Horoscop Urania zilnic: joi, 4 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 4 septembrie 2014


Horoscop 4 septembrie 2014, Berbec:

În prima parte a zilei de joi trebuie să fiţi mai creativ pentru a vă rezolva problemele pe care le aveţi. O abordare creativă se va dovedi mult mai eficientă decât măsurile convenţionale. După orele prânzului, sunteţi foarte sociabil; seara este un moment bun pentru socializare.


Horoscop 4 septembrie 2014, Taur:

Ziua de astăzi este una liniştită; este un moment foarte bun pentru a vă relaxa şi a vă face planuri cu privire la următoarea perioadă. Trebuie să ştiţi că pentru a vă forma o carieră profesională este nevoie de multă muncă; nu renunţaţi pentru că este greu, ci luptaţi pentru a depăşi orice obstacol. Doar aşa veţi reuşi tot ce v-aţi propus.


Horoscop 4 septembrie 2014, Gemeni:

Prima parte a zilei de joi este foarte bună pentru a vă ocupa de sarcinile profesionale. Sunteţi foarte ordonat şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi fără a întâlni dificultăţi majore. După orele prânzului, este un moment excelent pentru a lucra cu acte importante sau sume mari de bani; este posibil să rezolvaţi o problemă complicată.


Horoscop 4 septembrie 2014, Rac:

Astăzi trebuie să renunţaţi la planurile dvs. deoarece este momentul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Partenerul de cuplu trece printr-un moment complicat şi are nevoie de ajutorul dvs. pentru a-şi regăsi liniştea interioară. Încercaţi să-i fiţi alături fără a-l împinge de la spate sau a-i critica alegerile.


Horoscop 4 septembrie 2014, Leu:

Ziua este bună pentru activităţi legate de creativitatea artistică. Aveţi foarte multe idei bune pe care le puteţi pune în practică în viitorul apropiat. Încercaţi să fiţi mai liniştit şi mai calculat atunci când vine vorba de discuţiile cu cei din jurul dvs; mulţi vă pot înţelege greşit.


Horoscop 4 septembrie 2014, Fecioară:

Sunteţi foarte concentrat asupra vieţii profesionale, însă trebuie să ştiţi că succesul în proiectele viitoare şi în carieră depinde de cât de bine lucraţi în echipă. Nu veţi avea nicio problemă dacă vă veţi adapta repede schimbărilor şi veţi învăţa să vă coordonaţi interesele dvs. cu nevoile partenerilor.


Horoscop 4 septembrie 2014, Balanţă:

Ziua de joi se dovedeşte a fi una obişnuită pe plan profesional; nu aveţi foarte multe sarcini complicate, aşa că reuşiţi să vă terminaţi treaba la timp, fără a mai fi nevoit să staţi peste program. Spre seară, trebuie să vă întâlniţi cu o persoană dragă pentru a-l ajuta cu privire la o problemă delicată.


Horoscop 4 septembrie 2014, Scorpion:

Astăzi sunteţi mai irascibil decât de obicei şi este posibil să intraţi într-un conflict cu un coleg de muncă. Important este să daţi dovadă de maturitate şi să faceţi tot posibilul să rămâneţi calm deoarece nu vreţi să vă stricaţi starea de dispoziţie. Un ton prietenos şi liniştit vă poate ajuta să rezolvaţi această situaţie neplăcută.


Horoscop 4 septembrie 2014, Săgetător:

Sunteţi plin de viaţă şi este o perioadă bună pentru a vă revedea membrii familiei şi celelalte persoane dragi. În ceea ce priveşte viaţa profesională, trebuie să aveţi mai multă răbdare cu proiectele la care lucraţi. Drumul pe care l-aţi ales este destul de anevoios, însă beneficiile vor fi pe măsura aşteptării.


Horoscop 4 septembrie 2014, Capricorn:

Joi trebuie să vă ocupaţi de o problemă personală. Starea calmă şi tonul prietenos vor ajuta la îmbunătăţirea chiar şi a celor mai complicate şi dificile relaţii. Este posibil să fiţi nevoit să renunţaţi la orgoliu pentru a rezolva un conflict cu o persoană dragă.


Horoscop 4 septembrie 2014, Vărsător:

Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa profesională; sunteţi foarte creativ, iar ideile dvs. par să fie foarte apreciate de colaboratori şi superiori. Este posibil să primiţi o ofertă foarte bună de proiect, însă înainte de a lua o decizie, discutaţi cu partenerul de cuplu pentru a afla şi părerea lui.


Horoscop 4 septembrie 2014, Peşti:

Sunteţi felicitat pentru devotamentul şi toată munca depusă în cadrul companiei; însă, pentru a primi o mărire de salariu sau chiar o promovare este cale lungă. Important este să fiţi la fel de activ şi dornic de afirmare ca până acum şi să daţi tot ce aveţi mai bun. Până la urmă o faceţi pentru dvs.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS