Horoscop Urania zilnic: miercuri, 8 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 8 ianuarie 2014


Berbec:

Miercuri, 8 ianuarie 2014, urmează-ţi fanteziile, întâlneşte-te cu prietenii şi fă-ţi planuri pentru vacanţă împreună cu partenerii sau cu jumătatea ta. S-ar putea chiar să câştigi nişte bani datorită inclinaţiilor tale artistice. Este necesar să îţi analizezi aceste calităţi şi să le îmbunătăţeşti. Datorită lor vei semna nişte contracte. Nimic nu îţi va strica plăcerea acestor zile şi visele tale vor deveni realitate.


Taur:

Astăzi lucrurile par a se schimba şi drumuri noi ţi se vor deschide în faţă. Dacă ai să-ţi învingi temerile şi vei alege un alt drum, se vor produce mari transformări în viaţa ta. Ai posibilitatea să ajungi într-o importantă poziţie socială. Vei fi idolatrizat şi ridicat pe un piedestal de cei din jur. Dacă vei rezolva problemele ce vor apare în legătură cu diverse instituţii, vei câştiga respectul multor oameni.


Gemeni:

Astăzi, 8 ianuarie 2014, diversele întâlniri pe care le vei avea vor compensa eforturile pe care le-ai făcut şi nevoia de evadare pe care o resimţi. Dacă ai fost invitat să faci o călătorie, astăzi este momentul perfect pentru a profita de aceste propuneri. Fă-ţi planuri nu numai pentru la anul ci şi pentru ce va fi mâine. Propune-ţi lucruri concrete şi visele ţi se vor împlini. O furtunoasă aventură sentimentală se profilează pentru zilele ce vin.


Rac:

Cotloanele minţii tale ascund minunate planuri de viitor. Scoate-le la iveală. Vei căpăta o viziune clară asupra evenimentelor ce vor urma şi rezultatele financiare nu vor întârzia să apară. Pune accentul pe o ambianţa perfectă acasă sau într-o casă nouă. Un loc aflat departe de casă promite multe bucurii şi plăceri. Rezolvarea unor probleme legate de proprietăţi, case, pământ te vor duce pe meleaguri îndepărtate.


Leu:

Miercuri, 8 ianuarie 2014, poţi să te bazezi pe o perioadă fastă în ceea ce priveşte întâlnirile cu prietenii sau cunoştinţele. Propune-ţi noi planuri şi ţeluri. Entuziasmul tău contagios va atrage mulţi oameni de partea ta. O persoană ce poate fi partenerul tău ideal va dori să meargă pană la capăt cu tine. Discuţiile îşi vor arăta roadele. Diplomaţia de care dai dovadă îţi va permite nu numai să negociezi în mod avantajos nişte contracte dar şi să rezolvi problemele altora.


Fecioară:

Profită de această zi care îţi va aduce numai bucurii. Sosirea unor bani, pe care îi vei împărţi cu cineva, te va bucura în mod special. Un partener sau jumătatea ta ţi se vor alătura în rezolvarea unor probleme ce necesită tact şi diplomaţie. Ascultă-ţi vocea interioară şi povesteşte despre visele tale. Dacă trebuie să faci un drum, profită de ocazie şi vorbeşte despre intenţiile tale. Se pare că vei avea mare succes.


Balanţă:

Astăzi, 8 ianuarie 2014, dragostea va intra în viaţa ta precum şoapta unor aripi de înger. Alătură-te celor ce aduc speranţa oamenilor. În acest fel îţi vei satisface nevoia de a te îngriji de soarta altora. Alătură-te unor proiecte umanitare şi cu ajutorul creativităţii de care dai dovadă găseşte soluţii noi. Dragostea ta de oameni va fi astfel împlinită. Poţi deveni poetul sau vestitorul zilei.


Scorpion:

Chiar şi ţelurile îndepărtate pot fi atinse până la urmă, dacă vrei cu adevărat. Dacă îţi vei urma visele în ceea ce priveşte casa, pământul sau proprietăţile vei fi chiar şi tu surprins de rezultate. Nu este exclus să dai peste idila ideală, dacă reuşeşti să atragi pe cineva care îţi împărtăşeşte planurile. O poţi transforma într-o căsătorie sau o relaţie de lungă durată. Nu îţi va veni să crezi că toate acestea chiar ţi se întâmplă ţie. Profită de o ocazie ce se va ivi şi care va fi legată de o casă.


Săgetător:

Renaşterea hotărârii şi ambiţiei tale s-ar putea să nu fie remarcate de cei din jur, dar se pare că eşti întovărăşit de o serie de persoane care îţi vor aduce noi posibilităţi financiare. Ceea ce poţi tu să aduci la „masă” este atât înţelegerea de care dai dovadă faţă de oameni cât şi capacitatea de a simţi de ce au nevoie sau ce doresc aceştia. Prietenii vor fi foarte importanţi în îndeplinirea unor lucrări la servici, lucrări ce se vor dovedi dificile chiar dacă vor fi amuzante.


Capricorn:

Astăzi trebuie să iei câteva hotărâri importante în ceea ce priveşte o serie de lucrări pe care va trebui să le faci împreună cu altcineva. Vei avea şansa de a aduce o importantă contribuţie la aceste lucrări dând dovadă de proverbiala ta creativitate şi muncind din greu. Jumătatea ta sau o colegă te va susţine din punct de vedere emoţional. Ai grijă să faci lucrurile cum trebuie şi nici ţie nu îţi va veni să crezi ce noroc, bani şi promovări se vor abate peste tine.


Vărsător:

Mergi acolo unde te duc visele tale. Vei fi stâlpul casei nu numai pentru familia ta ci şi pentru mulţi alţii. Vei găsi bani şi bunăstare în calea ta, nu le ocoli. Călătoriile îţi vor aduce posibilitatea de a te simţi mai bine. Foloseşte-te de ele pentru a-ţi înmulţi relaţiile. Indiferent unde te vei afla vei avea parte de bucurii, rezultate în muncă şi o casă minunată. Discuţiile sunt un element important în creşterea veniturilor tale.


Peşti:

Pentru tine această zi pare să fie cea mai minunată pe care ai avut-o de multă vreme încoace. Se pare că tot ce ai de făcut este să îţi doreşti ceva şi stelele îţi vor îndeplini dorinţele. Împărtăşeşte-ţi ideile, gândurile, speranţele cu acei oameni care au aceleaşi visuri ca şi tine. Nu îţi pierde timpul încercând să-i convingi pe cei care au o gândire negativistă sau pragmatică. În aceste zile îţi poţi realiza planurile cu minimum de efort.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS