Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 ianuarie 2014

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 ianuarie 2014


Berbec:

Azi şi în weekend, nu veţi avea timp pentru odihnă, dar de distrat, vă veţi distra la maximum. Prietenii vor avea grijă de asta.


Taur:

Nu trebuie să vă străduiţi prea tare dacă vreţi să impresionaţi pe cineva anume. Cu cât sunteţi mai natural şi mai relaxat, cu atât mai bine!


Gemeni:

Astăzi, 25 ianuarie 2014, în mod sigur, ideile dvs. sunt strălucite şi intenţiile dvs. sunt foarte bune, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă impuneţi, cu orice preţ, punctul de vedere.


Rac:

Partenerul este promovat la serviciu sau câştigă o competiţie ori sunteţi invitat să petreceţi acest weekend împreună cu familia, acasă la un prieten.


Leu:

Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, primiţi multe invitaţii, dar n-ar fi rău dacă, între întâlnirile cu prietenii şi mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi, aţi opta pentru a doua variantă.


Fecioară:

Sfaturile cele mai bune sunt cele solicitate! Nu e cazul să vă implicaţi prea mult în problemele altora! N-aţi avea nimic de câştigat.


Balanţă:

Astăzi, 25 ianuarie 2014, oricât de tentate ar fi ofertele şi promoţiile, încercaţi să respectaţi lista de cumpărături stabilită acasă! Altfel, veţi arunca banii pe fereastră.


Scorpion:

Vreţi, nu vreţi, astăzi va trebui să jucaţi rolul de confident pentru un prieten care vă spune tot ce are pe suflet. Iar asta implică timp şi răbdare.


Săgetător:

Din cauza prietenilor care vă anunţă că a intervenit ceva în programul lor, va trebui să amânaţi o călătorie pe care aţi stabilit-o împreună.


Capricorn:

Astăzi aveţi chef de vorbă, socializaţi, aveţi simţul umorului şi îi cuceriţi pe cei din jur cu vervă şi optimismul dvs. La fel veţi fi şi în weekend.


Vărsător:

Vă convingeţi că aveţi mai mulţi prieteni decât credeaţi şi că puteţi să vă bazaţi pe oameni care, până acum, nu v-au inspirat încredere.


Peşti:

Când Luna este în Scorpion, mai toată lumea caută să citească printre rânduri. Aşa că trebuie să aveţi grijă ce spuneţi şi mai ales despre cine vorbiţi!


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org