Horoscop Urania zilnic: marţi, 7 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 7 ianuarie 2014


Berbec:

Marţi, 7 ianuarie 2014, vei vedea unde te poartă gândurile tale. Munca şi perseverenţa ta îşi vor arăta roadele, aducându-ţi o mai mare securitate financiară şi prestigiu. Acestea te vor uşura de grijile zilnice şi îţi vor furniza necesarul pentru a începe alte proiecte. Acum vei aborda toate lucrările de pe o poziţie superioară, iar cei din jur vor recunoaşte în tine o persoană cu care merită să se însoţească. Este momentul să le împărtăşeşti la toţi gândurile tale.


Taur:

Pe măsură ce steaua ta norocoasă se ridică pe cer, vei simţi din ce în ce mai mult cum destinul tău se împlineşte. Fă cunoscute ideile tale celorlalţi şi aceştia te vor înălţa şi mai mult. Poate că dacă îţi concentrezi preocupările către un vis ce este departe de casă, vei găsi acolo paradisul şi liniştea sufletească. Fii pregătit, având în vedere noua ta poziţie, să îţi asumi responsabilităţi crescute.


Gemeni:

Astăzi, 7 ianuarie 2014, nu trebuie să forţezi rezolvarea lucrurilor. S-ar putea să nu îţi dai seama cât eşti în stare să rezolvi. O persoană apropiată va fi necăjită pentru că vrei prea mult. Dacă îţi vei da seama că o risipă prea mare de energie va îndepărta tocmai persoana îndrăgită, vei face o pauză - nu va întârzia lucrurile prea mult. Dorinţa ta interioară de a-ţi împlini destinul şi responsabilităţile te poate îndepărta de cei dragi. Fă un efort şi lasă-i pe cei din jur să intre în viaţa ta.


Rac:

Încearcă să îmbini sensibilitatea şi compasiunea ta interioară cu calităţile de conducător de care dai dovadă. Dacă ai forţa să încerci cu adevărat vei reuşi. Poate e bine să laşi pe altcineva să conducă lucrurile pentru moment - nu lăsa ca mândria ta să împiedice finalizarea lucrurilor şi în acest fel vă veţi bucura amândoi de împliniri mai mari. În special financiare. Efortul în comun vă va permite să realizaţi de două ori mai mult.


Leu:

Marţi, 7 ianuarie 2014, prietenii şi partenerii pot devenii cea mai frumoasă întâmplare din viaţa ta. Dragostea lor te va ajuta în tot ce vei realiza. Dacă ţi-ai asumat o serie de responsabilităţi, este momentul să arăţi ceea ce poţi cu adevărat. Dai dovadă de idei minunate în tot. Nu ezita să te laşi ghidat de inspiraţia ta fenomenală.


Fecioară:

Arată-ţi entuziasmul pentru cele mai neobişnuite lucrări ce se ivesc la serviciu şi nu uita că tu eşti cuplat la cu totul altă sursă de energie decât restul lumii. Ai nevoie de ultimele descoperiri tehnologice pentru a-ţi duce la capăt munca. Gândeşte-te la calităţile pe care le ai şi analizează dacă nu este cazul să îţi dezvolţi unele noi. Poate că este cazul să te concentrezi în întregime construirii acestei noi însuşiri. Îţi va asigura urcarea unor noi trepte în carieră.


Balanţă:

Astăzi, 7 ianuarie 2014, fii gata să te confrunţi cu un alt mod de a privi lucrurile ca urmare a succesului în terminarea unor lucrări. Senzaţia de securitate pe care o ai acum nu se poate compara cu nimic. Înclinaţia ta către natură te poate face să îţi cauţi de lucru în domeniul ecologiei sau urbanismului. Vei putea ajunge un expert în aceste domenii dacă dai importanţa cuvenită fiecărui lucru în parte.


Scorpion:

Întâlnirile sau discuţiile despre o lucrare ce trebuie făcută în comun sau despre o asociere vor fi cele mai importante lucruri ale zilei. Îţi vei asuma responsabilitatea de a rezolva o parte din problemele ce se ivesc şi să împarţi beneficiile cu cel ce te va ajuta. Dacă te jenezi să ceri cuiva ajutorul pentru a-ţi pune planurile în aplicare, încearcă să treci de acest moment pe care îl consideri penibil şi vei vedea că beneficiile vor fi înzecite. Prezintă-i lucrurile în mod clar şi concis şi vei câştiga un aliat de nădejde.


Săgetător:

Cei cu care lucrezi se arată a fi nişte parteneri de nădejde. Având colegi pe care îi stimezi atât de mult te va ajuta în finalizarea planurilor voastre. Modul în care arăţi sau te prezinţi va fi foarte important pentru succesul pe care îl aşteptaţi. Cei cu care te vei întâlni se aşteaptă să aibă de-a face cu o persoană conservatoare şi responsabilă. Propune-ţi să faci mai multe pentru cunoştinţe, colegi sau prieteni.


Capricorn:

Activitatea pe care o depui în aceste momente îţi va aduce multe bucurii şi vei descoperi ce poţi oferi celor din jur. Oportunităţile ce vor apărea îţi vor aduce posibilitatea de a lucra cu copii. Vei avea câteva lucruri importante de spus în acest domeniu. Vei fi chiar tu surprins cât de multă plăcere îţi vor face aceste noi activităţi.


Vărsător:

Este momentul să stai puţin liniştit şi de vorbă cu tine însuţi pentru a-ţi limpezi ideile în legătură cu casa sau cu eventuale proprietăţi, case, pământ. Este posibil să fie necesare câteva investigaţii ce te vor ţine deoparte de prieteni sau cunoştinţe. Treci peste nemulţumirile ce te pot împiedica să îţi realizezi ambiţioasele planuri. Micile piedici pot să te facă să îţi pierzi cumpătul şi din păcate să o arăţi şi celor din jur. Continuă să te preocupi de responsabilităţile pe care le ai faţă de familie.


Peşti:

Prietenii sau asociaţii tăi vor provoca o serioasă discuţie despre lipsa ta de comunicare în ceea ce priveşte proiectele comune. Un partener, un prieten sau jumătatea ta îţi va lua apărarea şi te va ajuta să treci peste acest moment. Dacă ai senzaţia că sacrifici prea mult din timpul tău personal pentru cei din jur, încearcă să nu le scoţi prea tare ochii cu reproşuri, căci rezultatele benefice vor întârzia să apară.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS