Horoscop Urania zilnic: vineri, 5 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 5 septembrie 2014


Horoscop 5 septembrie 2014, Berbec:

Vineri veţi avea parte de o zi destul de complicată şi de obositoare. Nu sunteţi în cea mai bună formă şi de aceea vă recomand să faceţi tot posibilul să lucraţi doar la proiectele voastre, fără a vă aventura cu planuri dificile şi încărcate. Aveţi nevoie de multă motivare pentru a trece cu brio peste această zi.


Horoscop 5 septembrie 2014, Taur:

Deşi nu este o perioadă bună pentru a vă ocupa de aceste probleme, este posibil să primiţi noi proiecte profesionale; aveţi posibilitatea de a experimenta numeroase activităţi la locul de muncă. Dacă rămâneţi calmi şi daţi dovadă de profesionalism, puteţi ieşi în evidenţă în timpul unei şedinţe importante.


Horoscop 5 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi pare să fie o zi de foc pentru voi, însă dacă rămâneţi calmi şi optimişti, veţi reuşi să treceţi cu bine peste orice problemă complicată. Aveţi şansa de a face o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; aveţi nevoie de suficient curaj pentru a începe un proiect la care visaţi de mult timp.


Horoscop 5 septembrie 2014, Rac:

Trebuie să lăsaţi ca ziua de astăzi să se desfăşoare normal; nu este un moment bun pentru a face hotărâri importante deoarece este posibil ca mai târziu să regretaţi asta. Analizaţi cu mare grijă propunerile pe care le primiţi şi cereţi părerea partenerului de cuplu.


Horoscop 5 septembrie 2014, Leu:

Reuşiţi să terminaţi un proiect la care munciţi de foarte mult timp, iar partenerii de afaceri şi superiorii sunt foarte mândri de rezultatele obţinute. În cazul în care vă gândiţi să cereţi un bonus sau o mărire de salariu, acesta este cel mai potrivit moment; le va fi imposibil să vă refuze.


Horoscop 5 septembrie 2014, Fecioară:

Nu totul se rezumă la muncă, uneori trebuie să acordaţi atenţie şi celorlalte aspecte ale vieţii voastre. Sunteţi foarte dornici de afirmare încât vă neglijaţi persoanele dragi şi vă axaţi doar pe proiectele la care lucraţi. Spre seară, încercaţi să ieşiţi măcar pentru puţin timp în oraş cu prietenii sau partenerul de cuplu.


Horoscop 5 septembrie 2014, Balanţă:

Obiectivele voastre sunt neschimbate, însă se pare că preferinţele partenerilor de viaţa sunt altele. Există posibilitatea să simţiţi o oarecare răceală a sentimentelor în relaţia de cuplu; o discuţie serioasă şi sinceră vă poate ajuta să rezolvaţi neînţelegerile şi să hotărâţi ce vreţi să faceţi pe viitor.


Horoscop 5 septembrie 2014, Scorpion:

Astăzi este o zi foarte bună pentru voi, cu multe surprize plăcute. Este posibil să primiţi un bonus financiar pentru munca depusă la un proiect important. Mare atenţie la relaţia cu colegii de muncă, sunt mulţi care sunt invidioşi şi de aceea vor încerca să vă pună beţe în roate.


Horoscop 5 septembrie 2014, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să intraţi într-un conflict cu o persoană dragă. Acest moment neplăcut vă poate schimba complet ziua, de aceea trebuie să acţionaţi. Nu ignoraţi situaţia, ci încercaţi să aveţi o discuţie matură şi serioasă pentru a lămuri toate problemele şi a da uitării cele întâmplate.


Horoscop 5 septembrie 2014, Capricorn:

Este o zi destul de complicată, iar atenţia voastră pare să fie îndreptată în alte locuri şi nu acolo unde trebuie. Chiar şi aşa, în a doua parte a zilei se pare că lucrurile încep să revină la normal. Vă va fi mai uşor să vă puneţi ordine în gânduri şi să faceţi alegeri înţelepte. Spre seară, vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 5 septembrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi nu este bună pentru a vă ocupa de viaţa profesională; sunteţi foarte nesiguri pe voi şi destul de visători. De aceea, vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra planului sentimental. Este un moment foarte bun pentru a face următorul pas în relaţia de cuplu sau, dacă sunteţi singur, pentru a întâlni persoane noi.


Horoscop 5 septembrie 2014, Peşti:

Astăzi astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii în ceea ce priveşte viitorul carierei voastre. Este posibil să primiţi o ofertă de job sau să vi se ofere posibilitatea de a colabora cu un partener important. Nu staţi prea mult pe gânduri şi profitaţi de ocazie, acceptând propunerea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS