Horoscop Urania zilnic: duminică, 16 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 16 noiembrie 2014


Horoscop 16 noiembrie 2014, Berbec:

Este o zi potrivită pentru a vă ocupa de toate acele documente sau facturi mai vechi, important este să nu le lăsaţi să se adune. Notaţi-vă pe o listă care sunt plăţile urgente, astfel veţi fi mai organizaţi. Spre seară veţi avea mari şanse să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp, profitaţi de ocazie şi propuneţi-i o ieşire în oraş!


Horoscop 16 noiembrie 2014, Taur:

Duminică întâlniţi foarte multe persoane care lucrează în acelaşi domeniu ca şi voi, profitaţi de acest lucru şi încercaţi să vă faceţi noi relaţii. În acest fel veţi avea posibilitatea să puneţi bazele unor noi colaborări de succes. Câţiva colegi de muncă vor dori să vă susţină, nu-i refuzaţi. Veţi avea şanse mai mari să vă faceţi remarcaţi.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Gemeni:

Calităţile de care daţi dovadă în domeniul în care activaţi vă vor ajuta să vă faceţi remarcaţi în rândul colegilor. Şefii vă vor aprecia munca şi este posibil să vi se propună o mărire de salariu. Cu toate acestea, veţi avea mai multe responsabilităţi odată cu acea mărire, ceea ce înseamnă că trebuie să vă daţi tot interesul să nu vă dezamăgiţi superiorii.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Rac:

Relaţiile de orice gen devin din ce în ce mai puternice, iar voi veţi avea mai multă încredere în anumite persoane din jur. Veţi simţi nevoia să abordaţi tot felul de subiecte şi să petreceţi mai mult timp în compania celor dragi. Profitaţi de această zi şi încercaţi să planificaţi o ieşire în oraş, în mod sigur vă veţi simţi bine!


Horoscop 16 noiembrie 2014, Leu:

Se pare că astăzi veţi prezenta mai mult interes faţă de unele domenii precum afaceri, drept sau construcţii. Dacă vă gândiţi să învăţaţi câteva lucruri noi, nu este timpul pierdut. Cu toate acestea, trebuie să vă gândiţi la banii pe care va trebui să-i investiţi. Astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii pripite.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Fecioară:

Vă faceţi griji din cauza stării de sănătate şi vă gândiţi să începeţi un regim alimentar care să vă ajute să fiţi într-o formă mult mai bună. Cu toate acestea, este important să faceţi o vizită la medic! În ceea ce priveşte viaţa profesională, astăzi va fi necesar să fiţi mai atenţi la detalii şi să nu vă grăbiţi să vă implicaţi în proiecte noi.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Balanţă:

Dacă vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră, trebuie să luaţi în calcul mai multe aspecte, în primul rând cel financiar. Indiferent dacă veţi dori să faceţi câteva amenajări în casă sau vă gândiţi să vă înnoiţi garderoba, trebuie să fiţi foarte calculaţi cu banii. Apelaţi cu încredere la sfaturile persoanei iubite!


Horoscop 16 noiembrie 2014, Scorpion:

Duminică va fi necesar să vă ocupaţi de foarte multe lucruri care ţin de casă, ceea ce nu va fi deloc plăcut pentru voi. Discutaţi şi cu celelalte persoane din familie şi încercaţi să împărţiţi responsabilităţile. În acest fel veţi avea mai mult timp la dispoziţie! În ceea ce priveşte viaţa profesională, astrele vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi să luaţi noi decizii cu privire la participarea voastră la un anumit proiect.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Săgetător:

Conversaţiile cu anumite persoane nu vor decurge aşa cum vă doriţi, însă nu trebuie să vă fie afectată buna dispoziţie. Diferenţele de interes sunt destul de mari, dar trebuie să găsiţi o modalitate de a-i face pe cei din jur să fie mai deschişi faţă de voi. Până la finalul zilei veţi reuşi să rezolvaţi orice problemă care vă frământă!


Horoscop 16 noiembrie 2014, Capricorn:

Vă gândiţi să faceţi noi achiziţii pentru casă, însă trebuie să luaţi în calcul şi situaţia financiară. Nu vă grăbiţi să cumpăraţi primele lucruri care vă fac cu ochiul! Înainte de toate, încercaţi să vă sfătuiţi cu persoana iubită sau cu cineva din familie, în mod sigur sfaturile primite vă vor ajuta să luaţi deciziile cele mai bune.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Vărsător:

Atrageţi toate privirile asupra voastră, iar din acest motiv trebuie să fiţi foarte atenţi la imaginea pe care o afişaţi. În privinţa ţinutei nu trebuie să vă faceţi griji, pentru că sigur nu vreţi să creaţi impresia că vă străduiţi prea tare să fiţi pe placul tuturor. Comportaţi-vă într-un mod cât mai natural posibil şi lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine.


Horoscop 16 noiembrie 2014, Peşti:

Părerea voastră contează foarte mult, mai ales la locul de muncă, iar din acest motiv este foarte important să analizaţi foarte bine orice situaţie şi să nu vă grăbiţi să afirmaţi anumite lucruri. Nu le daţi atenţie acelor persoane care doar încearcă să se folosească de voi. Până la finalul zilei veţi primi un răspuns la o problemă mai veche, lucru care vă va încânta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS