Horoscop Urania zilnic: duminică, 26 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 26 ianuarie 2014


Berbec:

Duminică, 26 ianuarie 2014, lucrurile încep să meargă bine pentru tine. Atât Saturn cât şi Jupiter arată că atât aspectele legate de comunicare cât şi cele legate de bani se îndreaptă către o rezolvare pozitivă. Este momentul să începi să aduni roadele eforturilor depuse până acum. Cu toate că vei mai avea ceva probleme acasă, bucuriile şi banii vor curge din toate părţile.


Taur:

Colegii, prietenii sau asociaţii te împing în faţă către o nouă poziţie socială. O să ai şansa să lucrezi ce îţi place şi să joci un rol important. Este momentul în care visele tale se vor împlini. Foloseşte-ţi puterea de a concepe lucruri noi şi în niciun caz nu te exchiva de la asumarea unei poziţie de conducător.


Gemeni:

Astăzi, 26 ianuarie 2014, este momentul să călătoreşti sau să împărtăşeşti informaţiile pe care le deţii cu câţi mai mulţi oameni. Ideile sau visele tale îi vor ajuta pe cei din jur. Discuţiile îţi vor aduce noi realizări. Orientează-ţi cariera către un post unde să îţi poţi exprima viziunile despre viitor şi vei primi recunoaşterea pe care o meriţi din plin.


Rac:

În acest moment eşti necăjit datorită unor discuţii pe care le-ai avut şi eşti tentat să spui lucruri pe care mai târziu le vei regreta. Trebuie să alegi între a te descărca sau a îndura. Dacă reuşeşti să te stăpâneşti vei primi mulţumiri din partea tuturor. Nu purta discuţiile călăuzit de sentimentele tale interioare. Vei găsi o modalitate nouă de a face bani.


Leu:

Duminică, 26 ianuarie 2014, relaţiile cu prietenii sau parteneri par a fi ideale în acest moment. Se pare că o grămadă de lume vine să te ajute să îţi pui planurile în aplicare. Câţiva te vor ajuta fără să pună prea multe întrebări, ceea ce va fi benefic, căci unele lucruri trebuie făcute în secret. Vei putea să îţi duci la bun sfârşit ideile legate de locul de muncă sau de alte firme.


Fecioară:

Ai grijă de sănătatea ta şi mai ales nu te lăsa pradă emoţiilor prea puternice. Încearcă să menţii o atmosferă plăcută şi armonioasă la locul de muncă. Poţi realiza acest lucru vorbind colegilor despre cum crezi tu că ar trebui făcut pentru că totul să meargă mai bine. În ceea ce priveşte casa, proiectele tale referitoare la proprietăţi vor trece într-o fază nouă.


Balanţă:

Astăzi, 26 ianuarie 2014, eşti pe calea cea bună. Creativitatea ta este recunoscută şi o să primeşti felicitări pentru noile idei pe care le ai. Implicarea în activităţile sociale îţi va aduce şi mai multe posibilităţi de afirmare. Este momentul să culegi laurii şi să vezi rezultatele asiduităţii tale. Ai trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere material dar acum lucrurile se vor schimba în bine.


Scorpion:

Situaţia pare a se prezenta ideal în ceea ce priveşte viaţa sau casa ta. Eşti într-un moment în care activitatea profesională sau o iubire te ridică deasupra tuturor. Este atât de perfect încât te vei ciupi ca să vezi dacă nu cumva visezi. Cei din jurul tău îţi vor recunoaşte meritele şi te vor lăuda. Călătoriile îţi vor aduce beneficii.


Săgetător:

Dacă astăzi ţi se prezintă o ocazie nu este momentul să o ratezi. Este posibil să îţi schimbi în bine modul de viaţă. Este o zi perfectă să semnezi acte sau să închei înţelegeri. Întâlnirile şi discuţiile îţi vor aduce noi beneficii. O mutare în alt loc va fi ca o gură de aer proaspăt. Nu trebuie să îţi fie frică să ieşi la scena deschisă.


Capricorn:

Dacă până acum ai avut îndoieli în ceea ce priveşte planurile tale, astăzi vei vedea rezultatele lor practice. Vei începe să culegi banii ce vor curge de peste tot. Ai grijă căci vorba dulce mult aduce. Calităţile tale te vor pune faţă în faţă cu o serie de situaţii estrem de bănoase. Este momentul să apeşi pe acceleraţie şi să iei viteză.


Vărsător:

Eşti în centrul atenţiei tuturor, situaţie pe care este posibil să o împarţi cu un partener. Două minţi vor fi în orice caz mai bune decât una singură. Veţi primi un suport financiar, nişte bani ce vă vor permite să vă realizaţi planurile sau visele. Vei avea o mai mare siguranţă financiară de acum înainte. Norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui.


Peşti:

Ai o minte foarte activă şi eşti mai eficient când acţionezi din umbră. Trebuie să găseşti cel mai eficient mod de a finaliza lucrările pe care le ai cu toate că acum eşti predispus să visezi la lucruri noi. Dacă conduci o lucrare, sau eşti un şef, în primul rând de la tine se vor aştepta rezultate. Este momentul să te bucuri mai mult de viaţă împreună cu familia ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS