


Horoscop 26 februarie 2015, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una bună pentru viaţa profesională; aveţi mai multe oportunităţi de afaceri, una mai bună decât cealaltă. Este foarte important să faceţi ceea ce vă place însă, în acelaşi timp, vă doriţi să alegeţi calea cea mai uşoară către succes. Mare atenţie la deciziile pe care urmează să le faceţi.


Horoscop 26 februarie 2015, Taur:

Ziua de azi aduce multă linişte şi pace interioară pentru nativii născuţi în semnul Taurului; aţi ajuns în acel punct în viaţa voastră, în care sunteţi mulţumiţi cu ceea ce aveţi şi apreciaţi fiecare lucru mărunt care vă aduce fericire. Mai sunt câteva mici lucruri de schimbat şi vă doriţi în continuare să evoluaţi, însă vreţi ca asta să se întâmple treptat.


Horoscop 26 februarie 2015, Gemeni:

Partenerul de cuplu se poate simţi captiv în relaţia voastră; încercaţi să îi oferiţi spaţiul şi libertatea de care are nevoie. Nu trebuie să depindeţi de el şi nici el nu este obligat să vă includă în toate planurile pe care şi le face. Trebuie să faceţi compromisuri dacă vreţi ca lucrurile să meargă bine între voi.


Horoscop 26 februarie 2015, Rac:

Prima parte a zilei va fi una aglomerată pentru nativii născuţi în zodia Rac; aveţi destul de multe sarcini de rezolvat, însă vă descurcaţi de minune. După orele prânzului, munca devine mai lejeră, iar voi aveţi şi timp de respiro. Spre seară vă bucuraţi de clipe foarte frumoase în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 26 februarie 2015, Leu:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; din cauza unei probleme importante, trebuie să faceţi câteva schimbări şi să participaţi la mai multe şedinţe urgente. Seara se anunţă a fi una foarte frumoasă pentru voi deoarece va fi petrecută în compania unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp.


Horoscop 26 februarie 2015, Fecioară:

Vă doriţi foarte mult să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională; consideraţi că este momentul să mergeţi mai departe, să evoluaţi. Chiar dacă alegeţi să mergeţi pe un drum destul de dificil, beneficiile finale vor merita tot efortul. Din fericire, primiţi multă susţinere din partea celor dragi şi asta vă ajută să faceţi pasul cel mare.


Horoscop 26 februarie 2015, Balanţă:

Ziua de joi începe cu o mică dispută la locul de muncă; o discuţie contradictorie cu un coleg se transformă într-un conflict destul de urât. Faceţi tot posibilul să rezolvaţi această situaţie cu multă diplomaţie. Rămâneţi calmi şi daţi dovadă de profesionalism.


Horoscop 26 februarie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una complicată pentru nativii născuţi în semnul Scorpionului; întâmpinaţi mai multe probleme neaşteptate, care nu pot fi amânate. De aceea sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri şi să gândiţi sub presiuni uriaşe. Este important să vă bazaţi doar pe voi în aceste situaţii, nu vă asumaţi riscul de a încerca propunerile colegilor de muncă.


Horoscop 26 februarie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei întâmpinaţi o problemă mai dificilă în rezolvarea unei situaţii importante la locul de muncă; din păcate, acest moment nu vă va oferi luxul de timp, iar deciziile vor trebui luate în cel mai scurt timp cu putinţă. Sfaturile unei persoane mature vă vor fi de mare ajutor.


Horoscop 26 februarie 2015, Capricorn:

Vă aflaţi într-un moment destul de complicat pe plan profesional; sunteţi mulţumiţi de reuşitele voastre în carieră, însă vă doriţi mai mult şi ştiţi că nu puteţi obţine asta decât dacă vă asumaţi riscuri majore. Din fericire, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să faceţi schimbările necesare. Faceţi-vă timp pentru a gândi la rece proiectele pe care vreţi să le începeţi.


Horoscop 26 februarie 2015, Vărsător:

Este posibil ca astăzi să nu fiţi în apele voastre; se anunţă a fi o zi mai grea pe plan personal. Veţi avea parte de mici conflicte cu persoane care joacă un rol foarte important în viaţa voastră. Nu lăsaţi ca sentimentele să infereze cu deciziile pe care vreţi să le luaţi.


Horoscop 26 februarie 2015, Peşti:

Este posibil să fiţi mult prea exigenţi nu doar cu voi, ci şi cu cei din jurul vostru. Acest lucru va avea un efect nu tocmai plăcut asupra persoanelor la care ţineţi. Nu spuneţi mai mult decât este necesar şi nici nu interveniţi în deciziile care urmează să fie luate decât atunci când acestea vă afectează direct.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS