Horoscop Urania zilnic: joi, 6 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 6 februarie 2014


Berbec:

Joi, 6 februarie 2014, vei găsi multă distracţie în diferite situaţii. Asociaţii neaşteptate poate că te vor stimula să-ţi testezi talentul şi să vezi cât de departe poţi merge. Unii membrii ai familiei trebuie să înţeleagă emoţiile pe care le încerci datorită situaţiilor care te îndepărtează de tradiţionalele căi. Singurul pericol este să sucombezi în faţa tentaţiilor de a aborda cea mai uşoară cale în loc să lupţi pentru ceea ce este corect.


Taur:

Asigură-te că primeşti onorurile pe care le meriţi în privinţa situaţiilor care implică viaţa socială. Ai nevoie să fii cunoscut de oameni aflaţi în poziţii importante şi va trebui să le aminteşti ce ai făcut pentru ca ei să-şi dobândească propria glorie. Dacă eziţi să ceri ceea ce meriţi, găseşte pe cineva care s-o facă în locul tău. Poate că vrei să te retragi în spatele cortinei în loc să stai în centrul scenei. Găseşte un echilibru între viaţa privată şi viaţa în lumina reflectoarelor.


Gemeni:

Astăzi, 6 februarie 2014, beneficiază de oportunitatea unei călătorii apărute în ultimul moment. Poate că ai nevoie să analizezi cultura altor popoare şi alte climate pentru a găsi unica metodă pe care o poţi aplica în domeniul comunicării. Onoarea şi recunoaşterea vor veni în întâmpinarea ta ca rezultat al riscurilor asumate şi al adoptării tehnicilor inovatoare. Promovarea, distribuirea şi Internetul vor deveni specialitatea ta. Cere recompensele financiare cuvenite.


Rac:

Va trebui să-ţi iei un angajament serios faţă de prieteni şi asociaţi şi faţă de oricare grup în care eşti implicat. Din cauza abilităţii tale de a simţi ceea ce vor şi au nevoie ceilalţi, s-ar putea să descoperi că ai darul vindecării. Energia ta poate influenţa în mod profund starea ta fizică şi a celorlalţi. Poţi să faci mai mult decât să rezolvi problemele discutând. Poţi să constaţi că atingerea ta poate detensiona situaţia.


Leu:

Joi, 6 februarie 2014, vei construi o bază de la care vei putea face un uriaş pas mai departe. Fii sigur că nu-ţi compromiţi principiile, chiar şi în cel mai nesemnificativ mod. Ai talentul de a duce liniştea, armonia şi plăcerea chiar dacă o faci în cel mai dinamic mod. Asumă-ţi rolul de diplomat şi de negociator dacă vrei să fii un companion agreabil. Un parteneriat tumultos va face ca viaţa ta să fie agitată.


Fecioară:

Rareori pierzi din vedere scopurile pe care le urmăreşti. Şi mai interesant este faptul că vei putea merge mai departe satisfăcându-ţi nevoia de companie. Poate că trebui să dezvolţi noi tehnici pentru a fi pe deplin capabil să-ţi exprimi talentul. Gândeşte-te la noi moduri de a te promova şi concentrează-te asupra construirii unei bune reputaţii. Ceilalţi care vor vedea abilităţile tale vor crede că ai un dar special. Vei avea nevoie de finanţare pentru noile proiecte. Asigură-te că îl ceri exact pentru ceea ce ai nevoie.


Balanţă:

Astăzi, 6 februarie 2014, dorinţa ta de a conduce şi ambiţia sunt în mod obişnuit evidente în cadrul parteneriatului. Poate că ai experienţa unei colaborări mai puţin obişnuite cu cineva care vrea să stea în spate şi să lase să curgă viaţa uşor. Poate că te mândreşti cu un interes afectiv care scoate în evidenţă capacităţi neobişnuite şi care pare a fi un suflet cu adevărat liber. Aminteşte-ţi că viaţa ta publică îţi solicită o anumită cantitate de energie şi ambiţie. Nu te lăsa amăgit de un fals sentiment de securitate.


Scorpion:

Locurile aflate la distanţă mare pot exercita o puternică emoţie asupra firii emotive. Înainte de a te îndrepta spre locuri îndepărtate, aminteşte-ţi de angajamentele pe care ţi le-ai luat în ultimul timp. Poate că nu eşti la fel de liber pe cât credeai. Încearcă să găseşti un mijloc ca să-ţi completezi proiectele de la serviciu pentru a putea beneficia de avantajele unei oferte de schimbare a stilului de viaţă. Nu fi nepasator, acum este şansa ta.


Săgetător:

Ascultă-ţi vocea interioară în ceea ce priveşte noile moduri de a-ţi creşte veniturile. Câteva dintre talentele tale poate că vor reprezenta un mare beneficiu pentru omenire. Este posibil să te exprimi scriind. Găseşte un mijloc de a-ţi exprima compasiunea pentru cei din jur. Foloseşte conceptul de grijă şi educaţie ca să găseşti activitatea care îţi va servi la satisfacerea intereselor personale şi îţi va satisface şi nevoia de a fi în serviciul celorlalţi.


Capricorn:

Un partener poate că se simte cam vulnerabil acum. Va trebui să joci rolul de pacifist în familie. Gândeşte-te bine înainte de a acţiona. Dacă te învârţi în jurul sentimentelor celorlalţi, în loc să găseşti rezolvarea problemelor, nu vei ajuta pe nimeni. Deci, încă o dată pacea cu orice preţ pare a fi cel mai bun lucru în momentul de faţă. Evită indulgenţa, nu va ajuta cu nimic.


Vărsător:

În loc să te cerţi cu membrii familiei sau cu partenerii mai bine adopţi o metodă care nu este mai puţin corectă. Şarmul şi graţia ta îi vor cuceri pe toţi de partea ta, dar tu simţi că vei fi cel care pierde dacă întorci şi celălalt obraz prea des. Va trebui să decizi la ce renunţi sau dacă te lupţi pentru drepturile tale. Va trebui să înfrunţi realitatea mai devreme sau mai târziu. Este necesară adâncirea în muncă.


Peşti:

Orgoliul tău va avea de suferit dacă te simţi presat. Dacă vrei să ajungi la termenul propus, încearcă să găseşti metode mai eficiente şi totodată inovatoare de a grăbi ritmul. O parte din tine ar dori să neglijeze proiectele mai degrabă decât să se lupte pentru ceea ce este corect. Nu-ţi neglija nevoile evidente pentru a obţine o poziţie favorabilă în privinţa banilor sau a recompenselor financiare. Ai încredere în abilităţile tale şi acordă-le valoarea meritată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS