Horoscop Urania zilnic: vineri, 3 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 3 ianuarie 2014


Berbec:

Vineri, 3 ianuarie 2014, discuţiile şi întâlnirile se vor dovedi pline de lucruri interesante. Vei avea parte de satisfacţii neaşteptate în urma acestor întâlniri sau parteneriate. Dacă ţi se cere să fii purtătorul de cuvânt în anumite situaţii, trebuie să fii pregătit să prezinţi fapte şi date interesante. Ceea ce vei spune poate duce către noi proiecte sau relaţii interesante din punctul tău de vedere. Partenerii şi prietenii vor fi foarte importanţi în desfăşurarea evenimentelor.


Taur:

Datorită felului în care te vei comporta în societate, există toate şansele să fii propulsat în primele rânduri. Dacă ştii să te prezinţi, să te pui în valoare şi să conduci lucrurile, vei câştiga premiul cel mare. Succesele financiare vor spori o dată cu recunoaşterea publică a calităţilor tale. Ceea ce vei spune nu te va ajuta dar vei atrage atenţia celor din jur. Trebuie să fii pregătit să îţi promovezi ideile şi planurile. În mod neaşteptat vei atrage dragostea în viaţa ta.


Gemeni:

Astăzi, 3 ianuarie 2014, vei avea posibilitatea de a face cunoscute câteva din excepţionalele tale idei privind evenimentele greu de descifrat ce vă înconjoară. Dacă vrei ca lucrurile să se schimbe trebuie neapărat să te rupi de rutina de zi cu zi. Suie-te pe cai mari şi schimbă-ţi măcar stilul de viaţă. Nu este exclus, ca măcar pentru o perioadă, să trebuiască să te muţi cu locul de muncă. Bucuria îţi va veni din munca pe care o îndrăgeşti şi din o iubire ce părea pe terminate.


Rac:

Destinul îţi pregăteşte un drum legat de mai mulţi oameni sau de asocierea cu o persoană. Ţi se va oferi şansa de a lucra împreună cu o persoană foarte cunoscută sau având o poziţie socială importantă. Dorinţa ta de a promova şi de a prelua responsabilităţi mai mari va fi foarte importantă pentru viitorul tău. Fii pregătit să profiţi de toate situaţiile favorabile ţie. Răsplata poate veni şi sub forma unei frumoase şi tihnite vieţi familiale.


Leu:

Vineri, 3 ianuarie 2014, fii pregătit să colaborezi cu cineva care este foarte interesant sau în plină ascensiune. Dacă îţi vei împărtăşi ideile cu el vor apare rezultate nebănuite. Situaţia ta financiară se poate schimba rapid ca urmare a acestor convorbiri sau înţelegeri. Vei fi surprins cât de mult te va ajuta poziţia ta socială în a-ţi susţine ideile şi proiectele, mai ales în domeniul relaţiilor publice. Este momentul să sărbătoreşti.


Fecioară:

Viaţa este alta, oamenii sunt alţii. Simţi o energie nouă ce îţi curge prin vene şi te face să crezi că totul este posibil. Debordezi de energie intelectuală. Inspiraţia care îţi va veni de aici te va transforma complet. Ai posibilitatea de a face un lucru special care te va propulsa în lumina reflectoarelor. Nu trebuie să îţi fie teamă că vei pierde intimitatea. Te vei înălţa pe asemenea culmi încât vei fi bucuros de fiecare clipă.


Balanţă:

Astăzi, 3 ianuarie 2014, foloseşte-ţi abilitatea, pe care o ai, de a atrage oamenii şi situaţiile folositoare în viaţa ta. Dacă din planurile tale face parte o aventură romantică sau o petrecere, vei fi pe deplin satisfăcut, din punct de vedere sentimental, de rezultate. Nu este exclus să te muţi în altă localitate. În acest caz nu trebuie să eziţi, urmează-ţi instinctele acolo unde te vor conduce ele. Vei putea să devii coordonatorul unui proiect important şi să îţi măreşti în mod considerabil veniturile.


Scorpion:

De undeva din casă, îţi vor sosi în mod neaşteptat bani. Dacă ţi-ai propus să faci un împrumut, acum este cel mai bun moment. Vei fi surprins ce uşor îl vei obţine. Tot în mod neaşteptat te poţi însoţi cu nişte oameni în legătură cu o casă sau un teren. Dacă această lucrare se va realiza, ei îţi vor devenii parteneri de o viaţă. Ai grijă cu cine te însoţeşti.


Săgetător:

În viitorul apropiat vei avea parte de o dragoste secretă sau de un parteneriat. Dacă vei găsi pe cineva care să îţi finanţeze un proiect, vei avea senzaţia că ţi-a pus Dumnezeu mâna pe cap. Fă cunoscut faptul că ai nevoie de cineva care să te susţină sau care să se înhame la aceiaşi căruţă cu tine. Foloseşte-ţi mintea. Poţi influenţa oamenii de la distanţă într-un mod benefic pentru tine. Nu împrăştia sămânţă în vânt.


Capricorn:

Investiţiile îţi vor aduce un important câştig. Trebuie să ai grijă să nu cheltuieşti nesăbuit în aşteptarea situaţiilor ce îţi vor aduce câştig. Este posibil să fii numit conducătorul unui proiect important şi neobişnuit. Ascultă-ţi inspiraţia şi prezintă lucrurile în aşa mod încât să uimeşti pe toţi cu modul logic şi concis în care pui problemele. Situaţia la locul de muncă s-ar putea să ia o întorsătură foarte plăcută pentru tine.


Vărsător:

Numai dacă îţi vei pregăti foarte bine lecţiile de acasă vei putea obţine o promovare sau o mărire de salariu de la cei care decid acest lucru. Dacă ai idei noi, creatoare, prezentarea lor va trebui să fie strălucită pentru a avea succes. S-ar putea să te surprinzi pe tine însuţi cât de bine te vei descurca. Dacă ţi se oferă, nu refuza o călătorie şi bucură-te de plăcerile pe care ţi le va oferi. Nu da de o parte chilipirurile ce îţi vor apărea în cale.


Peşti:

Satisfacţia şi bucuria ta interioară nu va fi observată de toţi cei din jurul tău. Acest lucru nu îţi va diminua bucuria că ai reuşit să te acordezi la energia universului. Trebuie să te gândeşti cum să îţi împărtăşeşti ideile la cât mai mulţi oameni. Când îţi vei asuma rolul public sau social pe care îl meriţi, vei străluci în lumina reflectoarelor şi îţi vei împărtăşi bucuria ta oamenilor. Cei din jurul tău aşteaptă să îi conduci şi să îi sfătuieşti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS