Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 ianuarie 2015


Horoscop 28 ianuarie 2015, Berbec:

Astăzi nu veţi avea o stare foarte bună şi din această cauză nu veţi simţi nevoia să petreceţi prea mult timp în preajma celorlalte persoane din familie. Veţi fi destul de ţâfnoşi şi nimic nu vă va mulţumi aşa uşor. Totuşi, evitaţi să vă menţineţi această stare pe toată durata zilei, nu va duce la nimic bun. Persoana iubită vă poate ajuta să vă simţiţi mai bine, este suficient să purtaţi o discuţie deschisă.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Taur:

Relaţiile excepţionale pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru vă vor determina să faceţi schimbări în viaţa voastră. Vă veţi bucura de tot sprijinul de care aveţi nevoie şi veţi fi înconjuraţi numai de persoane care vă vor binele. Cu toate astea, veţi fi puţin sceptici în privinţa unor decizii, aşa că ar fi bine să lăsaţi pe altcineva să preia iniţiativa în locul vostru.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Gemeni:

Norocul vă va însoţi la orice pas, iar starea voastră generală va fi una foarte bună. Încă de la primele ore ale dimineţii veţi zâmbi fără un motiv anume şi veţi fi nerăbdători să vă începeţi ziua. Activităţile programate pentru ziua de miercuri vă vor pune în legătură cu persoane influente, aşa că va fi foarte important să faceţi o impresie foarte bună în faţa lor.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Rac:

Lipsa de bani vă va forţa să vă implicaţi în câteva activităţi în afara programului de muncă pentru a avea şi alte surse de venit. Chiar dacă nu toate planurile vă vor ieşi aşa cum trebuie, asta nu înseamnă că trebuie să vă descurajaţi. Atât timp cât aveţi un scop bine definit, în mod sigur veţi reuşi să-l duceţi la îndeplinire.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Leu:

Primiţi o sumă importantă de bani şi veţi dori să începeţi să faceţi câteva modificări în casă. Persoana iubită va avea unele nemulţumiri legate de deciziile pe care le luaţi şi este posibil să aveţi câteva discuţii mai tensionate. Aveţi grijă să nu vă transmită şi vouă starea şi să vă influenţeze în aşa fel încât să renunţaţi la planurile voastre.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Fecioară:

Astăzi veţi avea toate motivele să fiţi fericiţi, iar foarte multe persoane vă vor admira pentru ceea ce aţi realizat până în acest moment. Cu toate astea, voi veţi avea câteva nemulţumiri legate de situaţia financiară, motiv pentru care toată atenţia vă va fi îndreptată către găsirea unor activităţi prin intermediul cărora să vă măriţi veniturile.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Balanţă:

Este o zi în care iubirea va fi pusă sub semnul întrebării, în orice formă a sa. Starea voastră generală nu va fi una foarte bună şi va fi necesar să găsiţi o metodă să vă relaxaţi. Daţi dovadă de foarte multă toleranţă faţă de anumite persoane din jurul vostru şi acest lucru este posibil să vă aducă câteva beneficii. Sunt şanse foarte mari ca o persoană din anturaj să se ofere să vă ajute în rezolvarea unor probleme mai vechi.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Scorpion:

Vă simţiţi copleşiţi de probleme şi veţi dori să împărţiţi responsabilităţile cu cei din jurul vostru. Cu toate că unele persoane vor fi înţelegătoare faţă de voi şi vor încerca să vă ajute, altele vor considera acest gest al vostru ca fiind unul de disperare şi îşi vor căuta tot felul de scuze, pentru a nu se implica prea mult în ceea ce nu le priveşte în mod direct.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Săgetător:

Nu este o perioadă foarte bună pentru voi în ce priveşte situaţia financiară. Aşadar, ar trebui să daţi mai multă atenţie proiectelor în care sunteţi implicaţi şi să încercaţi să faceţi noi investiţii care să vă aducă, în timp, câştiguri substanţiale. Problemele legate de nişte acte de proprietate sau de câteva datorii mai vechi ar trebui rezolvate până la sfârşitul acestei zile.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Capricorn:

Deciziile pe care le veţi lua azi vor avea un efect rapid în ceea ce priveşte cariera voastră. Veţi avea mari şanse să vă afirmaţi, însă trebuie să analizaţi foarte bine fiecare situaţie, pentru ca nimic să nu vă ia prin surprindere. Setaţi-vă priorităţile şi nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile anumitor persoane din jurul vostru, indiferent cât de plauzibile ar părea.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Vărsător:

Sunteţi presaţi de câteva probleme personale, iar acest lucru vă împiedică să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine. Dorinţa de a vă retrage din anumite activităţi va fi destul de puternică, însă această decizie nu este recomandată. Aşadar, ieşiţi mai mult în oraş şi socializaţi, vă va ajuta să vă recăpătaţi încrederea în voi şi în mod sigur veţi descoperi oameni noi.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Peşti:

Astăzi veţi avea câteva probleme legate de acte sau de o moştenire. În acest moment totul va depinde de voi dacă veţi dori să treceţi peste aceste impedimente sau nu. Totul se poate rezolva foarte uşor, luând o decizie în acord cu celelalte persoane implicate în aceste probleme. Veţi avea o mare putere de convingere şi veţi acţiona cu încredere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS