Horoscop Urania zilnic: joi, 30 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 30 ianuarie 2014


Berbec:

Joi, 30 ianuarie 2014, compasiunea şi sensibilitatea de care dai dovadă în mod constant îţi permit să ai grijă de membrii familiei tale. Nu ezita să fii tu acela care croieşte drumuri pentru cei din jur. Nimeni nu îţi va pune vreodată la îndoială curajul şi abnegaţia. Câteva idei noi îţi vor permite să demonstrezi măsura talentelor tale.


Taur:

Urmează-ţi instinctele! În special cele care te îndeamnă să întăreşti relaţiile cu partenerii. Vei putea să te apuci de lucruri noi, dar pentru moment nu este necesar să ştie tot oraşul ce planuri ai. Umorul şi nevoia ta de noi provocări se vor materializa prin găsirea unor noi surse de venituri.


Gemeni:

Astăzi, 30 ianuarie 2014, este momentul să îţi laşi partenerii să conducă jocul în ceea ce priveşte munca ta cea de toate zilele. Vei găsi modalităţi nebănuite de a-i ajuta. Ai încredere în puterea ta de a cerceta şi analiza datele şi faptele. Noile posibilităţi ce ţi se vor oferi cer să le dedici timpul şi atenţia ta integrală. E cazul să îţi analizezi modul în care îţi cheltuieşti timpul, energia şi banii.


Rac:

Este posibil să îţi descoperi un talent ascuns, acela de a face rost de bani. Dacă continuă să te preocupe rezolvarea problemelor celor din jur, vei fi mai motivat în a deschide o afacere pe cont propriu. Orientarea către tehnica şi tehnologia de ultimă oră te va ajuta enorm. Viaţa ta socială va fi plină de evenimente.


Leu:

Joi, 30 ianuarie 2014, perioada este în continuare fastă pentru tine. Eşti mândru de abilitatea cu care îţi conduci partenerii şi prietenii. Acum este posibil să îţi găseşti perechea perfectă, cineva cu care să împarţi experienţa ta. Deoarece eşti un conducător înnăscut ai nevoie de cineva care să împartă cu tine responsabilităţile dar să rămână spontan şi versatil. Ai încredere în instinctele tale în ceea ce priveşte lucrurile ce se petrec în depărtare.


Fecioară:

Eşti plin de entuziasm deoarece ai veşti bune de la birou şi despre sănătatea ta. Eşti plin de energie datorită rezultatelor de la birou, rezultate ce te-au plasat pe rampa de lansare. Mai rămâne să apese cineva butonul. Unde vei ajunge trebuie să îţi alegi cu grijă colaboratorii, să îţi creezi un mediu de lucru propice. Nu lăsa pe nimeni să te oprească din drum.


Balanţă:

Astăzi, 30 ianuarie 2014, în ceea ce priveşte viaţa ta socială ar fi mai bine să îţi asculţi instinctele. Este un risc să te îndrăgosteşti, să investeşti în ceva, dar vei fi mândru de rezultatele pe care le vei obţine. Prietenii îţi vor da o mână de ajutor. Împarte cu ei noile idei pe care le ai. Poate este momentul să încerci dezvoltarea unui talent pe care îl aveai în copilărie.


Scorpion:

Gata, drumurile s-au deschis în faţa ta şi te poţi apuca de orice activitate doreşti. Nu ezita să îţi canalizezi toate energiile în direcţia dorită. Poate te aventurezi într-o direcţie cu totul nouă, una care să îţi aducă aventura în viaţă. Din punct de vedere financiar succesele vor veni unul după altul mai ales dacă cineva mai conservator te va sfătui.


Săgetător:

Ziua va fi plină de surprize. Fii pregătit să le faci faţă şi să îţi schimbi planurile din mers. În iubire, la muncă sau în legătură cu copii se vor produce schimbări neaşteptate. Foloseşte-ţi abilitatea de a hotărî şi de a acţiona pe moment. Totuşi toată săptămâna lucrurile se vor amâna singure. Mai este ceva de tras dar se pare că se vede „luminiţa de la capătul tunelului”.


Capricorn:

Situaţia ta materială urmează să se îmbunătăţească şi o dată cu ea şi starea ta sufletească. Stai de vorbă cu partenerul sau cu jumătatea ta şi puneţi la cale un mod sigur de a face mai mulţi bani. Planurile legate de casă te vor stimula în mod deosebit. Poate că vei afla cum este posibil să stai acasă şi să faci bani.


Vărsător:

Eşti în plină formă şi cât se poate de eficient. Tot ce vei întreprinde în viaţa ta socială va avea succes. Cei care te înconjoară vor fi entuziasmaţi de ideile tale şi te vor ajuta să le pui în practică. Va trebui să te mai domoleşti în zilele care vor urma, dar deocamdată totul este perfect. Toată lumea este mândră de tine.


Peşti:

Astăzi poţi trata de pe poziţii de forţă atunci când este vorba de abilităţile şi cunoştinţele tale. Faptul că întotdeauna găseşti soluţiile tehnice necesare te poate propulsa foarte sus. Nu este momentul să lâncezeşti. Capacitatea de a simţi ce gândesc sau ce vor oamenii trebuie exploatată la maxim. Acum este momentul să investeşti în tine şi în viitorul tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS