Horoscop Urania zilnic: miercuri, 12 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 12 noiembrie 2014


Horoscop 12 noiembrie 2014, Berbec:

Astrele hotărăsc că este timpul să agite puţin lucrurile în viaţa voastră; este posibil să vă pierdeţi în amintiri emoţionale sau să simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări în viaţa privată. Deciziile pe care urmează să le luaţi trebuie discutate cu persoanele din jurul vostru pentru a vă asigura că alegeţi ceea ce aveţi nevoie.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Taur:

Caracterul ferm al vostru este greu de remarcat astăzi din cauza sensibilităţii excesive. Vă este aproape imposibil să vă ocupaţi de proiectele profesionale deoarece nu găsiţi tăria pentru a rezolva problemele pe care le aveţi. Cel mai bine este să vă liniştiţi; între timp, concentraţi-vă pe viaţa sentimentală.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de miercuri este una obişnuită pentru voi; vă ocupaţi de proiectele profesionale fără a avea prea multe probleme. După orele prânzului, aveţi o întâlnire cu o persoană foarte dragă; descoperiţi că un prieten apropiat are nevoie de ajutorul vostru şi faceţi tot posibilul pentru a îl scoate din această situaţie complicată.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a interacţiona cu persoanele din jurul vostru. Sunteţi foarte sociabili, amabili şi vă este uşor să întreţineţi o conversaţie, indiferent de subiectul dezbătut. Acesta este un moment excelent pentru a vă face noi cunoştinţe sau chiar prieteni.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Leu:

Aveţi parte de o schimbare neaşteptată; mediul în care vă desfăşuraţi va avea un impact pozitiv asupra nivelului de energie. Vă este foarte uşor să vă ocupaţi de proiectele voastre deoarece aveţi multă inspiraţie şi vă concentraţi foarte uşor. Sunteţi foarte atenţi la detalii şi reuşiţi să rezolvaţi orice problemă.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Fecioară:

Primiţi răspuns la întrebările voastre şi sunteţi capabili să vă definiţi obiectivele. Acesta este un moment foarte bun pentru a finaliza proiectele de care vă ocupaţi sau chiar pentru a face planuri cu privire la următoarele evenimente profesionale. Pe plan sentimental, trebuie să acordaţi o mai multă atenţie relaţiei de cuplu.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Balanţă:

Astăzi sunteţi relaxaţi şi liniştiţi; aveţi condiţii minunate pentru a vă îmbunătăţi proiectele la care lucraţi, pentru a vă extinde cercul social sau pentru a vă consolida relaţiile personale. Cu cât sunteţi mai binedispuşi, cu atât vă va fi mai uşor să vă ocupaţi de problemele care nu vă dau pace.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Scorpion:

Veţi primi tot ce vă doriţi însă numai dacă lăsaţi deoparte orice manifestare de agresiune; încercaţi să rămâneţi liniştiţi în faţa provocărilor. Ziua de astăzi este o perioadă bună pentru negocieri importante, însă trebuie să învăţaţi să comunicaţi cu partenerii de afaceri astfel încât să îi atrageţi de partea voastră.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Săgetător:

Prima parte a zilei este una liniştită, în care vă puteţi face planuri pentru următoarele evenimente; după prânz, sunteţi foarte concentraţi pentru viaţa profesională. Este un moment excelent pentru consultări în ceea ce priveşte viitoarele proiecte sau pentru operaţiuni financiare.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de miercuri nu va fi una armonioasă; vă este destul de greu să vă păstraţi calmul şi să rămâneţi indiferenţi la ce se întâmplă în jurul vostru. Este posibil ca din cauza discuţiilor mult prea sincere, să răniţi persoane dragi; cuvintele voastre pot fi interpretate greşit, aşa că mare atenţie la ce spuneţi.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Vărsător:

Astăzi trebuie să aveţi răbdare; sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de rezolvarea unor probleme legale, aşa că veţi face mai multe drumuri prin oraş şi veţi sta la cozi pentru asta. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu o mică atenţie; nu este ceva spectaculos, însă gestul contează foarte mult pentru voi.


Horoscop 12 noiembrie 2014, Peşti:

Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe lucruri deodată; mai multe persoane de la locul de muncă au nevoie de ajutorul vostru. Treceţi printr-o perioadă de tranziţie, iar lucrurile nu se aranjează aşa cum vă aşteptaţi. Încercaţi să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să îşi facă treaba; voi trebuie doar să vă adaptaţi schimbărilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS