Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 4 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 4 ianuarie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 4 ianuarie 2014, este o zi propice pentru a face rost de bani, a avansa pe scară ierarhică şi a-ţi face cunoscute calităţile. Cu cât te vei ridica mai mult, cu atât vei fi mai surprins să descoperi tu însuţi cât de amabil şi curtenitor poţi fi cu cei din jur. Partenerul sau partenerii tăi ţi se vor alătura în această sărbătoare a bogăţiei şi plăcerilor. Asocierea cu alţi oameni în această perioadă, îţi va aduce profituri mult mai mari decât poţi crede. Pune-ţi sufletul în palmă şi lasă oamenii să-l vadă.


Taur:

Este posibil să primeşti sau să găseşti nişte bani. Tot ce vei face ca să avansezi va fi încununat de succes. Este perioada ta norocoasă. Vei avea posibilitatea de a locui împreună cu o persoană care îţi înţelege sufletul. Dragostea sau prietenia va fi legată de o lucrare, afacere care îţi va aduce numai bucurii. Trebuie să ai grijă să comunici cât mai mult cu cei din jurul tău.


Gemeni:

Astăzi, 4 ianuarie 2014, te numeri printre cei mai norocoşi oameni din grupul tău. Instinctul tău referitor la bani te va face să îl apuci pe Dumnezeu de picior. Dacă plănuieşti o asociere, aceasta va fi una foarte dinamică şi plină de succes. Comunicarea, întâlnirile şi discuţiile îşi vor arăta roadele şi recolta va fi bogată. În această perioadă vei fi mulţumit de tine şi fericit. Va fi greu să faci pe alţii să înţeleagă bucuria ta interioară.


Rac:

Prietenii sau anturajul te vor ajuta când vei suferi din cauza unei prietenii sau din cauză că ai ratat o ocazie. Încearcă să nu îţi judeci partenerii acum. Cineva care este influent şi cu putere va veni în ajutorul tău. În casă vei avea în curând parte de linişte şi fericire. Încearcă să te însoţeşti cu oamenii care te apreciază şi te respectă.


Leu:

Sâmbătă, 4 ianuarie 2014, la orizont vor apare câteva lucrări importante care pot fi legate de proprietăţi, casă sau pământ cât şi de cei care dau aprobări în acest domeniu. Astăzi este o zi minunată pentru a începe un proiect legat de construcţia unei case sau pentru a pune pe roate o afacere. Nu este exclus să te superi din cauza unor întârzieri datorate celor care trebuie să îţi dea aprobările sau să facă actele. Cu toate că eşti nerăbdător fiecare lucru se rezolvă la timpul lui. Vei fi întors pe dos dar nu ai altă posibilitate decât să înveţi ce este răbdarea.


Fecioară:

Nu permite ca sentimentele tale rănite să te facă să te cerţi cu cei din jur. Datorită unor piedici pe care le vei întâlni în drum vei avea senzaţia că eşti cu mâinile legate. Încearcă să rezolvi lucrurile cu amabilitate şi răbdare. Un borcan cu miere atrage mai degrabă muştele decât unul cu oţet. Dacă este posibil pune pe altcineva să se ocupe de eventualele negocieri. Dând dovadă de ceva mai multă răbdare vei fi răsplătit şi într-o relaţie sentimentală ce este pe cale să se materializeze.


Balanţă:

Astăzi, 4 ianuarie 2014, este momentul să îţi uneşti forţele cu un coleg sau cu jumătatea ta şi vei reuşi să faci mult mai mult decât ai fi reuşit singur. Şi pe deasupra vei fi încântat de spiritul de cooperare ce se va naşte. Vei avea posibilitatea să finalizezi majoritatea lucrărilor sau proiectelor tale sau să porneşti unele noi. Dacă vei lăsa ca emoţiile să treacă în faţa logicii vei devenii prea nerăbdător ca să mai aştepţi să apară rezultatele muncii voastre.


Scorpion:

Astăzi te vei înţelege minunat cu colaboratorii. Vei putea să îţi manifeşti calităţile de conducător şi să dai, în mod public, dovadă de eficienţă. Recunoaşterea calităţilor tale va veni atât sub forma unor câştiguri băneşti, cât şi prin posibilitatea de a alege ce vrei să faci sau de a-ţi face singur programul. Nu va mai trebui să stai la cheremul altora sau să le ceri permisiunea de a face ceea ce crezi tu că trebuie făcut.


Săgetător:

Nu îţi subestima capacitatea de a coordona munca altora sau de a crea situaţii în care tu să ieşi la suprafaţă ca uleiul. Recunoaşterea calităţilor tale poate veni însoţită de posibilitatea unor călătorii. Trebuie să devii conştient că mai ales atunci când o faci fără să mai ştie şi alţii, eşti cât se poate de eficient în realizarea unor proiecte sau lucrări importante. Nu rata ocazia cu care te vei întâlni, pentru că datorită ei îţi vei mări posibilităţile financiare şi îţi vei îmbunătăţi viaţa.


Capricorn:

Eşti pe cale să rezolvi nişte probleme ce sunt foarte importante pentru o serie de oameni sau instituţii. Cu toate că inima ta este legată de viaţa de acasă, ceea ce se întâmplă la servici îţi va aduce o bucurie ce nu poate fi ignorată. Locul tău trebuie să fie acolo unde îţi poţi exprima creativitatea şi simţul dreptăţii. Este posibil ca acest lucru să se împlinească dacă vei lucra în domeniul justiţiei.


Vărsător:

În această perioadă te vei simţi foarte bine în cadrul întâlnirilor pe care le vei avea. Vei simţi că prin aceste întâlniri ai cunoscut oameni ce au un cuvânt de spus sau care au mare influenţă. Chiar dacă tu eşti cel care rezolvă sau aranjează de fapt lucrurile, deocamdată trebuie să laşi impresia că altul este cel care conduce de fapt. În acest fel te vei bucura de mai multă libertate de acţiune şi vei avea posibilitatea să realizezi mai mult.


Peşti:

Vei avea altă înfăţişare pe măsură ce succesul se va apropia de tine. Situaţia va evolua către a fi numit conducătorul unui grup sau a unei lucrări importante. În acest fel vei deveni mai conştient de valoarea ta. Realizarea acestui lucru îţi va permite să realizezi mai mulţi bani şi să începi alte proiecte. Acum este cel mai propice moment ca să pui în aplicare un nou plan care să te propulseze mai sus.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS