Horoscop Urania zilnic: miercuri, 5 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 5 februarie 2014


Berbec:

Miercuri, 5 februarie 2014, dacă visezi la un nou stil de viaţă vei găsi un mod de a transpune aceste visuri în realitate. Între timp cu puţină inspiraţie poţi începe să rearanjezi lucrurile. Chiar şi cele mai mici schimbări pot afecta alegerile importante pe care le vei avea de făcut mai târziu. Ajută-ţi prietenii şi asociaţii să-şi găsească noi speranţe în propriile vieţi.


Taur:

Exprimă-ţi idealismul prin activităţile publice. Dacă ai câteva idei clare despre cum trebuie să arate o carieră ideală pentru tine, poate că vei avea şansa să-ţi exprimi aceste concepte. În mediile în care se folosesc tehnicile terapeutice se vor constata rezultate pozitive. Găseşte oamenii care împărtăşesc viziunile tale utopice. Aceasta este diferenţa care va afecta multe persoane. Tot ceea ce este legat de comunicare poate reprezenta o bază pentru tine.


Gemeni:

Astăzi, 5 februarie 2014, problemele financiare cer din partea ta o atenţie specială. Dacă te simţi vulnerabil sau sărac, găseşte calea prin care să-i convingi pe ceilalţi cu ideile tale. O abordare fantezistă a vieţii publice poate inspira pe mulţi oameni. Poate că vei descoperi că oamenii îţi răspund mai mult decât te aşteptai dacă vei reuşi să găseşti mijloacele prin care le vei crea noi viziuni.


Rac:

Vulnerabilitatea ta este mai mare acum. Poţi să alegi între a lua lucrurile foarte personal sau să realizezi că acţionezi ca o oglindă pentru ceilalţi. Ceea ce este deranjant în viaţa ta poate fi deranjant şi pentru ceilalţi. Este timpul să ieşi din borcanul cu melancolie. Găseşte rezolvarea la problemele pe care de obicei oamenii le împart între ei. Poţi să dai speranţe celor care păreau a fi în situaţii fără de ieşire.


Leu:

Miercuri, 5 februarie 2014, să nu subestimezi puterea minţii tale. Poţi să-ţi sondezi subconştientul şi să descoperi potenţiale planuri pentru distracţii, creativitate dar şi situaţii legate de proprietăţi şi pământuri. Tot ceea ce vei face legat de pământ va fi în măsură să scoată la iveală partea cea mai dinamică din tine. Eşti în stare să aduci multă bucurie celor din jur.


Fecioară:

Orice discuţii cu asociaţii sau colectivul din care faci parte despre pământ, proprietate sau venituri poate avea ecouri largi. Seminţele unor idei se pot transforma în activităţi importante. Poate că vei reuşi să aduni la un loc oameni care să înceapă un proiect de centru cultural sau poate că vei începe chiar tu un proiect care să fie un refugiu pentru mulţi oameni. Abordează cu multă atenţie orice situaţie care te poate aduce mai aproape de atingerea scopurilor tale. Prietenii sunt importanţi pentru succesul noilor proiecte.


Balanţă:

Astăzi, 5 februarie 2014, abilitatea de a descoperi ceea ce îi atrage pe oameni este o însuşire rară. Nu uita că acest lucru se poate transpune într-o activitate viguroasă care să-ţi aducă venituri substanţiale. Ideile tale sunt valabile şi vandabile. Lucrează ca şi consultant sau coordonator de proiect. Ai încredere în cunoştinţele antreprenoriale pe care le ai. Încearcă să lucrezi trecând peste orice grijă în privinţa reacţiilor celorlalţi. Îţi mai rămâne doar să te asiguri că ceilalţi te vor urma.


Scorpion:

Plănuieşte o călătorie sau măcar trece-o în program. Este important pentru tine să împărtăşeşti câteva dintre sentimentele sau ideile tale cu cât mai mulţi oameni posibil. Vei obţine un răspuns emoţionant din partea publicului şi contul din bancă va creşte în acelaşi timp. Este momentul să tingi acele ţărmuri îndepărtate pentru ca umanitatea să fie modelată într-un mod pozitiv. Va trebui să treacă ceva timp, cam până la jumătatea lunii martie pentru ca ideile tale să se realizeze.


Săgetător:

Dacă ai nevoie de ajutor financiar pentru proiectele tale, acum este cel mai bun moment să-l ceri. Răspunsul pe care îl vei primi va fi mai mult decât ai visat că este posibil. Suportul emoţional şi compasiunea pe care o arăţi celor din jur poate influenţa mulţi oameni, nu numai pe asociaţii pe care îi vezi în fiecare zi. Ceea ce gândeşti, spui sau faci poate schimba viaţa oamenilor.


Capricorn:

Situaţiile de grup îţi pot furniza baza perfectă ca să-ţi demonstrezi abilitatea de coordonator de proiecte. Ai idei uimitoare care te vor conduce către cele mai bune situaţii, oameni şi locuri. De fapt, ţi se va părea că universul este cel care te ghidează. Cere providenţei să te ajute să aduni la un loc ingredientele care să-ţi aducă succesul. Partenerul sau jumătatea ta îţi împărtăşeşte conceptele nobile. Fii deschis oricărei idei.


Vărsător:

Eşti un vizionar şi câteodată un visător, dar există căi prin care să-ţi manifeşti fanteziile în beneficiul tău şi al celorlalţi. Fii atent la ceea ce îţi spun instinctele. Schiţează-ţi planuri şi propuneţi scopuri pe care să le îndeplineşti. Vei fi pregătit să începi să-ţi pui în practică planurile dar vei avea nevoie de timp ca să-ţi completezi proiectele. Încearcă să termini acest lucru până la mijlocul lunii martie.


Peşti:

Acum este timpul când trebuie să-ţi faci planurile care implică viaţa de familie, veniturile sau proprietăţile. Ai plantat seminţele dar vei avea nevoie de mai mult timp pentru a le vedea rodând. Rezultatele gândurilor şi planurilor tale vor apărea la mijlocul lunii martie, când mugurii vor începe să mijească. Ai grijă ca ideile să nu moară şi fii atent la detaliile necesare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS