Horoscop Urania zilnic: joi, 2 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 2 ianuarie 2014


Berbec:

Joi, 2 ianuarie 2014, nu este exclus să promiţi mai mult decât poţi să duci la îndeplinire. Iar dacă ceilalţi te lasă de căruţă ai să fii deprimat. Mai bine gândeşte-te de două ori înainte de a deschide gura. Ascultă ce ţi se spune, citeşte printre rânduri, mai lasă puţin de la tine şi lucrurile o să meargă bine. Este foarte important să negociezi cu grijă toate „afacerile”, pentru că dacă vei realiza că ai pierdut vei face o depresie nervoasă.


Taur:

Extravaganţă poate fi cuvântul zilei din cauza entuziasmului tău neţărmurit. Din cauza acestui entuziasm te vei implica în noi proiecte, afaceri sau o aventură sentimentală. Încearcă să faci doi paşi înapoi şi să priveşti lucrurile şi din altă perspectivă. Poate te uiţi şi ce se întâmplă după cortină. Dacă te vei implica sentimental cu cineva nu va fi încă o relaţie publică, ci una secretă. Dacă se poate amână orice călătorie până ce ai ocazia de a îţi revizui toate planurile. Poate că trebuie să te abţii să dai prea mult de la început.


Gemeni:

Astăzi, 2 ianuarie 2014, eşti cuprins de entuziasm şi te vei implica în noi proiecte ce se vor dovedi importante pentru tine. Ai grijă să analizezi cât te va „costa” această implicare, atât din punct de vedere personal ca timp şi energie, cât şi sentimental, dar mai ales financiar. O parte din proiecte va trebui să le amâni până când vei aduna banii necesari ca să le demarezi. Nu uita să pui „sare în bucate”. Dacă unele lucrurile te vor dezamăgi eşti predispus să îţi tragi pătura peste cap şi te ascunzi. În loc să faci aşa ceva, cred că este mai bine să concepi planuri sau ţeluri noi şi să încerci să le realizezi.


Rac:

În aceste zile eşti predispus să lucrezi mult mai bine şi mai eficient decât înainte. Dacă ţi se va propune implicarea în nişte lucrări noi, fii pregătit să profiţi de ocazie. În acelaşi timp trebuie să ai grijă ca aceste eforturi suplimentare să fie răsplătite cum se cuvine, pentru că vei fi foarte dezamăgit dacă vei primi mai puţin decât ţi se cuvine. Negociază de la început partea ta în această lucrare. În contextul acestor eforturi suplimentare trebuie să ai grijă de sănătatea ta fizică şi psihică. Mai ales nu te angaja la mai mult decât poţi să duci.


Leu:

Joi, 2 ianuarie 2014, cineva care în mod normal ar trebui să împartă cu tine grijile financiare o să te cam calce pe bătături. Nu aştepta de la nimeni permisiunea de a face ceea ce oricum trebuie făcut. S-ar putea să crezi că altcineva v-a rezolva în mod miraculos nişte probleme, pentru ca mai apoi, să îţi dai seama că trebuie să faci şi să rezolvi totul singur. Este mai uşor să îi rogi pe cei din jur să facă câte un lucru mic, decât să ajungi să depinzi de ei şi să fii dezamăgit că nu şi-au dus la capăt „lucrarea”. Nu lăsa niciun amănunt pe seama norocului.


Fecioară:

Din păcate astăzi vei fii dezamăgit deoarece o serie de idei, proiecte, întâlniri, distracţii... nu se vor ridica la înălţimea aşteptărilor tale. Dă de o parte, fără nicio ezitare, tot ce te dezamăgeşte, pentru a putea umple golul cu alte lucruri care poate vor fi mai interesante. Eşti foarte vulnerabil în ceea ce priveşte situaţia financiară şi cariera. Trebuie să rezolvi perfect toate detaliile legate de aceste lucruri dar în acelaşi timp ai grijă să nu pierzi din vedere pădurea din cauza copacilor. Fii maleabil şi dispus să faci unele schimbări din mers.


Balanţă:

Astăzi, 2 ianuarie 2014, problemele legate de proprietăţi, case, pământ, nu se prea rezolvă cum ai vrea tu. S-ar putea să fii dezamăgit de modul în care cei pe care i-ai rugat, îţi rezolvă problemele. Trebuie să te implici personal şi să studiezi toate amănuntele pentru a putea îndrepta lucrurile şi a obţine succesul scontat. Dacă trebuie să negociezi unele aspecte ai grijă să ceri dublul, ca să poţi obţine ce ţi se cuvine. Trebuie să ai pregătite din timp soluţii alternative dacă cei cu care negociezi nu sunt de acord cu cererile tale. În acest fel te vei îndrepta către succes.


Scorpion:

Nu este momentul să îţi risipeşti în mod nesăbuit timpul, banii şi energia. Unele din planurile tale vor trebui să mai aştepte până când vei strânge banii necesari. Unele lucruri, ce nu sunt absolut necesare, pot să mai aştepte până când te vei simţi sigur din punct de vedere financiar. Astăzi nu este momentul să ceri bani cu împrumut. Şi nici nu vei primi „aplauzele” la care te aştepţi.


Săgetător:

Situaţia ta se prezintă foarte dinamic şi nu este exclusă o creştere a posibilităţilor tale materiale. Gândeşte-te cum să ceri mai mult pentru ceea ce faci, dar nu bate încă palma în ceea ce priveşte o afacere cu un partener şi nu promite bani în casă. Vei putea să câştigi mai mulţi bani dacă îţi vei arăta puterea de muncă şi eficienţa. Ideile creatoare sunt cele care îţi vor putea aduce mai mulţi bani. Nu îţi pierde timpul cu oameni ce nu sunt în stare să aprecieze valoarea muncii tale.


Capricorn:

Norocul este astăzi de partea ta, dar în acelaşi timp nu este cazul să sari peste cal, în ceea ce priveşte modul în care răspunzi la solicitările sau aşteptările celor implicaţi în munca ta. Entuziasmul tău este contagios şi îţi va putea aduce noi provocări profesionale. Ai grijă să nu te înhami la mai mult decât poţi duce doar ca să îţi dovedeşti profesionalismul sau puterea de muncă. Nu îţi cheltui toate resursele dintr-o dată. În unele momente este important să ştii să te conservi.


Vărsător:

Orientează-te către întâlnirile cu oameni noi pentru aţi putea lărgi orizontul şi a găsi noi modalităţi de exprimare a potenţialului tău. Gândeşte-te la ce poţi realmente să duci la capăt. Dacă te angajezi la mai mult decât poţi duce, lucrurile s-ar putea întoarce împotriva ta. Vei fi blocat de faptul că alţi se vor angaja la mult peste ce pot să facă. Tu trebuie să îţi cântăreşti timpul şi forţele şi să te apuci numai de ce poţi să finalizezi. Dacă mai târziu vei realiza mai mult decât te-ai angajat, toată lumea va fi mulţumită şi fericită iar tu vei urca pe scara ierarhică.


Peşti:

Te vei entuziasma în legătură cu o situaţie implicând casa ta sau o proprietate. Dacă te aştepţi ca cei din jurul tău, din familie sau prieteni, să te ajute la rezolvarea problemei vei fi dezamăgit. Lucrează singur pentru că ai aura ce face ca visele să devină realitate. Nu uita că nu pentru toată lumea timpul curge la fel. Este posibil ca cei din casă sau prietenii să nu poată să rezolve ce au promis. Este cazul să fii înţelegător şi să zâmbeşti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS