Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 aprilie 2014


Berbec:

Miercuri, 30 aprilie 2014, nu intra în discuţii aprinse. Subiectele controversate trebuie evitate cu orice preţ. Lucrează şi acasă dacă vrei să termini sarcinile. Acordă atenţie micilor dar importantelor detalii.


Taur:

Dă frâu liber imaginaţiei atunci când lucrezi la proiectele tale. Felul în care merg afacerile îţi demonstrează că trebuie să cauţi un nou produs. O afacere proprie poate că nu este cea mai rea idee. Ai toate atuurile ca să reuşeşti.


Gemeni:

Astăzi, 30 aprilie 2014, ai probleme din punct de vedere financiar. Ar trebui să-ţi investeşti banii în afaceri imobiliare. Nu-ţi fie teamă să faci schimbări în casă.


Rac:

Vei fi afectat din punct de vedere emoţional atunci când va trebui să ajungi la o înţelegere cu colegii sau cu angajaţii. Încearcă să-ţi vezi de treaba ta şi să pleci. Întâlnirea cu colegii va fi supărătoare.


Leu:

Miercuri, 30 aprilie 2014, va trebui să te ocupi de acele activităţi care să facă plăcere şi celor tineri dar şi celor bătrâni. Poate că îţi doreşti să-ţi încerci mâna şi în arta scrisului.


Fecioară:

Nu-ţi lăsa şeful să ia tot ce este mai bun de la tine. Fă-ţi treaba bine şi poate te gândeşti să-ţi cauţi o nouă slujbă. Comunicarea cu persoanele iubite va fi mai ciudată astăzi.


Balanţă:

Felul în care vei aborda lucrurile pe ziua de astăzi va fi copilăresc - inimă largă şi care se aprinde repede. Vei fi în stare să faci o mulţime de lucruri. Nu va trebui să cauţi prea mult acţiunea. Este pretutindeni în jurul tău.


Scorpion:

Canalizează-ţi energia către ceva folositor cum ar fi învăţarea unor lucruri noi sau adunarea de informaţii utile. Comunicarea va fi punctul tău forte şi va trebui să fii în stare să-i convingi şi pe ceilalţi să-ţi adopte punctul de vedere.


Săgetător:

Foloseşte-te de calităţile tale şi cucereşte-ţi partenerul. Ziua de astăzi a fost făcută pentru iubire. Fă câteva schimbări în căminul tău. Confortul este necesar.


Capricorn:

Analizează-ţi motivaţiile. Neglijenţa îţi va afecta reputaţia. Relaţiile tale se pare că vor cunoaşte anumite schimbări. Decepţiile sunt posibile. Întreabă-ţi partenerul ce crede!


Vărsător:

Reacţiile tale afective depind de modul în care partenerul tău se comportă. Vei fi atras de persoane care pot purta o discuţie elevată şi sunt în stare de pasiuni tulburătoare.


Peşti:

Nu te simţi ofensat dacă cei cu care lucrezi vor avea de comentat. Sunt geloşi pe tine. Şansele de a descoperi dragostea vor creşte în timpul unei călătorii sau atunci când vei participa la o reuniune religioasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS