Horoscop Urania zilnic: joi, 2 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 2 octombrie 2014


Horoscop 2 octombrie 2014, Berbec:

Este momentul să reflectaţi serios asupra situaţiei voastre financiare. Gata cu cheltuielile care nu îşi au rostul sau cu investiţiile care nu vă vor aduce mari câştiguri! Este suficient să începeţi să vă simplificaţi viaţa prin stabilirea unor priorităţi. În plus, deciziile pe care le veţi lua astăzi vă vor ajuta să obţineţi satisfacţii pe viitor.


Horoscop 2 octombrie 2014, Taur:

Intuiţia vă ajută să rezolvaţi probleme de ordin personal sau profesional, iar foarte multe persoane îşi pun speranţa în voi. Este o zi foarte bună pentru a lua noi decizii, pentru a vă implica în proiecte de viitor sau pentru a relua legătura cu un vechi colaborator. În orice caz, veţi fi foarte ocupaţi şi trebuie să fiţi în cea mai bună formă fizică!


Horoscop 2 octombrie 2014, Gemeni:

Primiţi foarte multe informaţii, iar persoanele din jur îşi pun speranţa în voi. Sunteţi un bun exemplu pentru colegii de muncă şi reuşiţi să rezolvaţi cu brio orice problemă cu care vă confruntaţi la locul de muncă. Situaţiile complicate vă atrag şi nimic nu vă împiedică să analizaţi cu atenţie tot ce se întâmplă în viaţa voastră.


Horoscop 2 octombrie 2014, Rac:

Începeţi să vă faceţi griji din cauza locului de muncă sau din cauza bârfelor provocate de anumite persoane din jur. Cu toate acestea, astăzi nu ar trebui să daţi atenţie decât acelor lucruri care vă interesează în mod special. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, sunt şanse să primiţi o veste ceva mai bună din partea partenerului de viaţă.


Horoscop 2 octombrie 2014, Leu:

Astăzi vă exprimaţi cu uşurinţă ideile şi reuşiţi să intraţi în legătură cu foarte multe persoane. Este o zi excelentă pentru a relua colaborările cu anumite persoane sau pentru a face noi investiţii. Intuiţia vă va ajuta să luaţi cele mai bune decizii şi nu este de mirare că veţi stârni şi câteva invidii. Aşadar, profitaţi la maximum de această zi!


Horoscop 2 octombrie 2014, Fecioară:

Sunteţi dezamăgiţi de anumite persoane şi aveţi tendinţa să lăsaţi totul baltă, mai ales la locul de muncă. Deşi veţi avea o zi foarte încărcată, trebuie să vă adunaţi puterile şi să vă puneţi la punct cu foarte multe lucruri. Nu-i lăsaţi pe cei din jur să vă influenţeze, încercaţi să luaţi decizii de unii singuri şi fiţi mai încrezători în forţele proprii.


Horoscop 2 octombrie 2014, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte sensibili şi aveţi tendinţa să vă plângeţi la fiecare pas. Deşi nu va fi o zi bună nici la locul de muncă şi veţi avea tendinţa să vă pierdeţi în gânduri, ar fi cazul să încercaţi să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră. Nu veţi reuşi să rezolvaţi nimic dacă continuaţi în acest mod.


Horoscop 2 octombrie 2014, Scorpion:

Astăzi aveţi ocazia să vă puneţi calităţile în valoare şi veţi reuşi să atrageţi foarte multe priviri asupra voastră. Totul merge foarte bine, pe toate planurile, iar voi nu aveţi niciun motiv de îngrijorare. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să primiţi o veste bună din partea partenerului de viaţă. Aşadar, profitaţi de această zi!


Horoscop 2 octombrie 2014, Săgetător:

Vă atrag banii şi sunteţi dispuşi să faceţi câteva sacrificii pentru a vă mări veniturile. Un job part-time v-ar putea ajuta pe moment, însă gândiţi-vă că nu puteţi lucra în acest mod la nesfârşit. Veţi ajunge să vă extenuaţi şi nu veţi mai avea timp de nimic altceva. Astrele vă sfătuiesc să ţintiţi către un post mai bine plătit.


Horoscop 2 octombrie 2014, Capricorn:

Aveţi toate şansele să primiţi un răspuns la o problemă mai veche sau să intraţi în posesia unei moşteniri. Aşteptarea voastră a luat sfârşit, însă acest lucru nu înseamnă că veţi fi pe deplin mulţumiţi de situaţia voastră actuală. Aşadar, nu ezitaţi să faceţi câteva schimbări. Pentru început, puteţi încerca să vă căutaţi un alt loc de muncă dacă nu sunteţi mulţumiţi de cel actual.


Horoscop 2 octombrie 2014, Vărsător:

Este o zi bună pentru a lua decizii de viitor sau pentru a rezolva problemele din cuplu. Deşi aveţi un program destul de încărcat, acest lucru nu ar trebui să vă încurce. Persoanele din familie vă susţin în tot ceea ce doriţi să faceţi, ceea ce înseamnă că ar trebui să aveţi mai multă încredere în voi!


Horoscop 2 octombrie 2014, Peşti:

Intenţionaţi să faceţi foarte multe schimbări în viaţa voastră, iar persoana iubită nu va fi de acord cu voi. Apar neînţelegeri şi este bine să le clarificaţi la timp. În ceea ce priveşte viaţa profesională, nu trebuie să vă agitaţi la fiecare pas. Chiar dacă unele lucruri nu merg aşa cum trebuie, pe viitor totul se va rezolva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS