Horoscop Urania zilnic: vineri, 27 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 27 februarie 2015


Horoscop 27 februarie 2015, Berbec:

Se anunţă o zi în care puteţi avea parte de evenimente importante, în special la locul de muncă. Sunt şanse să câştigaţi mai mulţi bani sau să participaţi la un proiect care vă va ajuta să căpătaţi notorietate. Este bine să vă implicaţi în cât mai multe activităţi pentru a evita monotonia şi pentru a vă menţine într-o condiţie fizică bună.


Horoscop 27 februarie 2015, Taur:

Problemele legale s-ar putea rezolva foarte repede astăzi. Este indicat să vă gândiţi foarte bine pe cine alegeţi drept colaborator şi să nu vă grăbiţi să afirmaţi unele lucruri. Cu banii nu staţi rău, dar trebuie să învăţaţi să faceţi câteva economii, altfel nu veţi face faţă cheltuielilor pe care le veţi avea de făcut în viitorul apropiat.


Horoscop 27 februarie 2015, Gemeni:

Vă grăbiţi, nu sunteţi atenţi deloc şi intraţi în foarte multe probleme. Persoanele din jur vă vor atrage atenţia în nenumărate rânduri, iar voi cu greu vă veţi putea concentra asupra lucrurilor importante. Din această cauză veţi pierde şi câteva ocazii bune de a face bani, lucru care vă va deranja şi care vă va determina să fiţi mai atenţi.


Horoscop 27 februarie 2015, Rac:

Nu este o zi bună pentru a semna acte sau documente şi nici nu este indicat să vă implicaţi în prea multe discuţii care ţin de serviciu. Astrele vă sfătuiesc să vă faceţi un plan de atac, altfel nu veţi face faţă problemelor ce vor apărea în viitorul apropiat. Este bine să ţineţi cont de raţiune în unele situaţii şi să nu vă grăbiţi să faceţi afirmaţii care nu îşi au rostul.


Horoscop 27 februarie 2015, Leu:

Chiar dacă astăzi vă veţi simţi ţinta bârfelor, nu trebuie să vă lăsaţi afectaţi. Astrele vă sfătuiesc să vă vedeţi de propriile probleme, în special de cele de ordin financiar. Puteţi da dovadă de foarte multă ambiţie şi acest lucru vă poate ajuta să finalizaţi cu succes unele proiecte sau să obţineţi bani din afaceri diverse.


Horoscop 27 februarie 2015, Fecioară:

Ziua de azi este benefică sănătăţii. Sunteţi într-o stare foarte bună şi reuşiţi să vă implicaţi în numeroase activităţi, lucru care vă va ajuta să ieşiţi în evidenţă, în special la locul de muncă. Superiorii vă apreciază iniţiativele, iar colegii de muncă sunt mulţumiţi de colaborarea cu voi. Aşadar, trebuie să profitaţi la maximum de această zi!


Horoscop 27 februarie 2015, Balanţă:

Astrele nu sunt foarte darnice cu voi astăzi, deşi sunteţi mai deschişi faţă de prieteni şi familie. Compania celorlalte persoane vă ajută să vă simţiţi bine şi vă determină să faceţi câteva schimbări, dar se pare că atitudinea pozitivă nu este suficientă. Trebuie să aveţi grijă ce discuţii purtaţi cu unele persoane şi să nu vă grăbiţi să luaţi unele decizii.


Horoscop 27 februarie 2015, Scorpion:

Astăzi veţi munci din greu şi veţi da dovadă de foarte multă ambiţie în unele situaţii, mai ales la locul de muncă. Vă interesează statutul vostru profesional şi sunteţi determinaţi să luptaţi cu toate puterile pentru a obţine anumite beneficii. Până la finalul zilei sunt şanse să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de ceva timp.


Horoscop 27 februarie 2015, Săgetător:

Aţi vrea să faceţi câteva schimbări pe acasă, dar principala voastră problemă sunt banii. Poate că vă gândiţi să reamenajaţi sau să achiziţionaţi mobilier nou, dar, înainte să faceţi o schimbare, ar fi indicat să vă consultaţi şi cu celelalte persoane din familie. Totul poate fi în regulă până la bani, ceea ce înseamnă că unele lucruri mai pot aştepta.


Horoscop 27 februarie 2015, Capricorn:

Astăzi nu prea vă aflaţi în apele voastre. Poate că este momentul să luaţi câteva decizii care să vă ajute să vă simţiţi mai bine sau, de ce nu, să încercaţi să eliminaţi orice factor negativ din viaţa voastră. Dacă vă nemulţumeşte actualul loc de muncă, nu ezitaţi să îl schimbaţi sau să începeţi să faceţi câteva modificări în rutina voastră zilnică.


Horoscop 27 februarie 2015, Vărsător:

Este momentul în care puteţi conştientiza că unele lucruri nu sunt potrivite pentru voi, motiv pentru care nu ar fi rău să începeţi să renunţaţi la ele. Accentul cade însă pe serviciu şi bani, ceea ce înseamnă că este momentul să puneţi noi planuri în aplicare sau să vă asociaţi cu persoane care vă pot ajuta să atingeţi mai repede succesul profesional.


Horoscop 27 februarie 2015, Peşti:

Posibilităţile de progres sunt limitate, dar nu trebuie să vă pierdeţi speranţa. Cu toate că nu este o zi foarte bună pentru voi, astrele vor încerca să vă pună într-o lumină favorabilă, în special la locul de muncă. Tot ce trebuie să faceţi este să adoptaţi o atitudine pozitivă şi să nu refuzaţi să vă implicaţi în proiecte care par mai dificil de realizat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS