Horoscop Urania zilnic: joi, 29 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 29 ianuarie 2015


Horoscop 29 ianuarie 2015, Berbec:

Astrele de astăzi sunt de partea voastră în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor profesionale; sunteţi foarte inspiraţi şi vă este uşor să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. După orele prânzului este o perioadă bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra domeniilor care necesită multă imaginaţie şi inspiraţie.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Taur:

Chiar dacă astrele nu sunt de partea voastră, joi reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să staţi departe de probleme. Se anunţă a fi o zi destul de uşoară pe plan profesional, reuşind să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o schimbare radicală.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte nervoşi şi agitaţi deoarece nu reuşiţi să vă ocupaţi de o problemă complicată, care vă dă bătăi de cap de ceva timp. Cel mai bine este să cereţi ajutorul celor apropiaţi; chiar şi o discuţie sinceră cu o persoană de încredere vă poate ajuta să înţelegeţi ce trebuie să faceţi mai departe.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Rac:

Lucrurile s-au aranjat foarte frumos pentru voi pe plan profesional, iar acum este momentul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale. Este posibil ca partenerul de cuplu să se simtă neglijat din cauza faptului că aţi fost destul de ocupaţi în ultima perioadă; încercaţi să rezolvaţi această situaţie.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este una destul de relaxantă; aveţi timp suficient să vă odihniţi şi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. După orele prânzului, petreceţi clipe frumoase alături de o persoană dragă, cel mai probabil un membru al familiei.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Fecioară:

Începeţi ziua cu piciorul stâng; încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o veste neaşteptată din partea superiorilor, care vă va face să vă schimbaţi planurile pentru următoarea perioadă. Vor urma câteva schimbări, la care trebuie să vă adaptaţi destul de repede pentru a vă continua sarcinile.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Balanţă:

Primele ore ale zilei vor fi destul de complicate deoarece sunteţi agitaţi şi nu reuşiţi să vă concentraţi. Din fericire, după orele prânzului starea voastră de spirit se schimbă complet. Reuşiţi să vă adunaţi gândurile şi sunteţi foarte creativi în ideile şi planurile pe care le prezentaţi celor cu care vă întâlniţi.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Scorpion:

Ziua de 29/01/2015 vine cu numeroase surprize nu tocmai plăcute pentru nativii născuţi în zodia Scorpion; întâmpinaţi mai multe probleme şi obstacole în rezolvarea sarcinilor voastre. Fiecare pas va fi destul de dificil pentru voi, însă din fericire vă menţineţi pe linia de plutire şi rămâneţi la fel de optimişti ca şi până acum.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi nu este aşa cum vă aşteptaţi; aveţi numeroase situaţii dificile de care trebuie să vă ocupaţi, iar timpul nu pare să fie de partea voastră. Chiar şi aşa, în ciuda tuturor acestor probleme, rămâneţi încrezători în forţele proprii şi nu vă pierdeţi optimismul. Seara se anunţă a fi una relaxantă.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte relaxaţi, însă din păcate nu reuşiţi să rămâneţi concentraţi pentru a vă ocupa de sarcinile pe care le primiţi. Proiectele pe care le vreţi sunt foarte bune, însă trebuie ca mai întâi să gândiţi planuri şi să veniţi cu idei concrete, apoi să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Vărsător:

Problemele prin care treceţi sunt destul de dificile, însă nu vă faceţi nicio grijă deoarece ştiţi că le puteţi rezolva. Nimic nu vă va face să deviaţi de la traiectoria voastră şi să vă vedeţi îndeplinite visurile. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou neaşteptat.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Peşti:

Este foarte important ca joi să vă bazaţi doar pe experienţa de viaţă; nu vă lăsaţi influenţaţi de ce zic cei din jurul vostru, ci încercaţi să vă concentraţi doar asupra planurilor voastre. De asemenea, nu trebuie să vă fie frică să acţionaţi. Dacă aşteptaţi prea mult, problemele se pot complica şi mai mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS