Horoscop Urania zilnic: luni, 3 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 3 martie 2014


Berbec:

Luni, 3 martie 2014, evoluţia înseamnă aşteptare dar şi efort din partea ta. Este posibil să te caute cineva ca să-ţi împărtăşească o surpriză. Aşteptările tale legate de o anumită persoană sunt prea mari şi vei fi dezamăgit.


Taur:

Personalitatea şi nu hainele este ceea ce contează cel mai mult la un om. Nu te lăsa înşelat de aparenţe. Foloseşte-ţi intuiţia mai mult dar nu neglija nici aspectul raţional.


Gemeni:

Astăzi, 3 martie 2014, atunci când te afli printre cei de o seamă cu tine, o înclinare a capului face mai mult decât o întreagă conversaţie. Astrele sunt de partea ta aşa că apasă pe accelerator şi foloseşte-ţi imaginaţia. Orice ai face, nu te opri.


Rac:

S-ar putea să-ţi strici singur distracţia dar vestea bună este că ştii unde să te opreşti. Momentan eşti legat de cele mai excentrice dorinţe. Nu mai visa şi treci la muncă.


Leu:

Luni, 3 martie 2014, entuziasmul tău este răspunsul la îngrijorările altcuiva. Este vorba despre o persoană pe care te poţi sprijini atunci când ai nevoie să-ţi încarci bateriile. Unirea forţelor aduce victoria.


Fecioară:

Spre nefericirea ta, toată lumea îşi varsă necazurile asupra ta. Însă cum pe tine te caracterizează în special atenţia la detalii şi vei reuşi să faci faţă oricăror provocări.


Balanţă:

Astăzi, 3 martie 2014, filozofia acestei zile este practica şi mai puţin teoria. Demonstrează-ţi talentele şi fii un exemplu pentru ceilalţi mai puţin favorizaţi. Încearcă să dai dovadă de altruism măcar atunci când este vorba despre persoane apropiate.


Scorpion:

Cineva care îţi este drag trece printr-o perioadă mai puţin fastă. Fii amabil dar decis în acţiunile pe care le vei întreprinde. În această situaţie prietenia poate fi mai mult un obstacol decât un sprijin.


Săgetător:

Evită dezordinea şi renunţă la tot ceea ce nu-ţi mai este de folos. Astrele te favorizează dar trebuie şi tu să le ajuţi puţin. Soluţiile neobişnuite se pare că au cel mai mare succes.


Capricorn:

Deşi totul pare să se irosească tu te încăpăţânezi să te lupţi cu morile de vânt. Dacă tot eşti atât de perseverent vă dăm o veste bună: se anunţă un vânt de schimbare.


Vărsător:

Ai prea multe avantaje şi oamenii au început să vorbească. Noi credem doar că stelele îşi mai aduc aminte şi de Vărsători.


Peşti:

Este posibil ca unii să-ţi fie datori dar acum nu este momentul să ceri ceva. Lasă metaforele pentru alţii iar tu încearcă să trăieşti în prezent. Altfel viaţa se va răzbuna.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS