Horoscop Urania zilnic: vineri, 10 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 10 ianuarie 2014


Horoscop Berbec, 10 ianuarie 2014:

Dacă ai îndoieli în ceea ce priveşte impactul pe care îl vor avea ideile tale, s-ar putea să te elimini singur din joc. Prezintă lucrurile concis dar complet. Dacă te simţi vulnerabil şi supărat este mai bine să îţi pui mai întâi gândurile pe hârtie înainte de a face o prezentare publică. Dacă alţii vor să îţi schimbe sau modifice proiectele, mai bine renunţi chiar dacă pierzi nişte bani. Vor mai fi şi alte ocazii.


Horoscop Taur, 10 ianuarie 2014:

Discuţiile cu cei din jur nu vor fi foarte fructuoase, astăzi. Ai grijă să nu intri în încurcături cu acte notariale, procese... etc. Aceste încurcături îţi pot aduce pierderi materiale şi o grămadă de nervi. Nu este cea mai potrivită zi pentru a cere de la cei din jur lucrurile de care ai nevoie. Mai mult, amorul este o povară, e plin de hachiţe şi nu pare a se îndrepta către o relaţie stabilă. Pentru a-ţi modifica starea sufletească este necesar să îţi pui gândurile pe hârtie.


Horoscop Gemeni, 10 ianuarie 2014:

Amână discuţiile despre bani, casă sau ambiţii personale. Ai senzaţia că totul ţi se împotriveşte şi că nu poţi obţine ce vrei sau ce ai nevoie. O prietenie sau o asociere pare cumva cu dedesubturi. Dacă simţi că cineva încearcă să te manipuleze sau că joacă împotriva ta, compromiţându-ţi astfel planurile, este mai bine să curmi răul de la rădăcină şi să te desparţi de acea persoană.


Horoscop Rac, 10 ianuarie 2014:

Nu este exclus ca astăzi să te cerţi cu cineva de la servici sau cu o persoană care este cumva legată de munca ta. Ai grijă să nu spui lucruri pe care mai târziu o să le regreţi, chiar dacă ai impresia că cineva joacă murdar. Destinul tău este de a urca mai sus, de a merge mai departe. Evită, ocoleşte, sari peste orice persoană care încearcă să te tragă înapoi şi dacă se poate fără scandal, cu atât mai bine. În caz contrar, vei sfârşi prin a fi tu arătat cu degetul şi se va spune că tu eşti de vină.


Horoscop Leu, 10 ianuarie 2014:

Vineri, trebuie să faci un efort pentru a-ţi regăsi echilibrul emoţional şi a-ţi reface forţele. Poţi să te feliciţi pentru o treabă terminată cu succes, dar nu uita că şi norocul a avut un rol important de această dată. Vei fi tentat să încerci să faci mai mult, dar dacă vei forţa nota s-ar putea să ai probleme de sănătate. Va trebui să te fereşti da câteva situaţii din care îţi vor ieşi vorbe nu tocmai măgulitoare.


Horoscop Fecioară, 10 ianuarie 2014:

Astăzi eşti tentat să vezi viaţa în roz şi să accepţi o afacere ce nu este tocmai ce pare. Nu este momentul să negociezi contracte în special dacă este vorba de case, pământ, sau proprietăţi. Dacă simţi că eşti împins să faci ceva care va influenţa în rău bunăstarea ta, fugi cât te ţin picioarele. Altfel, mai târziu nu vei mai putea să îndrepţi lucrurile oricât te vei strădui.


Horoscop Balanţă, 10 ianuarie 2014:

Încearcă să nu te laşi încântat de nimeni şi nimic. O situaţie la birou sau o legătură sentimentală va avea nevoie de clarificări. Ai senzaţia că eşti împins într-o afacere ce nu este în întregime în interesul tău. Dacă refuzi să te laşi implicat, vei avea ceva mai mult succes, mai târziu. Întocmirea unor acte sau drumurile nu îţi vor aduce decât cheltuieli. Încearcă să nu forţezi rezolvarea lucrurilor.


Horoscop Scorpion, 10 ianuarie 2014:

Vei simţi cum ţi se trage covorul de sub picioare atât acasă cât şi din punct de vedere financiar. Dacă nu eşti în stare să aranjezi lucrurile cum vrei tu este mai bine să te dai de o parte. Vei avea mai mult succes zicând şi făcând mai puţin decât dacă spui sau faci mai mult. Vei fi dezamăgit întrucât cineva la care ţii foarte mult se va dovedi că nu merită dragostea ta. Nu încerca să le arăţi celor din jur cum crezi tu că ar trebui să fie.


Horoscop Săgetător, 10 ianuarie 2014:

Vei da dovadă de mult mai multă forţă decât îţi închipui. Relaţiile cu asociaţii sau prietenii par a fi ceva mai încurcate decât te aşteptai. Dacă poţi evita o confruntare ai şansa de a putea să îţi duci la capăt planurile profesionale. Este momentul să pleci capul, să faci şi să taci, pentru a-ţi duce la capăt intenţiile. Ce se întâmplă în jurul tău nu îţi va fi pe plac. Cei care îţi sunt şefi vor fi deosebit de duri astăzi. Ascunde-ţi nemulţumirile ca să poţi duce această zi la capăt.


Horoscop Capricorn, 10 ianuarie 2014:

În această zi vei primi câteva propuneri foarte serioase ce te vor încânta peste măsură. Oricât de tare ţi-ar plăcea ce ţi s-a propus trebuie să analizezi în detaliu toate implicaţiile. Mici probleme de sănătate te vor obliga să ai grijă de tine. Pentru a obţine maximul de rezultate nu este neapărat necesar să ieşi la scenă deschisă. Încearcă să eviţi călătoriile deocamdată.


Horoscop Vărsător, 10 ianuarie 2014:

Nu este cazul să spui chiar totul. Câteodată este bine să mai ţii şi pentru tine. Lucrările în care eşti implicat mai au nevoie de puţin timp pentru a fi coapte. Nu dezvălui lucrurile prematur. Ceea ce vei lucra acasă va fi important pentru ce va urma. Vei avea o mai mare senzaţie de siguranţă într-o casă care îţi reflectă natura ta conservatoare. Încă nu este cazul să ceri mai mulţi bani.


Horoscop Peşti, 10 ianuarie 2014:

Dacă te afli înconjurat de oameni ce nu sunt tot atât de motivaţi ca şi tine, evită să fii atras în certuri sau situaţii compromiţătoare. Un partener sau perechea ta va încerca tot acum să se impună cu forţa. Dacă ai senzaţia că viitorul tău profesional este afectat de persoanele cu care lucrezi, nu ezita să te desparţi de ele chiar dacă momentan vei suferi o pierdere financiară. Vei găsi o poziţie mult mai nimerită în altă parte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS