Horoscop Urania zilnic: vineri, 3 octombrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 3 octombrie 2014


Horoscop 3 octombrie 2014, Berbec:

Faceţi eforturi mari pentru a găsi noi surse de venituri sau pentru a rezolva o problemă de ordin personal. Vă recomand să nu forţaţi lucrurile şi să încercaţi să aveţi puţină răbdare. Totul se va rezolva într-un final. O analiză mai atentă asupra situaţiei în care vă aflaţi în acest moment vă va ajuta să descoperiţi care este adevărata cauză a problemelor voastre.


Horoscop 3 octombrie 2014, Taur:

Astăzi aveţi ocazia să vă puneţi în valoare calităţile şi să faceţi o impresie bună în faţa unui grup mai mare de persoane. Norocul pare să vă însoţească la fiecare pas, iar voi sunteţi plini de energie. Nimic nu vă poate împiedica să vă atingeţi toate obiectivele şi consideraţi că orice este posibil. Spre seară sunt şanse să primiţi veşti de la un vechi prieten.


Horoscop 3 octombrie 2014, Gemeni:

Din cauza problemelor pe care le aveţi cu banii, sunteţi tentaţi să renunţaţi la anumite plăceri şi să vă gândiţi la un plan de a face economii. Cu toate acestea, nu trebuie să vă debusolaţi. Persoana iubită vă poate ajuta să treceţi peste acest impas financiar. În plus, cei din familie vă susţin la rândul lor şi în acest fel veţi reuşi să depăşiţi orice problemă.


Horoscop 3 octombrie 2014, Rac:

Deveniţi irascibili din cauza unor probleme ce apar la locul de muncă şi nimeni nu se mai poate înţelege cu voi. Proiectele la care lucraţi par să nu meargă aşa cum trebuie, iar aşteptările voastre sunt foarte mari. Învăţaţi să vă temperaţi orgoliul şi fiţi mai atenţi la ce se întâmplă în jur, în mod sigur veţi găsi o soluţie să faceţi totul aşa cum trebuie.


Horoscop 3 octombrie 2014, Leu:

Nu este momentul să vă implicaţi în proiecte noi şi nici să faceţi promisiuni pe care ştiţi sigur că nu le puteţi respecta. Vineri trebuie să găsiţi o soluţie la o problemă mai veche, iar o persoană de s#x opus vă poate ajuta să rezolvaţi totul mult mai repede. Spre seară veţi fi nevoiţi să aplanaţi un conflict între două persoane.


Horoscop 3 octombrie 2014, Fecioară:

Aveţi tendinţa să vă pierdeţi într-o lume doar a voastră şi din această cauză nu veţi fi prea atenţi la ce se întâmplă în jur. Nu începeţi proiecte noi şi evitaţi să vă implicaţi în activităţi care credeţi că v-ar solicita prea mult. Astăzi trebuie să încercaţi să vă relaxaţi şi să găsiţi o modalitate să reveniţi cu picioarele pe pământ, altfel nu veţi reuşi să faceţi faţă situaţiilor ce vor urma.


Horoscop 3 octombrie 2014, Balanţă:

Veţi avea câteva drumuri de făcut şi trebuie să fiţi în cea mai bună formă. Persoanele din jur au foarte multe pretenţii de la voi şi se pare că azi voi sunteţi persoanele de bază. Păstraţi-vă calmul şi încrederea în forţele proprii şi în mod sigur veţi reuşi să treceţi cu bine şi peste această zi. Spre seară este posibil să aveţi parte de o surpriză din partea persoanei iubite.


Horoscop 3 octombrie 2014, Scorpion:

Este o zi încărcată pentru voi, aveţi foarte multe lucruri de făcut şi aveţi impresia că timpul nu vă ajunge. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să găsiţi câteva soluţii care să vă scoată din încurcături. O persoană de s#x opus v-ar putea ajuta să vă puneţi gândurile în ordine şi să rezolvaţi mai repede anumite probleme.


Horoscop 3 octombrie 2014, Săgetător:

Sunteţi dezamăgiţi de partenerul de viaţă şi din această cauză nu vă puteţi concentra deloc asupra proiectelor la care lucraţi în momentul de faţă. Totuşi, trebuie să vă găsiţi energia pentru a trece cu bine şi peste această zi. Sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă din familie v-ar putea ajuta să vedeţi lucrurile altfel.


Horoscop 3 octombrie 2014, Capricorn:

Nu este o zi bună pentru a semna contracte sau pentru a vă asuma noi responsabilităţi. Este posibil să aveţi o neînţelegere cu o persoană din anturaj şi acest lucru vă va deranja. Nu ezitaţi să spuneţi ce vă deranjează, comunicarea poate rezolva foarte multe probleme. La muncă ar fi cazul să evitaţi bârfele care nu îşi au rostul.


Horoscop 3 octombrie 2014, Vărsător:

Vă faceţi planuri mari de viitor şi vedeţi viaţa în roz. De la primele ore ale dimineţii vă gândiţi ce să faceţi mai repede şi consideraţi că nimic nu este imposibil. O persoană din familie vă va tachina puţin, însă nu trebuie să vă enervaţi. Spre după-amiază nu este exclus ca partenerul de viaţă să vină cu o propunere ieşită din comun.


Horoscop 3 octombrie 2014, Peşti:

Afacerile nu merg foarte bine şi aveţi tendinţa să priviţi totul într-un mod negativ. Trebuie să vă gândiţi că lucrurile nu ies mereu aşa cum vă aşteptaţi! Cu toate acestea, vă recomand să nu renunţaţi la obiectivele voastre şi să continuaţi să încercaţi. O persoană din familie vă va oferi câteva sfaturi care vă vor prinde bine pe viitor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS