Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 30 ianuarie 2015


Horoscop 30 ianuarie 2015, Berbec:

Se pare că astrele vă aduc o mică schimbare pe plan profesional; dacă sunteţi într-o relaţie, este posibil ca în următoarea perioadă să luaţi o decizie frumoasă în ceea ce priveşte viitorul alături de partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană care vă va cuceri imediat.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Taur:

După o perioadă mai încărcată, iată că a venit timpul să vă îndreptaţi atenţia şi asupra vieţii sentimentale. Este posibil să rezolvaţi o problemă de dragoste şi chiar să schimbaţi viitorul relaţiei cu partenerul de cuplu. Spre seară, aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Gemeni:

Sunteţi într-o dilemă în ceea ce priveşte viaţa personală; vreţi foarte mult să faceţi o schimbare, însă vă este teamă de noutăţile care vor veni cu această modificare. Vă este teamă de provocările care vă aşteaptă; o discuţie serioasă cu o persoană mai în vârstă vă poate scăpa din acest impas.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Rac:

După o perioadă mai complicată în ceea ce priveşte viaţa financiară, iată că acum puteţi respira uşuraţi; în sfârşit lucrurile par să se aranjeze foarte bine şi pentru voi. Este posibil ca astăzi să primiţi un bonus suplimentar sau chiar o mărire de salariu, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Leu:

Astrele nu vă pregătesc o zi liniştită, însă voi rămâneţi cu posibilitatea de a schimba tot ce se întâmplă în următoarea perioadă. Tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi să rămâneţi liniştiţi şi să încercaţi să păstraţi o atmosferă calmă şi senină în jurul vostru.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; sunteţi foarte atenţi la ceea ce faceţi şi de aceea reuşiţi să terminaţi mai repede decât vă aşteptaţi. Seara vine cu multe surprize frumoase. Aveţi numeroase oportunităţi de distracţie şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru ele.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Balanţă:

Relaţia cu cei din jurul vostru s-a răcit destul de mult în ultima perioadă; de asemenea, este momentul să încercaţi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu. Chiar dacă v-aţi obişnuit cu această situaţie, există posibilitatea ca unul dintre voi să se sature de rutină şi să pună piciorul în prag; atunci va fi şi mai dificil.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte liniştiţi şi aveţi o dispoziţie destul de romantică pe întreaga durată a zilei de vineri. Acesta este un moment foarte bun pentru a avea discuţii sincere cu partenerul de cuplu şi pentru a rezolva conflictele pe care le aveţi. Negocierile vor fi în toi, în special în a doua parte a zilei.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei de 30/01/2015 vă ocupaţi de o problemă mai veche, care v-a tot creat neplăceri în ultima perioadă. Vă luaţi inima în dinţi şi decideţi că este timpul să faceţi ceva în acest sens. Din fericire, este posibil să primiţi ajutor din partea celor apropiaţi. Seara este tocmai bună pentru viaţa sentimentală.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Capricorn:

Sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă aduce ziua de vineri; aveţi foarte multe idei bune şi sunteţi dispuşi să le puneţi în aplicare. De aceea vă luaţi inima în dinţi şi mergeţi să cereţi acordul superiorilor. Este posibil ca vestea pe care o primiţi spre seară să vină şi cu o schimbare radicală pe plan sentimental.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Vărsător:

În cazul în care vă este teamă de schimbări, încercaţi să acceptaţi ca acestea fac parte din viaţa voastră; de asemenea, vă oferă posibilitatea de a evolua şi de a învăţa lucruri noi. Aveţi noroc că cei din jurul vostru sunt susţinători şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi nu este tocmai bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale, aşa că rămâneţi la sarcinile obişnuite şi nu faceţi nicio schimbare în acest sens. Pe plan sentimental, lucrurile între voi şi partenerul de cuplu par să devină tot mai serioase.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS