Horoscop Urania zilnic: joi, 13 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 13 noiembrie 2014


Horoscop 13 noiembrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi foarte energici şi vă este destul de uşor să vă desfăşuraţi la locul de muncă; găsiţi idei foarte bune pentru proiectele la care lucraţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, rezolvaţi o problemă mai veche pe care o aveţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Taur:

Astăzi trebuie să lucraţi mai mult decât de obicei; primiţi un proiect amplu şi este necesar să îl terminaţi până la sfârşitul săptămânii. Deşi este un volum mare de muncă, beneficiile vor fi pe măsură. După prânz, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Gemeni:

În cazul în care aveţi probleme nerezolvate din trecut, acum este timpul să vă ocupaţi de ele. Înfruntaţi-vă temerile şi încercaţi să lăsaţi totul în regulă astfel încât să vă concentraţi atenţia doar asupra viitorului. Pe plan sentimental, vă aşteaptă o perioadă plină de evenimente frumoase.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Rac:

Cu cât avansaţi mai mult cu proiectele voastre, cu atât vă este mai teamă de final. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi deoarece sunteţi persoane extrem de profesioniste, care se poate descurca chiar şi în cele mai complicate momente. Partenerul de cuplu şi membrii familiei vă susţin necondiţionat.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de joi se anunţă a fi una destul de liniştită în ceea ce priveşte viaţa profesională; reuşiţi să terminaţi totul până în orele prânzului. Partenerul de cuplu este foarte mulţumit deoarece aveţi posibilitatea să petreceţi mai mult timp împreună.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Fecioară:

Planurile pe care le aveţi sunt foarte bune, însă aceasta nu este o perioadă bună pentru a începe noi proiecte; de aceea vă recomand să aveţi puţină răbdare în ceea ce priveşte viaţa profesională. Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei de cuplu; în cazul în care aveţi probleme cu partenerul de cuplu, acesta este un moment bun pentru a le rezolva.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Balanţă:

Vă este teamă de schimbări, însă acestea fac parte din viaţa voastră; trebuie să le acceptaţi dacă vreţi să evoluaţi. Propunerile de colaborare pe care le primiţi sunt foarte bune, aşa că luaţi-vă inima în dinţi şi acceptaţi aceste modificări profesionale. De asemenea, trebuie să vă adaptaţi noului program de muncă.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Scorpion:

Aveţi aşteptări foarte mari de la ziua de astăzi, însă este posibil să nu aveţi parte de nicio schimbare în niciun domeniu. Chiar dacă planurile voastre dau greş, încercaţi să nu fiţi supăraţi şi să nu renunţaţi la visurile voastre. Trebuie să vedeţi partea pozitivă a lucrurilor, aţi învăţat ceva din această experienţă.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Săgetător:

Intuiţia contează foarte mult joi; cu toate acestea, este posibil să fiţi dezamăgiţi dacă vă bazaţi doar pe ea. Nu încercaţi să vă rezolvaţi problemele doar de unii singuri, ci acceptaţi şi ajutorul celor din jurul vostru. Partenerul de cuplu vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie, trebuie doar să îl cereţi.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi vine cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să primiţi mai multe sarcini, însă asta înseamnă şi bonusuri mai mari sau chiar o mărire a salariului. Sărbătoriţi evenimentul în compania persoanei iubite şi a prietenilor apropiaţi.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Vărsător:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi; de aceea este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de problemele mai vechi, pe care nu aţi reuşit să le rezolvaţi. Aveţi răbdare şi reuşiţi să găsiţi răspunsuri foarte bune pentru întrebările voastre. Pe plan amoros, lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 13 noiembrie 2014, Peşti:

Planurile voastre sunt în curs de dezvoltare, însă trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare. Nu grăbiţi lucrurile deoarece puteţi face greşeli masive. Vă recomand să vă ocupaţi timpul cu alte lucruri; urmează o perioadă mai dificilă pe plan financiar, aşa că încercaţi să reduceţi cheltuielile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS