Horoscop Urania zilnic: luni, 17 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 17 noiembrie 2014


Horoscop 17 noiembrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi foarte relaxaţi şi aveţi timp să faceţi lucrurile care vă plac; după orele prânzului este posibil ca starea de spirit să vi se schimbe şi să simţiţi nevoia unor schimbări în viaţa socială. O persoană foarte dragă vă vizitează şi vă aduce un cadou foarte frumos, pe care voi vi-l doreaţi de ceva timp.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Taur:

Luni este un moment foarte bun pentru a vă relaxa. Încercaţi să nu mai fiţi atât de profesionişti; timpul liber este doar pentru voi, aşa că profitaţi cât de mult puteţi. Spre seară, faceţi un drum pentru a vedea o persoană dragă.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Gemeni:

Este posibil ca luni să fiţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; superiorii v-au făcut deja programul de muncă. Primiţi un proiect amplu, pe care trebuie să îl preluaţi în cel mai scurt timp posibil. Daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru sarcinile voastre.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Rac:

Ziua începe cum nici nu se poate mai bine; după o perioadă mai complicată pe plan profesional, în care aţi avut numeroase proiecte, pe care le-aţi rezolvat cu brio, iată că este timpul să fiţi răsplătiţi. Superiorii vă oferă un bonus substanţial, care vă va ajuta să faceţi achiziţii importante.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Leu:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional. Simţiţi că stagnaţi şi aveţi nevoie de proiecte care să vă motiveze şi sarcini care să vă testeze abilităţile. Deşi nu este o perioadă tocmai bună pentru schimbări, este posibil să primiţi o ofertă foarte bună din partea unui coleg de muncă.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Fecioară:

Ziua de luni vine cu o surpriză frumoasă pentru voi; este posibil ca pe lângă salariu să primiţi şi un bonus substanţial. Nu este o perioadă tocmai bună pentru a începe noi proiecte. De aceea, dacă vreţi să faceţi investiţii de durată, vă recomand să investiţi în locuinţă.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Balanţă:

Viaţa sentimentală nu este tocmai roz; dacă vreţi ca relaţia de cuplu să funcţioneze în continuare, este timpul să puneţi piciorul în prag şi să luaţi câteva decizii importante. O persoană mai în vârstă vă poate ajuta să vă descarcaţi nervii şi să faceţi cel mai important pas cu privire la această situaţie neplăcută.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Scorpion:

Munca şi efortul depus în cadrul companiei sunt, în sfârşit, apreciate de superiori. Astăzi este posibil să primiţi bonusuri substanţiale sau chiar să vi se mărească salariul; treceţi printr-o schimbare foarte frumoasă în ceea ce priveşte viaţa profesională şi sărbătoriţi aceasta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Săgetător:

Ziua începe cu veşti foarte bune pentru voi. Este posibil ca astăzi să fie ziua voastră norocoasă; urmează să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect mai vechi, care vă poate ajuta să vă echilibraţi bugetul. Vă recomand să fiţi chibzuiţi cu cheltuielile pe viitor.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Capricorn:

În viaţa profesională au existat numeroase schimbări care v-au ajutat să alegeţi drumul pe care vreţi să mergeţi. Acum ştiţi ce trebuie să faceţi pe viitor; sunteţi pregătiţi atât emoţional, cât şi psihic pentru a începe un nou capitol în carieră, plin de oportunităţi pentru dezvoltare.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Vărsător:

Deşi trebuia să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile deoarece superiorii v-au pregătit deja programul. Trebuie să vă ocupaţi de un proiect urgent, care are prioritate; deşi nu sunteţi deloc pregătiţi, daţi dovadă de profesionalism şi multă maturitate în discuţiile pe care le aveţi cu colaboratorii.


Horoscop 17 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de luni este una mai dificilă pentru voi; din cauza unei probleme personale, vă este destul de greu să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Colegii de muncă vă înţeleg şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie. Spre seară, aveţi parte de o surpriză din partea partenerului de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS