Horoscop Urania zilnic: marţi, 4 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 4 martie 2014


Berbec:

Marţi, 4 martie 2014, fii atent ce faci dacă cedezi aşa uşor stărilor emoţionale. Oamenii nu sunt întotdeauna pregătiţi sau nu sunt interesaţi să înfrunte necunoscutul. Anumite obligaţii nu mai pot fi ignorate.


Taur:

Zâmbetul tău este cea mai bună armă. Chiar dacă îţi exprimi dragostea pentru oameni „în general”, se vor găsi câţiva care o vor lua prea personal. Mai bine lămureşte lucrurile decât să faci promisiuni.


Gemeni:

Astăzi, 4 martie 2014, calitatea este totul. Poate că ar fi bine să te bazezi pe corectitudine şi să uiţi extravaganţa. Fii amabil mai ales cu o anume persoană care este greu de mulţumit - s-ar putea să deţină controlul asupra viitorului tău.


Rac:

Chiar dacă nopţile sunt scurte, tu se pare că ai mult timp de împărţit cu cei pe care îi iubeşti. Alături de nativii din zodiile de Apă şi de Pământ eşti aproape să-ţi atingi scopul. Fii atent, sunt multe obligaţii de plătit!


Leu:

Marţi, 4 martie 2014, poate opinia ta contează, dar mai sunt necesari câţiva paşi până când să se transforme în realitate. Fii pregătit pentru o schimbare de roluri. Unele lucruri care se întâmplă la locul de muncă te depăşesc.


Fecioară:

Oamenii dintr-un colectiv au nevoie de indicaţii precise iar un sfat bun nu strică niciodată. Cele mai bune lecţii ale zilelor acestea le vei învăţa într-un mediu familiar.


Balanţă:

Astăzi, 4 martie 2014, poate că eşti supărat dar nu înfrânt. Avantajul tău constă în cunoaşterea intuitivă care domină logica. Ţineţi prietenii aproape, nu se ştie niciodată când ai nevoie de ei.


Scorpion:

Victoria este inevitabilă. Mai mult, este posibil să câştigi şi să fii înconjurat de multă afecţiune. Poate că ceilalţi îşi fac iluzii dar cel care deţine controlul este Scorpionul.


Săgetător:

Nu fi surprins dacă cineva îţi plăteşte cu aceeaşi monedă. Fă-ţi bugetul ca şi cum ar fi cel mai sfânt lucru pe care l-ai scris vreodată. Toate sunt la locul lor, poate mai mult decât ai fi vrut tu.


Capricorn:

Nu renunţa până când nu ai epuizat toate posibilităţile. Poate că va trebui să lucrezi la o formă perfectă, dar odată ce o vei găsi vei vedea că a meritat toate eforturile. Ai milă de ceilalţi - toată lumea o caută.


Vărsător:

E vorba de ceilalţi sau pielea ta este mai subţire ca de obicei? Realitatea este dezamăgitoare după ce ai fost în al nouălea cer. Mai renunţă la pretenţii dacă vrei să poţi aprecia următoarea realizare.


Peşti:

Ai renunţat la rivalitate ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. De ce să înoţi când poţi să zbori? Rezistenţa pe care o ai e mai scăzută. Organismul a început să scârţâie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS