Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 31 ianuarie 2014


Berbec:

Vineri, 31 ianuarie 2014, eşti dominat de emoţii dar întotdeauna este bine ca mai întâi să te gândeşti şi după aceea să vorbeşti. Dacă nu vrei să te simţi frustrat în privinţa veniturilor este timpul să treci peste aceste momente. Ai vrea să-ţi urmezi propriile planuri dar dorinţa de a obţine fonduri va agrava situaţia. Va trebui să-ţi limitezi cheltuielile până în luna aprilie.


Taur:

Eşti constrâns de situaţia financiară şi rezultatul este o puternică frământare interioară. Partenerii îţi pot provoca furia dar dacă încerci poţi să-ţi ascunzi nerăbdarea. Este în interesul tău să păstrezi o manieră civilizată de abordare a evenimentelor publice şi a obligaţiilor. Nu amesteca sentimentele în discuţii. Va câştiga amabilitatea.


Gemeni:

Astăzi, 31 ianuarie 2014, viaţa socială îţi va aduce evenimente fericite şi va schimba starea de frustrare pe care o resimţi acum în viaţa ta. Dacă colegii tăi nu-ţi recunosc rolul de lider, asigură-te că le-ai atras atenţia în privinţa nevoilor tale şi a ceea ce meriţi. Anumite prietenii îţi pot trezi furia şi îţi vor pune la încercare răbdarea. Nu lăsa că părerile celorlalţi să te împiedice să-ţi pui în aplicare planurile.


Rac:

Ai încredere în instinctele tale în privinţa banilor. Fă un efort şi ia legătura cu oamenii aflaţi la mare distanţă dacă vrei să obţii suportul financiar de care ai nevoie. Poate că te simţi iritat din cauza întârzierilor la lucru care ar putea scoate la iveală partea mai puţin plăcută a personalităţii tale. Dacă te-ai concentra asupra nevoilor celorlalţi ai uita de propriile probleme. Câteva întârzieri poate că sunt necesare pentru ca viitorul să fie un succes.


Leu:

Vineri, 31 ianuarie 2014, planurile de călătorie se pot schimba din moment în moment şi tu va trebui să ajungi la o înţelegere cu partenerul sau cu jumătatea ta. Este mai bine să faci lucrul ăsta de la distanţă. Oportunităţile din punct de vedere financiar te vor ajuta să treci peste obstacolele care fac parte din viaţa de zi cu zi. Cineva foarte apropiat ţie şi-a pierdut încrederea în propria persoană. Dacă îi vei acorda atenţia meritată, cu siguranţă relaţia se va îmbunătăţi.


Fecioară:

Nu lăsa să se agraveze problemele de sănătate. Trebuie să le rezolvi chiar dacă ele par atât de simple încât te fac să crezi că pierzi timp preţios. Poate că te supără faptul că trebuie să te lupţi pentru a obţine ceea ce ce ai nevoie. Nu lăsa ca mândria sau egoismul să te îndrepte spre drumul pe care crezi tu că vei obţine ceea ce este mai bun pentru tine. Ascute-ţi dinţii şi fii pregătit pentru o confruntare pe cinste cu persoanele care îşi fac treaba prea încet.


Balanţă:

Astăzi, 31 ianuarie 2014, exprimă-ţi bucuria şi entuziasmul în legătură cu contractele care te pun într-o situaţie avantajoasă. Acum este momentul să-ţi extinzi orizonturile. Fă-ţi planuri ca să-ţi promovezi ideile şi bucură-te de rezultatele muncii tale din trecut. Nu lăsa nimic să te împiedice să culegi avantajele unei noi şanse apărute în viaţa ta. Nu te lăsa angrenat în anumite contracte din cauza mândriei.


Scorpion:

N-ai decât să faci bilanţul întârzierilor şi a problemelor de acasă şi serviciul tău va avea numai de suferit şi în felul acesta vei avea parte de şi mai multe frustrări. Nu lăsa că emoţiile puternice să-ţi afecteze starea sănătăţii. Scrie o mică povestioară despre greşelile celorlalţi şi găseşte ceva amuzant în fiecare situaţie. Râsul poate fi cel mai bun medicament pentru a trata orice problemă deranjantă care pare să devină prea serioasă. Recunoaşterea publică poate că va mai întârzia o vreme.


Săgetător:

Fă un efort să-ţi păstrezi visele intacte. Poate că vei avea o viziune asupra vieţii perfecte de familie, odată ce se va produce o îmbunătăţire în munca ta. Dacă există întârzieri în finalizarea proiectelor sau dacă ceilalţi nu se arată dornici să te ajute, există posibilitatea să iei lucrurile mult prea personal. O mică călătorie este poate lucrul care îţi va da o nouă perspectivă. Încearcă să-ţi reîmprospătezi forţele plimbându-te.


Capricorn:

Oportunităţile financiare abundă, dar poate că se găsesc pe linie moartă dintr-un anume punct de vedere. Dacă veniturile pe care le aştepţi se bazează pe comisioane sau pe bacşişuri, nu te grăbi să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Vei fi capabil să-ţi investeşti timpul, banii sau talentul foarte curând. Anumite grupuri sau asociaţi te deranjează momentan.


Vărsător:

Încearcă să nu te comporţi prea dictatorial în cadrul parteneriatului. Discuţiile sincere pot ajuta în găsirea unei rezolvări a oricărei probleme implicând conflicte datorită unor obligaţii neonorate. Simţi că nu primeşti respectul şi recunoaşterea pe care le meriţi, dar şi partenerul sau jumătatea ta simt acelaşi lucru. Încearcă să împarţi sarcinile de serviciu în mod egal şi aminteşte-ţi că preţul şi recunoaşterea trebuie plătite de ambele părţi dacă vrei să domnească cinstea.


Peşti:

Vei face un important pas înainte în privinţa discuţiilor legate de activităţile implicând activităţi în colectiv. Poate că simţi că timpul tău merită mai mult decât o restructurare de program şi că trebuie să stabileşti alte contracte. Dacă simţi că mergi iar şi iar pe acelaşi drum, găseşte un mijloc prin care să produci material pentru ca oamenii să fie bine informaţi. Te simţi frustrat în privinţa serviciului tău. Dacă vrei să fii sigur că vei avea destulă energie ai grijă de sănătatea ta şi adoptă o dietă corectă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS