Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 octombrie 2014


Horoscop 1 octombrie 2014, Berbec:

Profitaţi de această zi şi încercaţi să intraţi în conversaţie cu acele persoane care vă pot ajuta să realizaţi tot ceea ce v-aţi propus. Spre după-amiază este posibil să aveţi o stare mai proastă şi veţi avea nevoie de un moment de repaus. Aţi putea ieşi să luaţi prânzul cu o persoană alături de care vă place să vă petreceţi timpul, cu siguranţă vă veţi simţi mai bine.


Horoscop 1 octombrie 2014, Taur:

Veţi avea parte de o zi destul de emoţionantă şi veţi simţi nevoia să petreceţi ceva timp departe de compania anumitor persoane. Se pare că nu vă veţi simţi în largul vostru, posibil din cauza unor probleme mai vechi pe care nu aţi apucat să le rezolvaţi. Încercaţi să vorbiţi cu o persoană de încredere, în mod sigur vă va ajuta să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 1 octombrie 2014, Gemeni:

Este o zi foarte bună pentru a vă implica în noi activităţi sau pentru a face anumite lucruri pe care nu le-aţi mai făcut de foarte mult timp. Sunteţi într-o stare foarte bună şi trebuie să profitaţi de asta. Bucuraţi-vă de compania prietenilor sau a persoanelor din familie şi lăsaţi gândurile legate de locul de muncă sau de bani. Spre sfârşitul zilei este posibil să primiţi un răspuns la o problemă mai veche.


Horoscop 1 octombrie 2014, Rac:

Veţi începe ziua într-o stare foarte bună încă de dimineaţă! Veţi simţi nevoia să luaţi legătura cu toate acele persoane pe care nu le-aţi mai văzut de foarte mult timp şi să organizaţi o ieşire în oraş. Cu toate acestea, trebuie să ţineţi cont şi de programul încărcat pe care-l veţi avea. Spre seară sunt şanse să cunoaşteţi o persoană nouă.


Horoscop 1 octombrie 2014, Leu:

Optimismul şi entuziasmul vă caracterizează! Nu ştiţi ce să faceţi mai repede pe parcursul zilei de miercuri şi din această cauză aveţi tendinţa să treceţi cu vederea detalii importante. Încercaţi să vă organizaţi şi să încercaţi să vă ocupaţi de fiecare lucru în parte, în ordinea importanţei. O persoană din anturaj vă va cere câteva sfaturi pentru a rezolva o problemă.


Horoscop 1 octombrie 2014, Fecioară:

Evitaţi să vă implicaţi în discuţii care nu vă privesc sau să puneţi anumite întrebări acelor persoane care pur şi simplu nu simt nevoia să comunice cu voi. Nu trebuie să luaţi toate lucrurile într-un mod personal, mai bine încercaţi să vă concentraţi asupra acelor lucruri pe care trebuie să le faceţi până la sfârşitul acestei zile.


Horoscop 1 octombrie 2014, Balanţă:

Aveţi foarte mare încredere în forţele proprii şi sunteţi foarte mulţumiţi de ceea ce aţi realizat până acum. Se pare că ştiţi foarte bine ce vreţi de la viaţă şi nimic nu vă poate face să vă întoarceţi din drum. Câteva persoane din anturaj vă vor considera aroganţi şi vor încerca să vă dea peste nas de fiecare dată când greşiţi, însă voi nu trebuie să le daţi atenţie.


Horoscop 1 octombrie 2014, Scorpion:

Sunteţi foarte mulţumiţi de tot ceea ce aţi realizat până în momentul de faţă şi din această cauză aveţi tendinţa să treceţi cu vederea anumite detalii importante. Nu trebuie să vă culcaţi pe o ureche! Chiar dacă consideraţi că unele lucruri se pot rezolva de la sine, ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a le ignora. Spre seară o persoană din familie va apela la sfaturile voastre.


Horoscop 1 octombrie 2014, Săgetător:

Aveţi tendinţa să daţi atenţie tuturor bârfelor create de persoanele din jur, iar acest lucru nu vă va prinde deloc bine. Nu trebuie să luaţi în seamă toate acele comentarii răutăcioase la adresa voastră, încercaţi să vă concentraţi asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru voi. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, spre finalul zilei este posibil să aveţi parte de o surpriză.


Horoscop 1 octombrie 2014, Capricorn:

Astăzi veţi fi înconjuraţi de toate acele persoane alături de care vă place să petreceţi timpul şi veţi purta tot felul de conversaţii cu ele. Veţi avea parte de o zi foarte bună şi chiar vă veţi gândi să organizaţi o ieşire în oraş după terminarea programului de muncă. Discutaţi cu prietenii şi aflaţi ce şi-ar dori să facă, în mod sigur vă veţi simţi minunat în compania lor.


Horoscop 1 octombrie 2014, Vărsător:

Vă este destul de greu să vă concentraţi la locul de muncă. Fără să vreţi, vă gândiţi obsesiv la o persoană cu care v-aţi certat recent. Nu trebuie să lăsaţi acest lucru să vă strice ziua, încercaţi să vă găsiţi câteva ocupaţii pentru a face timpul să treacă mult mai repede. Persoana iubită vă poate ajuta să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 1 octombrie 2014, Peşti:

Prietenii şi familia vă susţin în tot ceea ce doriţi să faceţi, însă aveţi tendinţa să exageraţi cu anumite lucruri. Chiar dacă aveţi nişte pretenţii destul de mari atunci când vine vorba de locul de muncă sau de familie, încercaţi să fiţi mai înţelegători. În ceea ce priveşte situaţia financiară, trebuie să găsiţi o modalitate să faceţi câteva economii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS