Horoscop Urania lunar: aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania aprilie 2014


Horoscop aprilie 2014, Berbec:

Horoscop Urania Berbec aprilie 2014
Începând cu prima decadă a lunii, intuiţi perfect gândurile celor din jur şi ştiţi să-i atingeţi la coarda sensibilă. Atrageţi persoane care au nevoie să fie salvate, dar nu este exclus să fiţi ţinta acelora care pot profita de pe urma bunăvoinţei dumneavoastră. Se recomandă să faceţi muncă de voluntariat sau să vă implicaţi în lucrări de mecenat, activităţi care vă aduc aproape de oameni speciali.

Odată cu intrarea lui Mercur în Berbec, vă aşteaptă o perioadă de aproape două săptămâni care presupune viteză de reacţie. Puteţi avea tendinţa să reacţionaţi agresiv şi să cedaţi impulsivităţii, atitudini care vă pot discredita în ochii superiorilor. Nu este exclus să renunţaţi din senin la actualul proiect, parteneriat sau serviciu şi să faceţi ceva nou. Totuşi, încercaţi să fiţi consecvent!

În ultimele zece zile ale lunii, vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă practică şi realistă. Concentraţi-vă pe comisioanele zilnice şi drumurile scurte în interes de serviciu, deoarece pot reprezenta o sursă constantă de venit. Chiar dacă ţineţi de bani, ar fi bine să faceţi un bilanţ al finanţelor înainte de sfârşitul lui aprilie. Nu rataţi însă unele oportunităţi unice de câştig care cer să acţionaţi repede!


Horoscop aprilie 2014, Taur:

Horoscop Urania Taur aprilie 2014
Simţiţi mai puternic ca niciodată nevoia de a aparţine unui grup în care să vă simţiţi acceptat şi susţinut să evoluaţi. Tocmai din acest motiv, este posibil să vă afiliaţi unui anturaj care nu va face altceva decât să profite de pe urma bunătăţii dumneavoastră. În plus, nu vă setaţi obiective greu de atins!

La mijlocul acestei luni sunteţi asemeni unui vulcan care mocneşte, gata mereu să erupă. Vă puteţi asuma riscuri mai uşor decât de obicei, îndeosebi de ordin financiar, iniţiative care nu sunt tocmai favorizate în următoarele şaisprezece zile. Vreţi să vă eliberaţi de frustrări şi angoase, dar e posibil să nu alegeţi cea mai bună cale. Căutaţi o metodă care nu vă va face să regretaţi pe viitor!

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, cea de-a treia decadă a lunii vă provoacă, pe dumneavoastră şi pe partener, să adoptaţi o atitudine flexibilă în cuplu şi să învăţaţi ce înseamnă compromisul. În prima fază, e probabil să nu vă găsiţi cuvintele sau să nu realizaţi că problemele de cuplu semnalate de partener chiar există şi persistă de ceva timp. În cazul în care sunteţi singur, daţi dovadă de iniţiativă!


Horoscop aprilie 2014, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni aprilie 2014
Pentru a profita la maximum de tranzitul lui Venus în Peşti, este important să credeţi în viziunea şi talentele dumneavoastră, asumându-vă realizările. Deşi aveţi unele planuri de carieră neobişnuite, este vital să aveţi încredere în ele, chiar dacă ceilalţi nu vă vor susţine la început. Dacă vă simţiţi în derivă pe plan profesional, faceţi-vă ordine în gânduri şi decideţi-vă ce profesie v-ar aduce satisfacţie personală.

Odată cu ingresul lui Mercur în Berbec, ajungeţi, pe nesimţite, liderul sau apărătorul grupului dumneavoastră de prieteni. Vă faceţi uşor amici, dar aceste relaţii se consumă rapid şi intens, la fel ca aspiraţiile dumneavoastră care se schimbă constant. Nu este exclus să nu puteţi face în totalitate diferenţa între prietenie şi flirt. Nu se recomandă să investiţi în planuri de viitor fără garanţii sau insuficient planificate!

La sfârşitul acestei luni, mai exact în ultima decadă, activităţile care, în mod normal, ar fi constituit o rutină vă par acum o corvoadă. Vă intraţi greu în ritm şi puteţi comite erori din neatenţie sau pentru că nu aveţi încredere în cunoştinţele dumneavoastră. Puteţi depăşi aceste impedimente dacă vă structuraţi temeinic programul zilnic. Protejaţi-vă împotriva afecţiunilor gâtului!


Horoscop aprilie 2014, Rac:

Horoscop Urania Rac aprilie 2014
În prima decadă a lunii, deveniţi mai conştient de latura dumneavoastră spirituală şi începeţi să fiţi mai receptiv la mesajele Universului. Chiar şi aşa, Dumnezeu vă dă, dar nu vă bagă-n traistă, deci nu uitaţi că dispuneţi de liber arbitru şi nu vă bazaţi exclusiv pe intervenţia divină. Nu vă lăsaţi impresionat de culte şi maeştri spirituali înainte de a trece prin filtrul raţiunii ideile pe care le promovează.

În decada de mijloc a lui aprilie puteţi fi tentat să vă depăşiţi atribuţiile la serviciu, dar fără să vă atrageţi admiraţia superiorilor sau respectul colegilor de muncă. Aşadar, nu adoptaţi o atitudine superioară în relaţie cu ceilalţi. Nu grăbiţi stabilirea unor colaborări noi şi daţi dovadă de diplomaţie în raport cu clienţii şi asociaţii. Aşteptaţi-vă la un comportament autoritar din partea şefilor!

Către sfârşitul lunii, vă încearcă sentimentul că nu sunteţi iubit sau vă simţiţi neglijat. Râvniţi după o conexiune profundă cu prietenii şi partenerul, dar aveţi impresia că-i leagă de dumneavoastră doar obişnuinţa şi comoditatea. Înainte de a face ceva, gândiţi-vă dacă vă folosiţi întregul potenţial pe plan social şi apoi găsiţi-vă curajul de a spune ceea ce simţiţi. Veţi atrage schimbarea de care aveţi nevoie!


Horoscop aprilie 2014, Leu:

Horoscop Urania Leu aprilie 2014
Visele, premoniţiile şi senzaţiile de deja-vu pot fi extrem de intense luna aceasta, dar mai ales în primele zece zile. Nu se recomandă să le permiteţi asociaţilor sau partenerului să se folosească de bugetul comun în scop personal. În plus, ţineţi o evidenţă clară a cheltuielilor şi câştigurilor. Când vine vorba de moşteniri, pot apărea clauze ascunse în documente care vă pot crea deservicii!

În a doua decadă a lunii, filozofia dumneavoastră de viaţă sau modul în care vedeţi lucrurile se poate schimba brusc, transformare care vă bulversează viaţa de zi cu zi. Poate că renunţaţi la un program de studii pe care l-aţi fi putut finaliza curând sau refuzaţi să mai plecaţi într-o călătorie deja planificată şi achitată. Dacă nu învăţaţi să vă adaptaţi, munca dumneavoastră, dar şi relaţia cu colegii pot avea de suferit!

Ultimele zece zile ale lui aprilie vă pot găsi uşor descurajat pe plan profesional, probabil pentru că vă este greu să vă (re)integraţi în colectiv sau nu faceţi faţă programului zilnic. Aveţi scopuri clare în ceea ce priveşte cariera şi e nevoie să luptaţi să depăşiţi acest blocaj emoţional. Dacă cei ai casei nu vă susţin îndeajuns, redescoperiţi-vă ambiţia şi motivaţia de a vă remarca şi de a vă împlini visurile!


Horoscop aprilie 2014, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară aprilie 2014
Începând cu prima decadă a lunii, învăţaţi să vă disciplinaţi pe plan relaţional. Vă cad cu tronc persoane aflate în derivă ori la ananghie, care nu vă împărtăşesc sentimentele sau care aparţin deja altcuiva. Încercaţi să-i vedeţi pe cei din jur aşa cum sunt în realitate şi nu cum vă doriţi dumneavoastră să fie. În plus, nu legaţi parteneriate cu oameni care par determinaţi, dar se dovedesc ezitanţi!

Veţi experimenta trăiri deosebit de puternice în decada de mijloc a lui aprilie. Vă simţiţi inspirat să experimentaţi senzaţii noi şi să faceţi lucruri nemaivăzute. Aveţi mare grijă însă pentru că această înflăcărare poate mistui fără milă relaţia de cuplu, mai ales dacă-l acuzaţi pe nedrept pe partenerul de viaţă de infidelitate. Nu sunt favorizate speculaţiile financiare şi nici aventurile de o noapte!

Dacă doriţi să vă însuşiţi mai repede anumite cunoştinţe pentru un examen sau concurs profesional, apelaţi la demonstraţii, exemple practice şi analizarea unor studii de caz. Probabil veţi asimila mai greu informaţia sau simţiţi că o puteţi reda mai bine în scris decât oral. Inspectaţi-vă tehnic maşina înainte de a porni la drumuri lungi şi nu vă deplasaţi decât dacă e absolut necesar.


Horoscop aprilie 2014, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă aprilie 2014
Sunteţi susceptibil la infecţii şi virusuri, începând cu a cincea zi a lunii. Puteţi descoperi că sunteţi alergic la unele alimente sau chiar la compuşii unui medicament. Dacă nu sunteţi atent, vă puteţi pricopsi cu o toxiinfecţie alimentară sau cu o afecţiune greu de depistat. Deşi vă adaptaţi mai greu treburilor de rutină, vă găsiţi plăcerea în a vă ajuta necondiţionat colegii de muncă.

În a doua decadă a lui aprilie, partenerul îşi poate cere dreptul la mai multă libertate personală. Pot izbucni conflicte din pricina acestei dorinţe, în special dacă credeţi sau aflaţi că altele sunt motivele pentru care-şi doreşte independenţa. Nu este exclus să vă despărţiţi temporar. Oricum, ceva se schimbă în interiorul cuplului, dar depinde doar de voi dacă e o transformare pozitivă.

În ultimele zile ale lunii, vă pot nemulţumi câştigurile recente sau faptul că nu aţi obţinut beneficii materiale însemnate de pe urma prestării unor servicii solicitante. Gândiţi-vă dacă nu cumva aţi avut parte de mai multe împliniri decât realizaţi dumneavoastră acum. Puteţi întâmpina unele probleme legislative sau administrative legate de economiile din bancă sau de o moştenire.


Horoscop aprilie 2014, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion aprilie 2014
Luna aceasta puteţi descoperi noi talente artistice, de care nu eraţi neapărat conştient. Vă găsiţi plăcerea în a asculta muzică sau a cânta ori în a merge la teatru sau la film. Puteţi cunoaşte oameni interesanţi dacă frecventaţi cursuri de muzică, pictură sau actorie. Nu prea ştiţi ce vă doriţi de la relaţia de cuplu, vă cade cu tronc ceva sau cineva greu de obţinut, deci pot apărea dezamăgiri.

În decada de mijloc a lui aprilie, nu vă implicaţi în activităţi riscante şi feriţi-vă de accidentele de muncă sau casnice care v-ar putea cauza lovituri sau tăieturi în zona capului. Mai mult, trataţi orice semn de febră sau afecţiune inflamatorie. Puteţi reuşi să obţineţi un împrumut pentru achiziţionarea unui echipament de muncă performant. Chiar şi aşa, munciţi cu seriozitate maximă!

În ultimele zece zile ale lunii, vă lipseşte încrederea de sine pentru a atrage atenţia persoanelor de care aveţi nevoie în viaţa dumneavoastră, mai ales dacă aţi ieşit de curând dintr-o relaţie. Un prieten poate ajunge să vă dea târcoale, dar este important să nu grăbiţi lucrurile şi să analizaţi dacă-l placeţi într-adevăr sau îl consideraţi un premiu de consolare. Întrebaţi-vă ce vă doriţi de la o relaţie durabilă!


Horoscop aprilie 2014, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător aprilie 2014
Acasă este locul în care vă simţiţi iubit sau unde se află cei dragi inimii dumneavoastră. Casa părintească sau propriul cămin funcţionează, odată cu debutul lunii, ca locul în care vă reîncărcaţi bateriile. Îi idealizaţi pe cei dragi şi pe prieteni, dar şi viaţa de familie. Nu treceţi cu vederea însă problemele de acasă!

Tot în prima parte a lunii, se pot ivi răsturnări de situaţie pe plan sentimental sau schimbări neaşteptate în relaţia cu copiii. Brusc, deveniţi interesat de un domeniu care nu v-a plăcut în mod special până acum sau vă descoperiţi o pasiune în care sunteţi determinat să investiţi oricât de mult. Totuşi, socotiţi atent dacă este cea mai bună alegere să vă dedicaţi întru-totul acestor pasiuni.

În ultima parte a lui aprilie, se îmbunătăţeşte relaţia cu colegii de muncă, colaboraţi productiv şi urmaţi o viziune comună. Deşi premisele sunt favorabile, persistă senzaţia că nu toţi cei cu care lucraţi sunt serioşi sau că unii dintre ei vă pun beţe-n roate. Munciţi constant şi fără reproş, astfel încât să nu se poată profita de pe urma unei greşeli, oricât de mici, pe care a-ţi comis-o!


Horoscop aprilie 2014, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn aprilie 2014
S-ar putea să vă prindeţi urechile dacă vă propuneţi să vă ocupaţi exclusiv de chestiuni tehnice, muncă de birou sau treburi birocratice în aprilie, dar îndeosebi în prima parte a lunii. Nu reuşiţi să vă conectaţi la sarcinile de serviciu cu care rezonaţi greu. În schimb, vizualizaţi activităţile cu uşurinţă. Involuntar, vă puteţi face greşit înţeles, deci oferiţi explicaţii suplimentare dacă e cazul.

Intrarea lui Mercur în Berbec poate duce la o ruptură între dumneavoastră şi părinţi sau alte rude apropiate. Pur şi simplu nu mai puteţi urma direcţiile de viaţă trasate de către ceilalţi. Nu este exclus ca, dintr-un motiv sau altul, să trebuiască să vă impuneţi autoritatea în familie pentru că nimeni altcineva nu dă dovadă de iniţiativă. Ar fi bine totuşi ca acest proces de desprindere să fie progresiv, nu brusc!

La sfârşitul lui aprilie, vă încolţeşte în minte ideea că persoanele din anturajul dumneavoastră nu posedă calitatea umană pe care le-aţi atribuit-o. Aveţi conştiinţa împăcată că aţi fost corect şi că aţi dat tot ceea ce aveaţi mai bun pentru a lega relaţii de prietenie sincere şi durabile. A venit momentul să vă întrebaţi dacă aceste legături vă fac fericit sau dacă sunt reciproce. Dacă nu, mergeţi mai departe!


Horoscop aprilie 2014, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător aprilie 2014
Cel puţin luna aceasta, banii sunt maculatură pentru dumneavoastră. Din prea multă generozitate sau indiferenţă la chestiunile materiale, s-ar putea să cheltuiţi cam mult, dar sprijinul financiar apare la ţanc. N-ar strica să apelaţi la ajutorul unui contabil. Gândiţi-vă dacă dispreţul faţă de bani nu se datorează cumva faptului că nu sunteţi pe deplin conştient de valoarea personală.

În prima decadă a lunii, s-ar putea să vă cam ia gura pe dinainte, deşi dumneavoastră credeţi că vă exprimaţi liber şi ceilalţi ar trebui să aprecieze acest lucru. Vă adresaţi uşor chestiunilor tabu, greu de digerat de ceilalţi, punându-i adesea în poziţii incomode. Este indicat să fiţi mai rezervat şi să gândiţi de două ori înainte de a spune ceva. De multe ori, nu mai puteţi repara o situaţie stânjenitoare!

Ultimele zile ale lunii scot în evidenţă lipsa de implicare sau chiar consecinţele concentrării exclusive a forţelor dumneavoastră pe plan profesional sau familial. Poate aţi acordat mai multă atenţie apropiaţilor şi nu mai sunteţi la fel de bine conectat la realităţile de la locul de muncă. În orice caz, trebuie să vă găsiţi un echilibru, altfel puteţi avea parte de pagube însemnate în ambele direcţii.


Horoscop aprilie 2014, Peşti:

Horoscop Urania Peşti aprilie 2014
În aprilie se accentuează calităţile voastre empatice, vizionare, magnetizând pe toţi cei din jur cu prezenţa dumneavoastră eterică. Împrumutaţi câte ceva din comportamentul celorlalţi şi din vibraţiile lor, motiv pentru care fiecare cunoaşte câte un aspect diferit al personalităţii dumneavoastră. Chiar dacă aveţi această tendinţă, încercaţi să nu sprijiniţi acest lucru. Fiţi autentic şi natural în relaţie cu persoanele din jur.

Vă aşteaptă câştiguri neaşteptate, dar şi întreprinderi financiare mai puţin reuşite până în data de 23 a lunii. Poate veţi lega parteneriate fără să vă fi propus să vă implicaţi în colaborări sau chiar să renunţaţi foarte uşor la un asociat cu care cooperaţi foarte bine până de curând. Într-adevăr, sunteţi mai conştient de valoarea şi atu-urile dumneavoastră, dar întreţineţi anumite conexiuni care vă pot ajuta pe viitor.

Ultimele zile ale lui aprilie vă îndeamnă să realizaţi dacă programul academic pe care-l urmaţi acum este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Poate nu se mai potriveşte cu ceea ce vreţi să faceţi pe viitor ori presupune un stil de învăţare cu care nu sunteţi obişnuit. Începeţi să vedeţi lucrurile în alb şi negru, dar nu v-ar strica să fiţi mai flexibil când situaţia o cere. Adaptaţi-vă circumstanţelor ivite!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS