Horoscop Urania lunar: februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania februarie 2014


Berbec:

Este o lună perfectă ca să-ţi faci planuri de viitor. Datorită spiritului tău intuitiv, îţi vei da seama exact ceea ce trebuie să audă cei din jurul tău şi le vei face pe plac. Lucrurile se desfăşoară destul de rapid în relaţia ta şi asta îţi place la nebunie. Păstrează-ţi actuala stare de spirit, iar partenerul tău va fi foarte plăcut impresionat. Expune-ţi ideile în scris cât mai mult posibil, doar că nu ar fi bine să te pierzi prea mult în lumea viselor. Superiorii tăi îţi vor aprecia destul de mult ingeniozitatea.


Taur:

Poţi parcurge în luna februarie 2014 un episod de mirifică inflamare sentimentală. Poate fi vorba chiar de faza incipientă de vrajă şi euforie a unei relaţii afective care stă să se închege, în care eşti focusat cu toate atenţia pe o persoană de s#x opus care ţi-a stârnit interesul. Într-un asemenea context poţi beneficia şi de mici atenţii sau cadouri surprinzătoare, de o dovadă materială, concretă care să probeze faptul că se nasc nişte sentimente.


Gemeni:

Se cere în luna februarie 2014 realism şi prudenţă în chestiunile financiare. Nu e cazul să fabulezi prea mult, să încurajezi nişte dorinţe irealizabile sau să ai nişte aşteptări naive legate de bani. Încearcă să te descurci cu ceea ce-ţi oferă prezentul, să te mişti în limitele impuse de ce ai acum. Altfel, te arăţi probabil în deplin control la domiciliu, ai stofă de lider, dând directivele potrivite ca gospodăria să funcţioneze optim.


Rac:

În mediul profesional e de aşteptat să ai tendinţa de a-ţi linguşi superiorii pentru a te face plăcut şi apreciat. În cel mai bun caz reuşeşti să eviţi să devii obiectul furiei lor, să fentezi ciocnirile cu ei, însă egoul măreţ, solid în virtutea căruia acţionezi în luna februarie 2014 şi-ar putea cere tributul şi crea mari frustrări. Altfel, poţi coopta cu succes nişte parteneri de afaceri dispuşi să dezvolte împreună cu tine un plan de câştig.


Leu:

S-ar zice că în luna februarie 2014 ai un simţ fin al oportunităţilor, ai cumva un radar eficient al traseului optim de urmat. Nu te mai ambalezi inutil şi nu te mai aprinzi din orice, ci poţi intui cu destulă precizie ce merită atenţia ta şi în ce direcţie poţi să-ţi cheltuieşti eficient energia. În plus, empatizezi cu cei din familie, le înţelegi pasurile şi nu mai eşti tentat să-i judeci ori să-i critici.


Fecioară:

Poţi lua în luna februarie 2014 o hotărâre legată de viaţa sentimentală, poţi să soluţionezi o dilemă afectivă care te-a cam muncit în ultima perioadă. Ştii acum probabil ce trebuie să faci, cum să alegi limpede între două căi sau între două persoane între care oscilai. În privinţa banilor s-ar putea să te încumeţi la riscuri prea mari, să acţionezi împotriva tuturor regulilor, uzanţelor şi principiilor de până acum, sub un imbold inexplicabil.


Balanţă:

Ai putea atinge apogeul nemulţumirilor într-o poveste de dragoste. Probabil că îţi va fi peste puteri să mai laşi să treneze nişte nelinişti de ordin sentimental şi, în final, te manifeşti cu furie şi te dezlănţuieşti. Manifeşti probabil un temperament contradictoriu şi dictatorial şi faţă de unul dintre părinţi. Cum te afli într-o stare fizică bună, profită şi implică-te într-o activitate dinamică!


Scorpion:

S-ar părea că ai acea putere de a te ţine deoparte emoţional, de a fi perfect raţional şi detaşat încât să poţi urmări îndeaproape unele piste favorabile reuşitelor financiare. Prin urmare, în privinţa bifării unor câştiguri materiale poţi miza pe tine însuţi, pe pornirea şi impulsul în stare brută de a acţiona într-o anumită direcţie. Îţi poţi urma aceeaşi pornire sinceră, greu de mascat, în relaţia cu persoana iubită.


Săgetător:

E indicat să fii prudent în tot ce doreşti să întreprinzi legat de bani. Sunt mari şanse să-ţi faci calcule greşite în privinţa unui beneficiu financiar, să-ţi supraestimezi şansele de a intra în posesia unor sume de bani. Se pare că se dreg relaţiile cu familia, că poţi să te faci înţeles părinţilor, în ciuda discrepanţelor de generaţie. Poţi valorifica ziua la maxim venind în ajutorul alor tăi într-o problemă practică.


Capricorn:

Poate fi o lună de care să beneficiezi de diverse tipuri de recompense şi aprecieri în carieră. Sunt posibile mici momente de strălucire, de popularitate şi succes profesional, e probabil timpul culegerii roadelor pentru un efort depus cu multă dăruire şi consecvenţă. E adevărat că poate fi vorba de un plus pentru reputaţia ta, însă e necesar să fii atent totuşi şi la eventualele accese de bravură şi superioritate.


Vărsător:

Din punct de vedere sentimental, poţi parcurge în luna februarie 2014 un drum destul de anost şi banal, cel mult te poţi pierde în nebuloasa unei poveşti de dragoste sau poţi suprainvesti afectiv într-o relaţie de iubire ce se cere regândită. În mediul familial te poţi exprima liber fără a fi sancţionat, fără a ofensa prin lipsa de diplomaţie. Lipsa de energie poate deveni în luna februarie 2014 doar o amintire, eventuale dureri fizice se pot ameliora sesizabil.


Peşti:

Eşti vulnerabil din punct de vedere fizic. Încearcă să ai mai multă grijă de tine, căci şi o simplă răceală îţi poate provoca unele probleme. În luna februarie 2014, partenerul tău îţi va împărtăşi mici secrete. Este posibil ca ţie să nu ţi se pară important acest lucru, dar ar fi mai bine să-l asculţi cu atenţie. Munceşti mult şi vrei să te afirmi în ochii şefilor. Încerci să îţi consolidezi poziţia şi să îţi creezi mai multe relaţii în plan profesional.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS