Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 28 ianuarie 2014


Berbec:

Marţi, 28 ianuarie 2014, forţe contrare continuă să se manifeste în viaţa ta. Vei fi cuprins de un nou avânt şi vei obţine cele mai bune rezultate jucând cu cărţile pe faţă. Orice încercare de ai manipula pe ceilalţi se va întoarce împotriva ta. Datorită unei lipse de fonduri va trebui să amâni o serie de planuri. Nu acţiona pripit.


Taur:

Recentele necazuri se datoresc unei întovărăşiri ce nu duce nicăieri. Dacă te afli în situaţia în care partenerul tău controlează totul trebuie să regândeşti lucrurile. Ai nevoie să îţi controlezi singur viaţa. Mai ales pentru că eşti mult mai puternic decât laşi să se vadă.


Gemeni:

Astăzi, 28 ianuarie 2014, ai grijă de sănătatea ta. Încerci să ascunzi faţă de ceilalţi stresul şi oboseala ce te copleşesc. Organizează-te în aşa fel încât să mai rămână şi timp pentru odihnă. Ai capacitatea de a realiza acest lucru. Modul în care îţi organizezi munca te va propulsa încă o treaptă. Cere să lucrezi cu persoanele potrivite proiectelor tale.


Rac:

Îţi vei manifesta îngrijorarea referitor la o situaţie neplăcută. Eşti un inimos şi simţi nevoia de a influenţa vieţile celor din jurul tău. Emani atât de multă energie încât cu doar câteva cuvinte poţi schimba în bine viaţa unui om. Nu te feri să o faci!


Leu:

Marţi, 28 ianuarie 2014, nu te lăsa oprit de niciun obstacol. Dacă ai îndoieli în privinţa a ceea ce trebuie făcut, odihneşte-te o zi. Nu lua hotărâri definitive astăzi. S-ar putea ca presiunea psihică să fie prea mare. Alege-ţi un loc de muncă care să îţi pună în valoare talentele.


Fecioară:

O serie de probleme neplăcute te vor obliga să abordezi în mod diferit situaţia de la locul de muncă. Nu lua hotărâri până nu aduni toate datele. Îndreaptă-ţi atenţia asupra problemelor legate de casă sau proprietăţi.


Balanţă:

Astăzi, 28 ianuarie 2014, este momentul să recuperezi din întârzieri chiar dacă sunt aşa de multe încât nu ştii de unde să începi. Analizează-ţi posibilităţile băneşti. Momentul este prielnic pentru a încheia noi afaceri. Investirea timpului, talentului sau a banilor tăi îţi vor aduce beneficii nebănuite. Nu acţiona pripit!


Scorpion:

Ai un talent deosebit de a-ţi exprima părerile. Joacă cu toate cărţile pe masă şi vei reuşi să creezi situaţii favorabile pentru tine. Tendinţa de a lâncezi pe care o ai se datorează unei senzaţii latente de insecuritate. Pune-ţi pe hârtie ideile înainte de a le prezenta într-o manieră care să nu mai suporte comentarii.


Săgetător:

Aliază-te cu un partener sau cu perechea ta în realizarea planurilor pe care le-ai pus la cale. Discuţiile vor crea condiţiile prielnice realizării acestora. Nu fă concesii. Ai nevoie de ce este mai bun pentru a reuşi. Lipsa banilor nu trebuie să fie o piedică în a demara ce ţi-ai propus.


Capricorn:

Dacă reuşeşti să te scuturi, măcar un moment, de greutăţile ce te apasă vei descoperi noi drumuri în viaţa ta. Este momentul să înveţi lucruri noi. Energia ta interioară te va ajuta să duci lucrurile la bun sfârşit. Prudenţa trebuie să cedeze acum locul acţiunii hotărâte.


Vărsător:

Treci peste necazurile pe care ţi le crează nişte şefi. Numai aşa vei putea să dai dovadă calităţilor tale. Eşti un gânditor care construieşte drumuri pentru cei din jur. Unii dintre ei îţi vor căuta nod în papură. De fapt vor să îi convingi. Fă cunoscute ideile tale celor din jur.


Peşti:

Ascultă-ţi vocea interioară. Inspiraţia te va conduce pe drumuri pline de activităţi interesante. Dacă rutina de zi cu zi te împiedică să îţi pui în practică ideile, amână o parte din sarcini pentru mai târziu. Ai capacitatea de a pune în practică aceste planuri noi. Câteva persoane o să ţi se alăture în construirea noului drum.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS