Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 ianuarie 2014


Berbec:

Miercuri, 29 ianuarie 2014, foloseşte momentele liniştite care vor veni ca să te obişnuieşti cu un program de rutină. Concentrează-ţi atenţia asupra micilor proiecte legate de terenuri sau de proprietăţi ca să creezi un mediu propice. Casa ta poate deveni un colţ de rai. Fă-o pe cât este posibil comodă. Este posibil să trebuiască să lucrezi undeva departe de casă pentru o scurtă perioadă de timp. Acest lucru îţi poate fi foarte folositor, mai ales dacă te simţi presat de persoane cu autoritate.


Taur:

Atât timp cât Saturn rămâne în semnul tău, te vei găsi sub o puternică presiune în ceea ce priveşte proiectele pe termen lung care ajung la scadenţă. Nu lăsa pe nimeni şi nimic să-ţi tulbure încrederea în tine. Ai nevoie de puţin timp doar pentru tine. Fă o mică pauză şi odihneşte-te. Aminteşte-ţi că totul se face pe rând. Rezultatele muncii tale vor începe să se vadă pe la sfârşitul lunii ianuarie.


Gemeni:

Astăzi, 29 ianuarie 2014, deschide-ţi mintea la orice fel de speculaţii. Ai nevoie de ceva nou şi provocator care să echilibreze rutina zilnică care s-a agăţat de tine. Până în aprilie vei simţi nevoia de a fi necesar, dar trebuie să fii în stare să găseşti proiectele care vor cere mult de la tine. Asigură-te că scopurile tale sunt rezonabile. Încearcă să nu-ţi încarci programul sau să încerci să faci mai mult decât poţi.


Rac:

Urmează-ţi visele şi lasă-ţi intuiţia să lucreze pentru tine. Îţi vei da seama ce este potrivit pentru tine, mai ales dacă sunt implicate proiecte legate de străinătate. Planurile de călătorie vor abunda, dar fii precaut atunci când este vorba de problemele în care sunt implicate activităţi de grup. Ştii cum să promovezi proiectele la scară largă. S-ar putea să ai nevoie de o mărire de salariu pentru a merge mai departe.


Leu:

Miercuri, 29 ianuarie 2014, un parteneriat ideal te poate face să te simţi minunat. Nu uita, oricum, că ai de îndeplinit importante obligaţii, chiar dacă ele nu-ţi vor da aceleaşi satisfacţii. Munca grea şi lungile ore petrecute la birou te vor costa sănătatea. Încearcă să câştigi jocul mai înainte ca scadenta să-ţi dea bătăi de cap în următoarele zile. Dacă vei face rost de nişte venituri suplimentare vei putea să-ţi faci planuri de călătorie.


Fecioară:

Poate că acum munca îţi va solicita aproape tot timpul şi atenţia. Fanteziile te vor ajuta să găseşti un mod de exprimare a creativităţii. Te vei simţi cam descurajat, mai ales dacă petreci multe ore la serviciu. Ai nevoie de o schimbare din când în când, aşa că încearcă să aranjezi ceva. Ştiind că munceşti pentru o carieră în ascensiune şi pentru un anume stil de viaţă, toate aceste lucruri vor face ca presiunea să fie mai uşor de suportat.


Balanţă:

Astăzi, 29 ianuarie 2014, ciupeste-te ca să fii sigur că nu visezi. Dragostea va face din tine un sclav şi proiectele de la serviciu par mai ispititoare ca niciodată. Viziunile tale vor fi susţinute afectiv de către parteneri, precum şi de cei aflaţi la conducere. Persoanele cu autoritate îşi vor da seama de talentul tău în anticiparea tendinţelor. Atât timp cât vei continua să acorzi atenţie la ceea ce se întâmplă şi să rămâi pe fază, vei conduce propriile proiecte.


Scorpion:

Onorurile şi recunoaşterea vor veni fiind legate de munca ta. Te vei simţi plin de bucurie şi entuziasm pentru că beneficiile continuă să crească. Chiar şi aşa, poate că vei simţi totuşi o limitare din cauza proiectelor care implică parteneriatul pentru că vei fi constrâns să stai deoparte. Încearcă să negociezi puţin timp liber pentru a analiza propriile planuri. Fii sigur că eşti la curent cu rutina. Nu rămâne în urmă.


Săgetător:

Încearcă să aranjezi rezolvarea problemelor contractuale. Poate că mai ai de completat câteva acte înainte ca negocierile să meargă mai departe. Este un timp perfect pentru a face acţiuni promoţionale sau proiecte de publicitate. Vei primi respectul pe care îl meriţi datorită proiectelor legate de comunicare. Încearcă să-ţi măreşti veniturile profitând de atenţia care ţi se acordă.


Capricorn:

Eşti în stare să-ţi măreşti veniturile, ştiind să-i recuperezi pe cei împrumutaţi sau să-i câştigi din munca făcută. Oricum, fii sigur că ai luat deciziile corecte în privinţa investiţiilor. Distracţiile sau nevoile personale cer mulţi bani. Nu te îngrijora, dar fii atent dacă vrei ca situaţia financiară să nu-ţi scape de sub control. O muncă interesantă te poate tenta să ignori orice fel de precauţie.


Vărsător:

Continui să-ţi păstrezi doar pentru tine scopurile pe care le urmăreşti. Ai nevoie să-ţi împarţi visurile cu un partener sau cu soţul tău pentru a găsi un echilibru. Dacă eşti îngrijorat în ceea ce priveşte stilul de viaţă pe care îl doreşti sau vrei să găseşti un loc perfect pentru a petrece în linişte puţin timp, fă investigaţii atente. Va trebui să îţi iei un angajament serios dacă vrei să-ţi construieşti casa visurilor.


Peşti:

Sunt necesare discuţii serioase dacă vrei să pui bazele unor operaţii care implică proiecte de grup sau este vorba de situaţii legate de lumea corporaţiilor. Este nevoie să petreci cât mai mult timp posibil în spatele scenei. Inspiraţia îţi va deschide noi lumi ale fanteziei şi creativităţii. Important pentru tine este să ai în minte o idee de bază de la care să pleci pentru a pune în aplicare planurile pe care le ai.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS