Horoscop Urania zilnic: joi, 1 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 1 mai 2014


Horoscop 1 mai, Berbec:

Joi, 1 mai 2014, atenţie, poate fi o zi în care să vă angajaţi în războaie absurde, să acţionaţi fără vreun gând sau urmă de raţiune! Aveţi, se pare, la dispoziţie mult zel şi energie neconsumată şi neîmblânzită, motiv pentru care este posibil să vă lansaţi vertiginos în tot soiul de afirmaţii şi gesturi brutale care să deranjeze. De asemenea, sinceritatea excesivă, fără noimă poate rupe o serie de legături interpersonale de calitate.


Horoscop 1 mai, Taur:

Aţi putea fi chemat să valorificaţi un bun de valoare, un bun imobiliar aflat în proprietatea de drept a întregii familii. Ori aţi putea avea un rol decisiv într-o negociere de vânzare-cumpărare a unei proprietăţi care ar urma să aparţină celor apropiaţi. Este posibil să se nască idei extrem de strălucite în materie de afaceri de familie. Puteţi înţelege azi miezul unor vorbe precum unde-s doi puterea creşte.


Horoscop 1 mai, Gemeni:

Astăzi, 1 mai 2014, vi s-ar putea aduce acuze serioase cum că nu ştiţi să vă treceţi în plan secund, că nu ştiţi să daţi întâietate dorinţelor persoanei iubite. Poate fi vorba şi de o fază de monotonie intervenită în viaţa de cuplu, de plictiseală sau uzură, care să vă îmbie să căutaţi un partener nou, proaspăt şi interesant. Dacă vă simţiţi ca un leu în cuşcă şi vreţi să evadaţi, faceţi-o undeva în natură ori alegeţi să faceţi sportul preferat!


Horoscop 1 mai, Rac:

Azi politeţea poate fi o regulă de convieţuire despre care să credeţi că se impune cu prioritate. Forma de salut, formulele şi gesturile de adresare pot face parte dintr-un ritual pe care ţineţi să-l respectaţi. În mod paradoxal, este posibil totuşi să treceţi din când în când şi în cealaltă extremă, încurajând pornirile naturale, spontane şi autentice, o sinceritate ofensatoare, să vă lăsaţi antrenat de gesturi violente.


Horoscop 1 mai, Leu:

Joi, 1 mai 2014, sunt posibile în familie discuţii tensionate interminabile în jurul unor afaceri nefinalizate cu succes, căci nimeni nu îşi asumă o decizie proastă asupra bugetului sau o cheltuială mai imprudentă. S-ar putea să nu fiţi foarte flexibil în rezolvarea conflictelor sus menţionate, ci dimpotrivă să accentuaţi tensiunea. Este de dorit să cheltuiţi energia suplimentară în activităţi care vă pun în ordine viaţa cotidiană.


Horoscop 1 mai, Fecioară:

Faptul că dispuneţi de carismă şi simpatie v-ar putea aduce în situaţia încasării unor câştiguri personale mai uşor decât v-aţi fi imaginat. Cum nu sunteţi probabil cârcotaş şi nu căutaţi nod în papură, ci vă adaptaţi din mers la orice schimbare de situaţie şi de ofertă, probabilitatea de a atrage oportunităţi financiare, bani sau bunuri de valoare este în vădită creştere.


Horoscop 1 mai, Balanţă:

Poate fi o zi în care să simţiţi destul de clar felul în care pulsează viaţa şi în care să puteţi să vă mişcaţi în ritmul ei, fără să vă plângeţi sau să obosiţi. Puteţi fi într-o formă fizică de zile mari, aţi depăşit probabil plictisul de neînţeles şi leneveala, treceţi sigur pe dumneavoastră la acţiune. Tratamentele medicamentoase ori terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune, pot funcţiona surprinzător de eficient.


Horoscop 1 mai, Scorpion:

S-ar putea să aveţi azi impresia că trăiţi în nevoie şi într-un regim de viaţă sever, în lipsuri şi carenţe materiale destul de greu de îndurat. Vă pot lua pe neaşteptate cheltuieli care să vă destabilizeze, vi se poate cere să returnaţi, fără preaviz, datorii care încă nu vă presau. Poate fi un moment propice însă reabilitării unor relaţii sentimentale compromise ori fisurate, ajunse în pragul rupturii.


Horoscop 1 mai, Săgetător:

Azi v-aţi putea da seama că în iubire nu există scheme de succes şi nici soluţii gata făcute, trasee univoce care să garanteze victorii definitive. Tocmai pentru că aţi putea avea senzaţia că nimic din ce ştiţi nu mai funcţionează, s-ar zice că nu e momentul propice pentru a face schimbări în relaţia de cuplu. Mai degrabă detaşaţi-vă şi meditaţi, optaţi pentru mişcare şi plimbări în aer liber!


Horoscop 1 mai, Capricorn:

Este de aşteptat ca astăzi să aveţi o dispoziţie bună, cordială, să vă arătaţi prietenos şi degajat faţă de anturaj, disponibil la conversaţie şi anecdote. S-ar părea că sunteţi foarte curios şi vigilent, că aveţi o minte iscoditoare şi apreciaţi cu precădere provocările la un dialog cu tâlc şi sens. Nimeni nu contestă că puteţi fi un excelent narator, însă există riscul să cădeţi în discuţii care nu duc niciunde, în sporovăiala şi trăncăneala.


Horoscop 1 mai, Vărsător:

S-ar zice că astăzi nu vă iese să fiţi tolerant şi conciliant în relaţiile cu cei apropiaţi. Vi se pare că trăiţi într-un mediu supus schimbărilor, incapabil să vă asigure securitatea personală, iar asta vă nelinişteşte şi va scade din randamentul profesional. În ciuda energiei debordante care va animă, nu vă aflaţi în parametrii cei mai buni pentru a face bani, pentru a vă adjudeca câştiguri materiale.


Horoscop 1 mai, Peşti:

Azi v-aţi putea dezvălui mari rezerve de afecţiune şi disponibilitate sufletească, puteţi fi imaginativ, deşi nu mai sunteţi pândit de riscul introvertirii, de riscul de a vă închide într-o lume proprie, devenind opac pentru ceilalţi. În plus, puteţi căpăta sentimentul că faceţi ceva bun pentru ceilalţi, că sunteţi util şi utilizabil, iar în urma acestui efort de rost personal şi muncă puteţi obţine recompense financiare frumuşele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS