Horoscop Urania zilnic: joi, 9 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 9 ianuarie 2014


Berbec:

Joi, 9 ianuarie 2014, va fi o zi minunată pentru tine. Întâlnirile şi mai ales recunoaşterea calităţilor tale te vor face să fii în al nouălea cer. Nu este exclus să-ţi se propună preluarea unei funcţii de conducere. În cel mai rău caz vei primi felicitări pentru creativitatea ta. În ceea ce priveşte investiţiile vei da dovadă de mare înţelepciune. Arată-ţi dragostea faţă de cei de acasă şi împarte cu ei bucuriile tale.


Taur:

Vei avea posibilitatea nebănuită de a-ţi mări averea peste noapte. O afacere cu un partener se va dovedi de lungă durată şi aducătoare de mulţi bani. Chiar dacă viaţa ta este plină de lucruri noi chiar şi tu vei fi surprins de ofertele ce ţi se vor ivi în cale. Nu este exclusă o plecare în altă parte chiar dacă numai pentru un timp. Fă-ţi valizele şi fii gata să pleci în orice moment.


Gemeni:

Ţine ochii bine deschişi în data de 9 ianuarie 2014, dacă nu vrei să pierzi o foarte interesantă propunere legată de locul de muncă. Un partener, un prieten sau jumătatea ta îţi va propune un lucru care chiar dacă va fi greu de dus la capăt va face valuri foarte multă vreme de acum încolo. O inspiraţie subită te va arunca într-o nouă etapă a vieţii tale. Vrei nu vrei, vei fi propulsat în mijlocul unor evenimente importante.


Rac:

Vei fi în mod neaşteptat foarte vulnerabil în ceea ce priveşte afacerile şi parteneriatele. Culmea va fi, că dacă cineva va prelua frâiele tu te vei simţi abandonat şi dat de o parte. Nu lua acest lucru ca un afront personal. Toată problema constă în faptul că pentru moment, altcineva face mai bine faţă provocărilor. Câteva laude sau o primă vor alina durerile mândriei tale rănite. Vei avea nevoie de acestea şi pentru a compensa un aranjament financiar ce nu a fost prea reuşit. Analizează-te bine înainte de a cere recunoaşterea valorii tale.


Leu:

Cu toate că te vei simţi măgulit de prietenia cu cineva foarte important, vei avea senzaţia amară că prea mult din atenţia ce ţi se cuvine ţie, se îndreaptă către cealaltă persoană. Ai nevoie de recunoaşterea calităţilor tale şi poţi să obţii acest lucru. Trebuie doar să nu laşi ca vulnerabilitatea ta să îţi stea în cale. Problemele de sănătate se vor rezolva respectând riguros indicaţiile medicului. Joi, odihneşte-te şi stai puţin cu tine însuţi ca să analizezi situaţiile.


Fecioară:

Trebuie să te linişteşti niţel, să stai puţin singur şi vei reuşi să îţi termini proiectele. Dacă nervii sau stresul te împiedică să dai tot ce e mai bun în tine, retrage-te puţin şi refă-ţi forţele. Te vei simţi foarte inspirat când va fi vorba despre ce ai de lucru şi vei putea să te exprimi cât se poate de creator. Foloseşte-ţi capacitatea de aţi organiza timpul şi găseşte o cale de a termina mai repede şi mai bine lucrările.


Balanţă:

Astăzi eşti vulnerabil şi senzaţia scurgerii timpului pe lângă tine nu te va ajuta să îndrepţi lucrurile. Câteva întâmplări de la servici te vor împiedica să te bucuri de viaţa de acasă. Dacă cineva din conducere te ceartă şi îţi răneşte sentimentele, nu uita să cauţi înţelesurile situaţiei în spatele cuvintelor. S-ar putea să nu fii decât oglinda în care ceilalţi se văd de fapt pe ei însuşi. Cei care te iubesc vor sări în ajutorul tău şi îţi vor alina durerea.


Scorpion:

Se pare că în viaţa ta există două modele după care te conduci. Poţi să îţi manifeşti capacităţile de a sesiza direcţia în care se îndreaptă lucrurile şi să îţi măreşti senzaţia de securitate asociindu-te cu o altă persoană. În acelaşi timp eşti foarte mulţumit de cum decurg lucrurile acasă. Profită de această perioadă în care te poţi manifesta în mod creator. Posibilităţi noi se vor ivi în calea ta. Vei fi propulsat în fruntea bucatelor într-un mod cu totul neaşteptat.


Săgetător:

Vei avea parte de o călătorie sau de o recunoaştere a capacităţilor tale cu totul neaşteptată. Posibilitatea unor câştiguri mai mari va face ca toate lucrurile să arate minunat. Fii pregătit pentru o surpriză sau o primă la birou. Cu toate aceste noutăţi şi atenţia suplimentară ce ţi se acordă la birou vei fi puţin debusolat în ceea ce priveşte cât de mult de lucru vei avea. Ai grijă de sănătatea ta şi odihneşte-te cât poţi de mult.


Capricorn:

Poţi să îţi asumi conducerea unei lucrări sau a unui serviciu cu cea mai mare uşurinţă. Se pare că noua poziţie va fi însoţită şi de importante împliniri materiale. Vei putea să îţi măreşti veniturile şi în acelaşi timp să ai grijă şi de alte persoane mai îndepărtate. În cadrul întâlnirilor, şedinţelor, trebuie să fii mai decis şi mai agresiv. Un partener sau perechea ta îţi vor asigura un puternic sprijin moral.


Vărsător:

Uneşte-ţi forţele cu un prieten, un partener sau cu perechea ta. Dacă o serie de lucrări sunt încă în desfăşurare vei fi mulţumit de laudele ce ţi se vor aduce în jurul datei de 20 sau 21, când vei arăta ce eforturi s-au făcut pentru a le finaliza. Mari bucurii te aşteaptă chiar după colţ. Ele te vor ajuta să îţi duci munca mai departe. Bucură-te de viaţă aşa cum vine şi de libertatea pe care ţi-o aduce.


Peşti:

Nu lăsa ca norocul să treacă pe lângă tine. Profită de orice ocazie şi întăreşte-ţi poziţia. Dezvăluirea talentelor tale te va propulsa pe o orbită nouă. Cunoştinţele şi prietenii nu numai că vor recunoaşte capacităţile tale dar chiar te vor încuraja să apuci pe drumuri noi şi nebătătorite. Ieşi din din mijlocul mulţimii pentru a putea atrage atenţia asupra ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS