Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 septembrie 2014


Horoscop 24 septembrie 2014, Berbec:

Miercuri aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă concentraţi mai mult asupra celor profesionale. Este o zi foarte încărcată pentru voi şi va fi necesar să fiţi în cea mai bună formă fizică şi psihică. Evitaţi acele situaţii care vă fac să deveniţi nostalgici sau persoanele care vă încarcă cu energie negativă.


Horoscop 24 septembrie 2014, Taur:

Începeţi ziua într-o stare foarte bună şi sunteţi hotărâţi să vă implicaţi în noi activităţi. Problemele legate de viaţa sentimentală nu sunt foarte mari şi nici nu ar trebui să vă pună pe gânduri. Veţi avea timp suficient să rezolvaţi totul pe rând. Spre sfârşitul zilei sunt şanse să primiţi un răspuns şi la o problemă mai veche.


Horoscop 24 septembrie 2014, Gemeni:

Aveţi multe probleme de rezolvat şi simţiţi că nu vă ajunge timpul. Este necesar să vă puneţi la punct cu programul şi să încercaţi să vă rezumaţi doar asupra acelor lucruri care sunt urgente. În ceea ce priveşte starea de sănătate, astăzi este posibil să vă confruntaţi cu o uşoară durere de spate. Aşadar, puţină relaxare v-ar prinde bine.


Horoscop 24 septembrie 2014, Rac:

În prima parte a zilei va fi necesar să vă ocupaţi de documente importante şi să luaţi legătura cu vechi colaboratori. Cu toate acestea, este o zi bună şi pentru a pune bazele unei noi afaceri sau pentru a rezolva câteva probleme de natură personală. Persoana iubită vă susţine şi vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 24 septembrie 2014, Leu:

Astăzi sunteţi foarte emotivi şi nimic nu vă iese cum trebuie. Cu toate acestea, este necesar să vă puneţi pe picioare şi să vă ocupaţi de toate acele lucruri care nu suportă amânare. Trebuie să vă temperaţi şi agresivitatea, mai ales la locul de muncă. Persoanele cu care colaboraţi s-ar putea arăta nemulţumite de felul în care vă impuneţi punctul de vedere.


Horoscop 24 septembrie 2014, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi de nimic şi aveţi impresia că toată lumea e împotriva voastră. Este cazul să trageţi linie şi să vă gândiţi mai bine asupra problemelor cu care vă confruntaţi. O atitudine nepotrivită nu vă va ajuta să rezolvaţi nimic. Ba mai mult, vă veţi trezi în situaţii complicate şi nu veţi fi în stare să luaţi decizii care să vă ajute să treceţi cu bine peste ele.


Horoscop 24 septembrie 2014, Balanţă:

Sunteţi presaţi de timp, dar cu toate acestea vreţi să ieşiţi în evidenţă la locul de muncă şi să le demonstraţi şefilor că puteţi duce la bun final un proiect important. Aveţi grijă, este posibil ca anumiţi colegi de muncă să vă pună gând rău şi să încerce să vă dea informaţii greşite, în speranţa că nu veţi termina totul la timp.


Horoscop 24 septembrie 2014, Scorpion:

Oricât de tentante ar fi propunerile pe care le primiţi din partea prietenilor, astăzi este cazul să vă concentraţi mai mult asupra vieţii profesionale. Trebuie să luaţi decizii importante, iar sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă v-ar putea ajuta să aveţi o viziune mai bună asupra situaţiei în care vă aflaţi în acest moment.


Horoscop 24 septembrie 2014, Săgetător:

După-amiază aveţi ocazia să începeţi o colaborare nouă. Vor fi foarte multe lucruri de pus la punct şi este necesar să fiţi în cea mai bună formă psihică şi fizică. În ceea ce priveşte familia, aveţi succes în toate activităţile legate de casă şi relaţiile cu cei dragi decurg foarte bine. Astăzi nu aveţi niciun motiv de îngrijorare!


Horoscop 24 septembrie 2014, Capricorn:

Dacă colegii de muncă nu sunt de acord cu voi, nu trebuie să vă enervaţi. Veţi avea timp suficient să vă puneţi ideile în aplicare sau să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu cei din jur. Aveţi tendinţa să deveniţi foarte posesivi şi acest lucru nu vă va prinde bine. Aşadar, trebuie să învăţaţi să fiţi mai deschişi la opinii şi să nu refuzaţi să încercaţi lucruri noi.


Horoscop 24 septembrie 2014, Vărsător:

Nu vă înţelegeţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi acest lucru vă scoate din sărite. Trebuie să învăţaţi să vă temperaţi reacţiile şi să nu mai încercaţi să vă impuneţi atunci când nu este cazul. Puteţi avea succes în afaceri, însă trebuie să aveţi mai multă răbdare şi să evitaţi să faceţi promisiuni pe care ştiţi sigur că nu le puteţi respecta.


Horoscop 24 septembrie 2014, Peşti:

Veţi primi foarte multă afecţiune din partea persoanei iubite, iar acest lucru vă încântă. Ziua de azi se anunţă a fi una excelentă pentru voi şi veţi avea toate motivele să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine. Pe plan profesional lucrurile vor merge la fel de bine, sunt şanse să primiţi şi o nouă propunere de colaborare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS