Horoscop Urania zilnic: miercuri, 25 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 25 februarie 2015


Horoscop 25 februarie 2015, Berbec:

Din cauza unei probleme profesionale, este posibil ca miercuri să aveţi o stare de nelinişte şi tulburare. Încercaţi să rămâneţi relaxaţi deoarece nu este sfârşitul lumii. Zile proaste avem cu toţii şi trebuie să învăţăm să trecem peste ele. Spre seară, activităţile în aer liber vă pot ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 25 februarie 2015, Taur:

Ziua de astăzi este fix aşa cum vi-o faceţi; totul depinde de voi să vă terminaţi sarcinile la timp şi să vă ocupaţi şi de alte lucruri personale. Seara va fi una plăcută deoarece este petrecută în cea mai frumoasă companie - a voastră. Reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de puţine clipe de singurătate.


Horoscop 25 februarie 2015, Gemeni:

Acesta nu este un moment foarte bun pentru a face schimbări pe plan profesional; este posibil ca deciziile pe care le luaţi să nu fie cele potrivite. Vă recomand să aveţi răbdare şi să mai aşteptaţi câteva zile; ziua de miercuri este, mai degrabă, o zi pentru a vă relaxa.


Horoscop 25 februarie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru planuri şi proiecte importante; în cazul în care vreţi să faceţi schimbări pe plan profesional, nu mai aşteptaţi nici măcar o clipă. Acesta este momentul vostru, profitaţi de el. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 25 februarie 2015, Leu:

Astăzi toate lucrurile din jurul vostru vă inspiră; este un moment foarte bun pentru a începe noi proiecte sau pentru a vă ocupa de probleme mai vechi, la care încă nu aţi găsit rezolvare. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile vor lua o întorsătură neaşteptată spre seară.


Horoscop 25 februarie 2015, Fecioară:

Partenerii de afaceri şi superiorii aşteaptă de la voi disciplină şi punctualitate; trebuie să daţi dovadă de maturitate şi profesionalism în proiectele de care vă ocupaţi. Seara va fi una foarte relaxantă pentru voi doar dacă este petrecută alături de persoana potrivită.


Horoscop 25 februarie 2015, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte agitaţi şi vă schimbaţi destul de repede stările de dispoziţie; este posibil să fiţi preocupaţi de un proiect important, care vă dă bătăi de cap. Din fericire, vă păstraţi speranţa şi nu renunţaţi până când nu sunteţi convinşi că aţi încercat toate metodele de rezolvare a problemelor pe care le aveţi.


Horoscop 25 februarie 2015, Scorpion:

Aveţi parte de o dimineaţă foarte încărcată şi aglomerată; din fericire, rămâneţi cu zâmbetul pe buze şi sunteţi optimişti cu privire la rezolvarea problemelor pe care le aveţi. După orele prânzului, lucrurile se schimbă şi aveţi timp şi de relaxare.


Horoscop 25 februarie 2015, Săgetător:

Astrele sunt dispuse ca astăzi să afle dacă v-aţi învăţat lecţiile despre viaţă. Pot exista probleme financiare minore, în special legate de împrumuturi, pe care le veţi rezolva destul de uşor, dar şi unele situaţii complicate la locul de muncă sau mici neînţelegeri cu persoanele dragi.


Horoscop 25 februarie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei va fi una aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Capricornului; vă ocupaţi de un nou proiect, care are nevoie de toată atenţia voastră. Sunteţi nevoiţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă deoarece vor exista anumite situaţii pe care nu le-aţi mai întâlnit până acum şi nu veţi ştii cum să reacţionaţi.


Horoscop 25 februarie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a începe noi proiecte, a participa la întâlniri sau negocieri importante. Aveţi un farmec aparte şi reuşiţi să obţineţi ceea ce vă doriţi; seara va fi una cu surprize plăcute din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 25 februarie 2015, Peşti:

Astăzi nu este vorba despre voi, ci despre persoanele din jurul vostru. Vă interesează nevoile altora şi parteneriatele. Propriile interese vor fi trecute pe plan secundar temporar şi veţi încerca să acordaţi o atenţie deosebită celor cu care intraţi în contact.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS