Horoscop Urania zilnic: miercuri, 3 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 3 septembrie 2014


Horoscop 3 septembrie 2014, Berbec:

A treia zi a lunii septembrie va continua într-un ritm alert; este o perioadă foarte bună pentru a face propuneri de afaceri sau a vă ocupa de negocieri importante. Ideile pe care le aveţi sunt foarte apreciate de cei din jurul dvs. De asemenea, dacă decideţi să vă luaţi concediu, începutul vacanţei dvs. va fi unul foarte frumos.


Horoscop 3 septembrie 2014, Taur:

În lupta către afirmare este posibil să vă loviţi de numeroase obstacole. Dacă vreţi să reuşiţi ce aveţi în plan, încercaţi să fiţi optimist şi să aveţi mai multă încredere în dvs. Sunteţi singurul care îşi poate decide soarta şi se poate încuraja. Spre seară, este posibil să fiţi nevoit să vă ajutaţi un prieten la ananghie.


Horoscop 3 septembrie 2014, Gemeni:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă ocupa de proiecte importante. În cazul în care aveaţi planuri făcute, veţi fi nevoit să le amânaţi; va trebui să faceţi o scurtă călătorie în interes profesional. O negociere importantă vă va aduce numeroase beneficii financiare şi nu numai.


Horoscop 3 septembrie 2014, Rac:

Sunteţi foarte liniştit şi luaţi cele mai bune decizii. Aceasta este o perioadă extrem de bună pentru a schimba anumite aspecte ale vieţii dvs. sentimentale sau chiar de a face paşi importanţi în carieră. Este posibil să vă doriţi să faceţi o investiţie majoră pentru a vă îmbunătăţi bugetul.


Horoscop 3 septembrie 2014, Leu:

Lucrurile la locul de muncă nu merg aşa cum vă aşteptaţi; în curând vor interveni noi schimbări în conducerea companiei. O discuţie serioasă cu un coleg de muncă sau cu un partener important vă poate ajuta să luaţi o decizie cu privire la viitorul dvs profesional. Este posibil să cereţi transferul în cadrul unui alt departament.


Horoscop 3 septembrie 2014, Fecioară:

Astăzi sunteţi foarte optimist în ceea ce priveşte planurile dvs. pentru proiectele viitoare. Sunteţi hotărât să vă asumaţi riscuri foarte mari, iar câştigurile vor fi pe măsură. Pe plan sentimental, poate apărea o mică neînţelegere între dvs. şi partenerul de cuplu. O discuţie serioasă vă poate ajuta să rezolvaţi această neînţelegere.


Horoscop 3 septembrie 2014, Balanţă:

Vă doriţi foarte mult să ieşiţi din rutină şi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională. Poate fi vorba despre acceptarea unui proiect amplu sau chiar despre un transfer important. Contează foarte mult să discutaţi cu partenerul de cuplu sau cu membrii familiei înainte de a lua o decizie importantă.


Horoscop 3 septembrie 2014, Scorpion:

Acesta este un moment foarte bun pentru a vă asuma riscuri pe plan profesional. Este posibil să primiţi câteva responsabilităţi şi sarcini noi la locul de muncă. Contează foarte mult cum vă achitaţi de ele deoarece dacă superiorii sunt mulţumiţi, veţi primi un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 3 septembrie 2014, Săgetător:

Nu sunteţi foarte mulţumit de situaţia dvs. financiară; în următoarea perioadă veţi fi nevoit să faceţi câteva cheltuieli majore, iar gândul că veţi rămâne fără bani vă sperie. Nu vă faceţi griji deoarece sunteţi o persoană care se descurcă în orice situaţie. În scurt timp veţi reuşi să găsiţi o soluţie bună pentru a remedia problema.


Horoscop 3 septembrie 2014, Capricorn:

Aceasta nu este o perioadă bună pentru a face schimbări; în cazul în care sunteţi nevoit să participaţi la şedinţe sau negocieri importante, încercaţi să vă păstraţi calmul şi să vă lăsaţi colegii să se ocupe de situaţie. Spre seară, lucrurile se vor linişti şi dvs. veţi avea timp să vă relaxaţi după această zi grea.


Horoscop 3 septembrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de complicată; este posibil să vă confruntaţi cu persoane agresive şi încăpăţânate, ale căror principii şi puncte de vedere sunt complet diferite de ale dvs. Pentru a nu vă ruina ziua, vă recomand să staţi departe de discuţiile contradictorii.


Horoscop 3 septembrie 2014, Peşti:

Aveţi foarte multă energie şi sunteţi foarte inventiv. Chiar şi aşa, este posibil să întâmpinaţi o problemă în proiectele dvs. şi să depuneţi puţin efort până când găsiţi cea mai bună soluţie. Comunicaţi foarte uşor cu colegii şi partenerii de afaceri; este un moment bun pentru a începe colaborări noi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS